שרשור הEMA הרישמי!

אממממ...

נתחיל מזה שאני מסכימה איתך שהדיעות הפוליטיות שלהם לא צריכות להשפיע על אהבה של המוזיקה אם את מסוגלת ללכת לקנות דיסק שלהם אחרי שהם הביעו תתמיכה בפלסטין, שיהיה בכיף מקווה שתהני ממנו אבל ממני הם לא יראו שקל הוא מוזיקאי לא פוליטיקאי שישמור תדיעו שלו לעצמו.. אם הוא בכל זאת מתעקש להביע דיעה שלא יהיה מופתע מתגובות של אנשים לזה ומה זה הזיוני שכל הזה של הצד החלש?? סעמקקק אנחנו לא נפגעים?? אם ישראל כל כך חזקה נראה אותו חי פה קצת

NoWords

New member
מור../images/Emo182.gif

את רואה אותי תומכת במה שהוא עשה? ממש לא! אני לא בעד לערבב פוליטיקה, זה לא נחוץ. אבל הם להקה שמאוד אכפת לה מפוליטיקה, והם כל פעם מדגישים את זה בראיונות אז הם מראים איכפתיות, כמה שזה לא נראה לך. ואני מציעה לך לקרוא קצת על הרקע של הדברים לפני שאת קובעת שהם ישר נגדינו ותאמיני לי, שגם לפלסטינאים לא קל. אני לא אומרת שהכל אצלינו גן עדן, ממש לא. אבל שם המצב הרבה הרבה יותר קשה.

מאוד אכפת להם מפוליטיקה, רוצים

להדגיש את זה?? באמת שסבבה אבל הקהל יגיב!! ושהקהל עצבני או או אוווו כמה שהוא הולך להגיב ואיזה רקע של דברים?? הוא תומך בפלסטינאים, זה יכול להיות מהסיבה הכי מוצדקת בעולם, אבל המטרה של הפלסטינאים כעם בסופו של דבר זה למחוק אותנו... והוא סלבריטי הוא בן אדם עם פול כוח ופול השפעה!! עד הטקס זה היה התמיכה שלו!! עכשיו נראה לך שחסרים סתומים שיחשבו כמוהו ויעשו כל מה שהוא עושה?? קול אחד בהצבעות במצעדים הוא לא יראה ממני, גם שקל אחד על איזה דיסק או סינגל או משו הוא לא יראה ולא משנה כמה טוב הוא הולך לתרץ תקטע עם החולצה וזה לא תחרות איפה המצב יותר קשה! אחת הסיבות העיקריות שהחיים פה בארץ חרא זה בגלל כל המצב הזה ואולי במקום לשלוח ילד בן 16 להתפוצץ שישלחו אותו לעבוד במשו להכניס כסף ויפסיקו לבכות על איכות חיים??? כל התקשורת איתם, כל העולם אנטישמי, והם חלשים.. וואטאברררר

U GO GIRL...........

ונעמה את בעצם תומכת בדעות הפוליטיות שלהם מסיבות מעוותות.. לתמוך בפלסטינים כי הם חלשים?????? זה הדבר הכי מעוות ששמעתי..

אם כל סלבריטי יילך עם דגל פלסטין

הם לא יהיו חלשים עוד הרבה זמן

NoWords

New member
את רואה אותי תומכת בו???../images/Emo182.gif

לא! אני לא חושבת שהוא עשה משהו חכם! הוא עשה משהו דפוק לאללה! אני מנסה למצוא הצדקה לכך שהוא בחר ללבוש ת'חולצה וגם אני לא ממש יודעת מה מסתתר מאחורי החולצה הזו אבל הסיבות שלו לא היו אנטי ישראליות, תבינו את זה אתם שופטים מראש בלי לדעת על מה אתם מדברים! תאמינו למה שבא לכם,אוח!

למה את מנסה למצוא הצדקה למעשה

שאת חושבת שהוא דפוק לאללה?? ואין שומדבר שיכול להבטיח לנו שזה לא אנטי ישראלי...

dalida1988

New member
קראתי את כל מה שכתבת

לא ידעתי לאן לשרשר אז שרשרתי לפהה בכל מקרהההה אחלה סיכום!!!1 תאמיני לי את העסקת אותי 10 דקות מלאות!!! חחח תודה יום טובבב

jlo9

New member
חחח אני שמחה:) ונעמה אני תומכת בך

במאה אחוז זה שאחד מחברי הלהקה לבש את החולצה הזאת והביא את דעותיו הפוליטיות זה לא אמור למנוע ממך לאהוב את הלהקה או את השירים שלהם ומה שהם עושים. אתה לא אוהב או מעריץ משהו על פי הדעות הפוליטות שלו.

galevine

New member
נעממממהה תומכת בך

ב10000000000000000000%! כל אחד והדעות שלו וזה לא צריך להשפיע על עשיית המוזיקה של הלהקה!מי שמחרים אותם בגלל זה כנראה שהוא גם ככה לא העריך את המוזיקה שלהם.....ולסיום Maroon 5 rocks baby!!!!!!! -גל לוין-

למעלה