שרשור הEMA הרישמי!

jlo9

New member
שרשור הEMA הרישמי!

למרות שג'ני שלנו לא נמצאת בטקס השנה ולא מועמדת בשום קטגוריה החלטתי לפתוח בשרשור EMA ובכל הפסקת פרסומות אני אסכם לכם מה היה ומי זכה במה!

Lopezit

New member
חוץ מהופעות אין משו מיוחד

אני מחכה לאנסטסיה ומרון 5 המנחה ששמו ממש לא מתאים וזאת רק אני או שכל העיצוב זה כמו שנה שעברה?!

jlo9

New member
אז מה היה לנו עד עכשיו?

קודם כל המנחה השנה הוא "אקזביט" המקסים שעד כה הוא מצליח לחמם שם את הקהל בצורה מעולה!! מי שפתח את הטקס היה אמינם עם השירים שלו "מוש(יעני בוש...)/לוס איט" ההופעה הייתה די משעממת יחסית להפתעות של אמינם. אחרי זה הגיעה קיילי מינו הפיצפונת והגישה פרס ל"אלבום הכי טוב" המועמדים היו: BEST ALBUM • Beyoncé 'Dangerously In Love' • Black Eyed Peas 'Elephunk' • Dido 'Life For Rent' • OutKast 'Speakerboxxx / The Love Below' • Usher 'Confessions' והזוכה: אשררררר למרות שלפי דעתי "בלאק אייד פיס" היו צריכים לקחת את הפרס! אחרי זה בא הפרס ל"בסט רוק" המועמדים היו: BEST ROCK ACT • The Darkness • Good Charlotte • Green Day • Linkin Park • Red Hot Chili Peppers והזוכים הם: לינקין פארק! גוד שארלוט היו צרכים לקחת את הפרס!!!!! אחרי ה"בסט רוק" הגיעה אלינו שרה מישל גלר (באפי!) בסטייל התוכנית של אקזביט "Pimp My Ride" ובשמלה מדהימה ביותר ומחמיאה לה מאוד! ואז באו אוזי ושרון אוסברון המטורללים אך גם חמודים להפליא... אוזי ניסה להלהיב את הקהל בקריאות "הייייייייייייי" כמו משוגע!!! שניהם יחד הגישו את הפרס ל"בסט גרופ" המועמדים היו: BEST GROUP • Black Eyed Peas • Maroon 5 • D12 • Beastie Boys • OutKast והזוכים הם: OUTKAST!!! כל הכבוד מגיע להם!!! אחרי זה הייתה ההופעה של אשר ואלישה קיז עם הלהיט My Boo! שניהם שרו מדהים כמו תמיד אבל ההופעה הייתה די יבשה - אם ההופעות לא יתחילו להשתפר בהמשך זה יהיה הטקס הכי מעפן שהיה עד היום!! אחרי ההופעה של אלישה ואשר באו סולנית אוונסנס המתוקה Amy Lee ועוד איזה שמוק אחד שאני לא מכירה ויחד הם הגישו את הפרס ל"בסט אלטרנטיב" המועמדים היו: BEST ALTERNATIVE ACT • Björk • Prodigy • Muse • The Hives • Franz Ferdinand והזוכים הם :MUSE לא שומעת אלטרנטיב אז כאן אין לי ממש דעה חח! ועכשיו....פרסומותתתת מיד חוזרים!

jlo9

New member
החלק ה2 - ההצגה חייבת להימשך!

אוקיי אז בהתחלה באו אלישה קטבורג וטוני הון והגישו יחד את הפרס ל"בסט וידאו" המועמדים היו: BEST VIDEO • Jay-Z '99 Problems' • The Streets 'Fit But You Know It' • The Cure 'The End of the World' • OutKast 'Hey Ya!' • The White Stripes The Hardest Button To Button והזוכים: אוטקאסט עם HEY YEAH! אחרי זה בא "אמון" ששנה שעברה הביא את הלהיט הענק "I Dont Want You back" והגיש את הפרס ל"בסט היפ-הופ" המועמדים היו: BEST HIP HOP ACT • D12 • Jay-Z • Kanye West • Beastie Boys • Nelly והזוכים :D12 - איזה כייף!!!!!! אחרי זה באה גוון סטפני עם הנערות הסיניות שלה והופיעה עם הלהיט "what you waiting 4?" מתוך אלבום הסולו הראשון שלה "Love, Angel, Music, Baby"! ההופעה התחילה שגוון יורדת משעון ענק כזה...ממש יפה! ההופעה הכי יפה שראיתי עד עכשיו!!! אחרי זה בא Andree3000 מתוך ההרכב אוטקאסט והציג את הלהקה The Hives. ואחרי זה מנחה הטקס אקזביט הפתיעה אותנו בהופעה קצרה של אחד משיריו. ואחריו באה ג'מליה ועוד איזה להקה לא מוכרת ביחד הם הגישו את הפרס ל"בסט אר אנד בי" המועמדים היו: BEST R&B ACT • Kelis • Beyoncé • Alicia Keys • OutKast • Usher והזוכה היא: אלישה קיזזזזזזזזזזזזזזזז!!!!!! ייאייי! כל הכבוד לה! אחרי זה באה שוב שרה מישל גלר והציגה מישהי שאני כל כך אוהבת :אנסטסיה!!! היא הופיעה מחוץ לאולם עם Left Outside Alone עם הקול המדהים והמצמרר שלה!! *מדהימה* בסוף ההופעה של אנסטסיה שרה מישל עלתה על הבמה וחיבקה את אנסטסיה שתיהם היו ממש ממש מתוקות יחד! פ-ר-ס-ו-מ-ו-ת

והכי חשובבבבב: בריאןןןןןןןןןןןןןן

שעלה להגיש תפרס של בסט פופ עם ניקי ואיי ג'ייי מהבקסטריט בויזז אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מאמייי שלייייי איזה יפהההה הואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לירוןןן נתקע האייסי סורי שאני לא עונהההה וואיי הרבה זמן לא יצא לי לכתוב פה בפורוםםםם

jlo9

New member
אין חלק 3 ..אז נעבור ל4!

חזרנו על הבמה ה"בלאק אייד פייס" והציגו את נלי ופארל מההרכב N.E.R.D שהופיעו יחד. ההופעה הייתה מאוד חמודה והם ידעו בדיוק איך להלהיב את הקהל כמו שצריך! אחרי ההופעה עלו לבמה נטשה בליפילד ולינקין פארק כדי להגיש את הפרס ל"בסט פימייל" המועמדות הן: BEST FEMALE • Britney Spears • Beyoncé • Anastacia • Alicia Keys • Avril Lavigne והזוכה היא: בריטני! כמובן שבריטני לא הייתה בטקס והראו וידאו שלה ששם היא כמובן מודה לכולם...היא נראתה מזעזע!!!!! אווףףףף למה אנסטסיה לא זכתה - כל כך מגיע לה!!!!!!!!!!!!!! אחרי הפרס הזה עלתה לבמה הדוגמנית נעמי קמפבל והגישה את פרס "בסט מל" המועמדים הם: BEST MALE • Usher • Robbie Williams • Justin Timberlake • Nelly • Jay-Z הזוכה הוא:אשר כמובן, איך לא?! אני רציתי את נלייייייייייי! ואז באו מארון פייב עם הלהיט This Love ! אהבתי את ההופעה, פשוטה אך יפה! קיצר אבא שלי מבלבל לי את המוח כי הוא צריך את המחשב אז אני סיימתי עם ה EMA להיום...מי שראה אני מקווה שהוא נהנה. הטקס היה נחמד אבל היו יותר טובים. בכל מקרה לילה טוב לכולכם, ליעדו'ש, טקס פרסי הMTV של אירופה , רומא. (או שלא...חחח)

סחתיין על הדיווחחחחח

האמת מהטקס מזה השתעממתייי אתם קולטים אותי נרדמת ומתעוררת מתקשרת לחברה בהיסטריה לשאול אם בריאן היה חח איזה מותקקקקקק ההופעה של אשר ואלישיה קיז הייתה ממש ממש יפה הם זוג??

למעלה