שרשור הEMA הרישמי!

NoWords

New member
זה הדבר האחרון שיכול להיות../images/Emo182.gif

צפוי בגלל שבריטני לא זכתה כבר 5 שנים בEMA אם אני לא טועה וכולם חשבו שאלישיה קיז או אנסטסיה יקחו

NoWords

New member
מסכימה../images/Emo182.gif

הרבה יותר מגיע לאלישיה או אנסטסיה!

oren456

New member
תודה לך על כל הדיווחים

אני לא ראיתיי את הטקס אני ראיתי רק את השטיח האדו בגלל שאבא שלי רצה לראות ת'משחק של מכבי ת"א בכדורסל אני מקווה שיהיהו שידורים חוזרים

אחלה דיווחים.. קבלי ח"ח *חייל חתיך*

דיווח טוב

ראיתי את רוב הטקס היה דווקא יפה... הכי אהבתי את ההופעות של אנסטסיה ושל גוון סטפני... אני שונא את אשר ואת מארון 5 ואת בריטני, אז שמחתי רק כשאלישיה קיז זכתה וכשאאוטקאסט וכשהבלאק אייד פיז זכו.

Get Right

New member
היה טקס נחמד....

לא מתקרב לרמה של הטקס האמריקאי!!!!!!! גם מבחינת תפאורה, וגם מבחינת במה.. שהייתה זהה לשנה שעברה
בקשר למארון 5: הם אצלי מוחרמים, אני לא ייתמוך בלהקה שתומכת באוייבים שלי
ועכשיו המעריצים הפנאטים שלהם יילכו בעקבותם וייחקו אותם, פשוט בושה שאנשים מנצלים את הבמה שיש להם מול ביליון אנשים בשביל לתמוך בארגון טרור

Get Right

New member
אחד מהם לבש חולצה של פלסטין...

ואמר שישראל מתעללת בפלסטינאים או משהו כזה
יימח שמו

Get Right

New member
חבר אחד בלהקה, לא יודע איך קוראים

לבן זונה... שראיתי את זה קיבלתי כאלא עצבים, בעעעע יותר ממה שאני מתעצבן עלייך לפעמים

NoWords

New member
אתה יודע את כל הסיבות../images/Emo182.gif

שבגללן הוא לבש את החולצה הזו? לא. ולחבר הלהקה שלבש את החולצה קוראים מיקי. חוץ מזה - הדעות הפוליטיות של אחד מחברי הלהקה לא אמורות להשפיע על אהבתך ללהקה ולמוזיקה שהיא עושה! תקרא מה שכתבתי - [URL='http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1101&msgid=42644974']כאן[/URL]!

Get Right

New member
אני יודע את הסיבות....

הוא בעצמו אמר
.... ואוהבים את המוזיקה, אבל גם לרוב מעריכים את האומן, ושמעריכים אותו, קונים דיסקים מקוריים שלו, מצביעים לו במצעדים וכו, והם איבדו הרבה

NoWords

New member
איפה הוא אמר?../images/Emo182.gif

בפורום מארון ניסחו את זה יותר טוב ממני - הוא [הוא ספציפית, לאו דווקא כל הלהקה] תומך ב"צד החלש". מה לעשות שישראל יותר חזקה מהפלסטינים. הוא לא שונא את ישראל ולא תומך באירגוני טירור (ככה כתבת בפורום מארון, שים לב שהגבתי לך בחזרה שם). הם כולם רוצים שלום שם. וגם הקלידן שלהם - ג'סי בא עם סמל של שלום על הג'קט. זו הדרך של כל אחד מהם להביע את דיעותיו, תאמין לי שהוא לא שונא את ישראל או נגדינו

למעלה