שרשור חברתי

היה לי מבחן בפיסיקה ../images/Emo7.gif

והלך לי ממש גרוע. היה לנו משהו שהיא לא לימדה, וכשאמרו לה את זה היא אמרה {במבטא הגרוזיני השקסי שלה
}: "עברנו על הכל"

2 Mיכל

New member
משהו בקשר לסרט הרביעי../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

במקרה הגעתי לאתר בו היה כתוב שהדודים של הארי לא יופיעו בסרט הרביעי כדי לקצר אותו. מתברר שהשחקן של ורנון לא היה מרוצה- גריפיתס בן ה-56 לא היה מוכן להשלים בקלות עם רוע הגזירה והתחנן בפני הסופרת ג'יי קיי רולינג לכתוב סצנות מיוחדות עבורם. "אמרתי לג'יי קיי 'אולי הדארסלים יכולים להופיע ביום הראשון ללימודים או משהו כזה?' אבל היא אמרה 'אני לא חושבת.'" (לקוח מכאן) נכון או לא, זה מצחיק
.

your avi

New member
היי אנשים ../images/Emo13.gif

רציתי להגיד לכולם להתראות, מנתקים לי את האינטרנט (ואולי גם מסלקים אותי מהבית). היה ממש כיף להעביר פה את הזמן. אני מבטיחה שכשאני אהיה הומלסית, אני אקח איתי את הארי פוטר השישי איתי. וכל יום אני אשאיר כמה שקלים כדי לקנות את השביעי עוד שנתיים. אני עוזבת, אתם פורום נהדר. להתראות... רוב הסיכויים שאני בכלל לא אוכל מעכשיו לכתוב הודעות. אז... ממ.. זהו. חיבוקים.

your avi

New member
טוב, אז דחיתי את העיניין בעוד יום.

אז אני עוזבת מחר.
מסלקים אותי מהבית כי פרשתי מבית הספר לפני כמה חודשים. אני אנסה לסדר את זה, ואולי הם לא יסלקו אותי. אבל את האינטרנט בטוח הורגים לי.

2 Mיכל

New member
../images/Emo4.gifמקווה שיסתדר../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

ויהיה נחמד לראות אותך כאן שוב מתישהו
.

../images/Emo10.gif

מותר לסלק אותך מהבית? את לא רק בת 15 או שיש טעות בכרטיס האישי שלך? *מבולבלת* תמיד אפשר להתחבר מקפה אינטרנט או מספריות...
להתראות.

Roonil Wazlib

New member
נתגעגע!

להתראות! אל תשכחי אותנו לעולם! *סצנה דרמטית של פרידה, עם כל המשפטים הפילוסופים והמפגרים מכל הספרים*

../images/Emo11.gif

לסלק את הבת שלכם בגיל 15
אנחנו נתגעגעגעגעגע
נשמח לשמוע ממך..
כשתוכלי - תתחברי, טוב
היי חזקה
אנחנו לצידך..
אוהבים אותך, אנחנו, פורום 160.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif סקייפי? מישהו?! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

זה ורוד

למעלה