שרשור התפקדות.!

כן פאק זאת את OMG !!../images/Emo108.gif

שימריייייייייית
אני בשוק זה האייסי שלך אז זאת את D: איזה כיף שהצטרפת תבואי למפגש אני אראה אותך *מתגעגעת*

Baby Rock

New member
שנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

|מאוהבת||מאוהבת||מאוהבת| כשיהיה מפגש אני אבוא! מבטיחהה!!!

שימרית !!!!!!!!!!!!!!../images/Emo108.gif../images/Emo99.gif

אני בשוווק !!! דייי אני אפגוש אותך החופש וואו *מתרגשת * ונירדוף אחריי בנים XDD ונגיד להם "בגלל שאתה חמוד אז קח XD"

Baby Rock

New member
יו! אבל מסכןן הוא בטח חשב שצחקנו עליו אחרי

שיצאנו החוצה נקרעות מצחוקק!!! XDDDDDDDD

XDD כמו שתיי מסטולות מפטל ../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

מה [?!] נוו זה מה שקורה שעושים לך השקמה ונישמעים כמו סוטים
[שי #_# ]

AdiA12

New member
../images/Emo14.gif

שם: עדי גיל: 12 מיקום: ר"ג תמונה:[כן,כן..כולנו מכוערים והטלפון על 101..עכשיו, שים תמונה!!!!!!] ואם אין לי כוח? ושאלון: D: מה שמך?: עדי גיל: 12 מקום מגורים: ר"ג ועכשיו יותר מדוייק: יש לך חיות?: לא ועכשיו?: לא!! אייסקו: לא כדאי. מסנג'ר: [email protected] יש לך עגילים?: היו לי את הראשונים במשך שבועים, וכשעברו שבועיים, אחד העגילים פשוט לא יצא מהאוזן, והוציאו לי אותו בכוח, אז החלטתי לוותר על עגילים. ועכשיו? לאאאאאא!! איפה?: אוזניים מה אתה לובש בדר"כ?: מכנסיים, חולצה, תחתונים וכו' חחח.. נו, חולצות חלקות בכל מיני צבעים, ומכנסיים שהם עד סוף הברך או כבר אחרי. אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?: לא הבנתי. יש לך סגנון יחודי?: לא יודעת מה להגיד. יש לך משקפיים?: לא. ועדשות?: לא. אתה אוהב סושי?: כן!!!! אני מכורה לזה!!!
מה מאוד חשוב לך בחיים?: המשפחה בעיקר. מה אתה מאוד שונא בחיים?: הכללל יש לך אחים? כן. ועכשיו? כן! אתה יודע שלא באמת אכפת לי?: כן. איזה כתה אתה?: ז' ועכשיו? עדיין. מה אתה לובש עכשיו?: חולצה צהטבה בהירה קצרה, גוזיה, תחתונים, מכנס שחור וגרביים באיזה דורדוראנט אתה משתמש?: כל פעם מתחלף. מה תעשה מחר?: לימודים. מה עשית היום?: הייתי בלימודים שעתיים ואז הייתי "חולה" ובאו לקחת אותי מהבצפר, שכבתי במיטה, ראיתי טלוויזיה.. אתה פריק?: חוצפה! זה שאני שמה לק שחור/לבן ואחרים מוזרים, צמידים שחורים, שומעת רוק ושונאת פאקצות ואת החיים, לא אומר שאני פריקית.. ועכשיו? עדיין. מה הצבע האהוב עלייך?: שחור יש לך בגד אהוב בצבע הזה?: כן, חולצה שחורה ומכנס שחור ארוך יפה אבל יש לי עוד בגדים בצבעים האלו. ועכשיו? ארררררררררר..

אנייי!!===>:):):):):):):):):):):)!!!

מה שמך?: אממ.. תנו לי להזכר שנייה.... גיל: 14 P= מקום מגורים: חור בדרום ועכשיו יותר מדוייק: יש לך חיות?: חתול וכלבה- את מי זה מעניין בכלל? ועכשיו?: רגע אני צריכה לבדוק..נראה לי שהחתול אכל את הכלבה אייסקו: שלחו הודעה פרטית.. מסנג'ר: אותו דבר גם פה.. יש לך עגילים?: כן.. מה תעשה איתם? ועכשיו? מזתומרת!?!? לא עכשיו אין לי הם פתאום נעלמו איפה?: בתחת מה אתה לובש בדר"כ?: בגדים.. חיחי אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?: מכנס על החולצה נחשב שונה..? יש לך סגנון יחודי?: לא יודעת.. שאל את אמא שלי.. יש לך משקפיים?: אמממ.. אני לא רואה מה כתוב פה.. קיצור אין.. ועדשות?: לאאא אתה אוהב סושי?: מה אכפת לך..??? ! מה מאוד חשוב לך בחיים?: לחיות מה אתה מאוד שונא בחיים?: במילה אחת- בצפר! יש לך אחים?: כן......... ועכשיו? אה נכון אין לי הרגתי אותם אתמול.. אתה יודע שלא באמת אכפת לי?: אה באמת? מגניב גם לי לא.. איזה כתה אתה?: נהנהנההה ועכשיו? להלההה מה אתה לובש עכשיו?: כלום באיזה דורדוראנט אתה משתמש?: בשלך.. אפשר? מה תעשה מחר?: אממ.. לא בטוחה אבל אני בטוח אלך לשירותים.. מה עשית היום?: את השאלון המפגר הזה אתה פריק?: כן יש'ך בעיה עם זה?! ועכשיו? לא.. ועכשיו יש'ך בעיה? מה הצבע האהוב עלייך?: בננה נהנההה יש לך בגד אהוב בצבע הזה?: היה לי.. שרפתי אותו.. ועכשיו? קניתי חדש! רוצה לראות? מה זה מהמם! יאו השאלון הכי מפגר שעשיתי בחיים שלי!!.. לפחות זה העביר לי קצת את הזמן..

S h A y K i

New member
מצטרפת לשאלה XD

אולי אני סתם מעפנה אבל אפעם לא ראיתי אותך בפורום..

מדברים אלי?

אז אם כן.. אז אני די חדשה בפורום.. לא היה לי כוח לרשום את ההודעה הזאת שאני חדשה וזה..אז אתם יכולים להגיד לי ברוכה הבאה.. חח

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif קצת באיחור ../images/Emo9.gif

שם: ג'ו זה טוב
תמונה:[כן,כן..כולנו מכוערים והטלפון על 101..עכשיו, שים תמונה!!!!!!] היי האחריות על הצופה בלבד+ תמונה די ישנה בלי סיידליפ ושאלון: D: מה שמך?: ג'ו גיל: 17.5 מקום מגורים: ישראל ועכשיו יותר מדוייק: מודיעין
יש לך חיות?: לא ועכשיו?: עכשיו נכנסה החתולה הביתה אייסקו: לא מסנג'ר: כן יש לך עגילים?: כן ועכשיו? גם כן איפה?: באוזניים, באף ובשפה מה אתה לובש בדר"כ?: ג'ינסים וטישירטים אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?: במקצת יש לך סגנון יחודי?: קצת יש לך משקפיים?: כה ועדשות?: במשקפיים יש עדשות כן אתה אוהב סושי?: לא מה מאוד חשוב לך בחיים?: ללמוד באוניברסיטה ולעבוד בעבודה טובה מה אתה מאוד שונא בחיים?: בצל ושום יש לך אחים?: כה ועכשיו? עדיין אתה יודע שלא באמת אכפת לי?: חבל איזה כתה אתה?: יב ועכשיו? אההה עכשיו אני יא מה אתה לובש עכשיו?: טישירט ומכנס של פיג'מה באיזה דורדוראנט אתה משתמש?: לא זוכרת [למה כולם שואלים את זה בזמן האחרון] מה תעשה מחר?: בטח נקיון של יום שישי מה עשית היום?: כלום וזה מחרפן אותי אתה פריק?: קצת ועכשיו? עכשיו יותר מה הצבע האהוב עלייך?: ירוק יש לך בגד אהוב בצבע הזה?: כה ועכשיו? עכשיו אין
איזה שאלון מוזר, בחיי

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif שיטנס שכחתי את התמונה ../images/Emo122.gif

שוב הצפייה היא על אחריות הצופה בלבד ואני הימנית [תמונה ממפגש מכ"ר באחרון]

falloutgirl XD

New member
עונה D:

שם: טל :] גיל: 13, 3 חודשים ו-4 ימים D: מיקום: קריית שמונה. תמונה:[כן,כן..כולנו מכוערים והטלפון על 101..עכשיו, שים תמונה!!!!!!] סתם תמונה שחברה שלי צילמה בדרך לקניון מביה"ס באיזה יום שישי
ושאלון: D: מה שמך?: שוב, טל :] גיל: 13, 3 חודשים ו-4 ימים ^^ מקום מגורים: ישראל
ועכשיו יותר מדוייק: קריית שמונה. יש לך חיות?: יאפ D: ועכשיו?: עדיין יש לי כלב
אייסיקיו: 492430041 מסנג'ר: [email protected] יש לך עגילים?: אכן
ועכשיו? ~בודקת~ עדיין יש לי עגילים :] איפה?: 3 לובים והליקס סקסי
מה אתה לובש בדר"כ?: ג'ינס וטי שירט או משהו כזה
אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?: כן
יש לך סגנון יחודי?: אפשר להגיד, אני אוהבת להיות שונה
יש לך משקפיים?: כן אבל אני לא שמה אותם תמיד. ועדשות?: נופ. אתה אוהב סושי?: לא. אני צמחונית. מה מאוד חשוב לך בחיים?: הריקוד, החברים והמשפחה שלי ומוזיקה
מה אתה מאוד שונא בחיים?: שאומרים לי מה לעשות, שמתייחסים אליי כילדה קטנה, שמזלזלים לי וכדומה וגם את רותם ועומר. זונות.
יש לך אחים?: יאפ. 3 אחיות גדולות ואח קטן
ועכשיו? הם עדיין קיימים
אתה יודע שלא באמת אכפת לי?: די באמת?
איזה כתה אתה?: ח' ועכשיו? עדיין ח'
מה אתה לובש עכשיו?: מכנס שחור עד הברך וחולצה בצבע ירוק זית שכתוב עליה "צבא הגנה לישראל"
באיזה דורדוראנט אתה משתמש?: יש כל מיני, בעיקר של לאב ליין ושל כיף ^^ מה תעשה מחר?: שיננית ואז יש לי הופעה DDDDD::::::: מה עשית היום?: הייתי בביה"ס וביטלנו לנו את השעתיים האחרונות ועשיתי חזרות להופעה מחר עם תלבושות :] אתה פריק?: אני שונאת סטיגמות אבל כן. ועכשיו? שום דבר עדיין לא השתנה. מה הצבע האהוב עלייך?: שחור, אדום ולבן
יש לך בגד אהוב בצבע הזה?: יאפ D: ועכשיו? אכן. נגמר השאלון DDDD::::::::

Could Be ME

New member
../images/Emo115.gifדווקא בא לי!!../images/Emo115.gif

בלה בלה בלה.. אני!! שם: רז!! גיל: 14 וחצי=]] מיקום:מרכז... מאוד מרכזי. תמונה:[כן,כן..כולנו מכוערים והטלפון על 101..עכשיו, שים תמונה!!!!!!]
התעקשתם... ושאלון: D: מה שמך?:אני לא זוכרת...>< רגע, אני אסתכל למעלה- אולי גם אתם?!XD גיל: מה זה חוזר על עצמו? מקום מגורים:מרכז, מאוד מרכזי. ועכשיו יותר מדוייק: טוב נו.. קרית אונו... וזה במרכז!! לא ליד עפולה או משו!!
יש לך חיות?: איזה 6 דגים.. נחשב?!
ועכשיו?: רגע... הו! כן, הם עדיין חיים!
אייסקו: אין לי....=|| מסנג'ר: [email protected] יש לך עגילים?: ברור! ועכשיו? רגע, אני לא מוצאת אחד.. הו! הנה הוא! איפה?: באוזן.... 2 בשמאל- 1 בימין. הלוואי סיידליפ!!!! מה אתה לובש בדר"כ?: בד''כ.. מכנס ארוך\ברך(לא קצר!), חולצה, גופיות מ-TNT (אובססיבית
) אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?: אממ.. תגדירו.. נראה לי שכן.. לך סגנון יחודי?: נראה לי.... לכל אחד יש....
יש לך משקפיים?: לא! -_-'' ועדשות?: גם לא!-_-'' אתה אוהב סושי?: תאמינו לי אם בחיים לא אכלתי....!! XXD מה מאוד חשוב לך בחיים?: מאוד? מוזיקה. מה אתה מאוד שונא בחיים?: ערסים
יש לך אחים?: כן...........=||| ועכשיו? -_-'' אתה יודע שלא באמת אכפת לי?: --ל--מ--ה.......??!!
איזה כתה אתה?: ט'....... ועכשיו? נראה לי עדיין...!! מה אתה לובש עכשיו?: חולצה של הספארי (של בצופים אבל!!!) ובוקסר מנוקד...=|| באיזה דורדוראנט אתה משתמש?: דאב.... ואחד של AVON... אמא שלי נציגה שם או משו...
מה תעשה מחר?: אממ.. טיול בצפוים!!!אהאהאהאה.... מה עשית היום?: התבטלתי,והכנתי פעולות,וסידרתי תיק... אתה פריק?: אח שלי אומר שאני כן...ועכשיו גם חברה שלי בטלפון אומרת לי שכן!XXD טוב נו... אח שלי אומר שמרוב הצמידים יד אחת שלי תיהיה יותר כבדה, ושרירית.. והשניה נכה... ועכשיו? אממ... לא יודעת, הבוקסר ורודXD מה הצבע האהוב עלייך?: שחור, אדום,אפור ,וסגלגל. יש לך בגד אהוב בצבע הזה?: אממ... בגד..? חולצה מכנס? ג'ינס? אממ.. לא יודעתXD ועכשיו? לא החלטתי. *נלקח מקומונת פאניק שלקחו מסקרים ושאלונים+מעט שיפוציםXD* D= -אני-

Could Be ME

New member
שכחתי תמונה......./images/Emo122.gif

התמונה...
אני עם השחור..... והשיער המתנופף...XD -אני-

chen010189

New member
me

שם:חן גיל:18.5 מיקום:חיפה |הדגA|תמונה:[כן,כן..כולנו מכוערים והטלפון על 101..עכשיו, שים תמונה!!!!!!]חח שמתי.. מגוונת קצת מהתמונה החרושה ששמתי פה עד עכשיו ושאלון: D: מה שמך?:חן גיל:18.5 אבל שאלתם :O מקום מגורים:חיפה ועכשיו יותר מדוייק: יש לך חיות?:לא :( ועכשיו?:כן, בדיוק אחרי השאלה למעלה רצתי לחנות חיות כדי שהתשובה תשתנה אייסיקיו:בקשו במסר מי שרוצה:p מסנג'ר:כנ"ל יש לך עגילים?:כן ועכשיו?לא, אבל אני אחזיר אותם מחר איפה?:אוזניים ואחרי הצבא אני מקווה לעשות באף מה אתה לובש בדר"כ?:ג'ינס עם קפוצ'ון בחורף וגופיה בקיץ..הסגנון הכי אהוב עליי אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?:לא יש לך סגנון יחודי?:לא יש לך משקפיים?:לא ועדשות?:לא אתה אוהב סושי?:בטירוף!!!!! לא מבינה איך אנשים יכולים לשנוא את זה(ולא זה לא היה בציניות) מה מאוד חשוב לך בחיים?:החיים..ובלי לחשוב שזה קיצ'י זה ככה..בגלל זה אני מאוד זהירה ופחדנית מה אתה מאוד שונא בחיים?:כשנכנסים לתוך משהו שקשה מאוד לצאת ממנו יש לך אחים?:לא ועכשיו?שניה אני אמצא מישהו שיעשה לי אתה יודע שלא באמת אכפת לי?:האמת גם לי איזה כתה אתה?:י"ג
ועכשיו?מה הקטע עם ה"ועכשיו?" הזה?
מה אתה לובש עכשיו?:בייבידול ורוד(כמה פאקצי זה נשמע וכמה זה לא ככה
) באיזה דורדוראנט אתה משתמש?:למריחה שקוראים לו "My First Love",לא ממש יודעת של איזו חברה מה תעשה מחר?:בבוקר הולכת לבית קפה עם ההורים ואח"כ בטח אשן ואעשה את ההתמכרות שלי:מרתון סרטים
מה עשית היום?:הגעתי הבייתה ב14:00, התקלחתי, אכלתי, נחתי קצת ועכשיו אני פה אתה פריק?:לא ועכשיו?הייתי יכולה לההפך לשניה אבל אין לי צמיד ניטים או בגדים שחורים בארון,איים ורי סורי מה הצבע האהוב עלייך?:סגול יש לך בגד אהוב בצבע הזה?:לא, דווקא בבגדים אני לא מתה עליו אבל אולי את הקפוצ'ון של FOX שאני רוצה לקנות אני אקנה בצבע סגול ועכשיו?דייייי!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שם: שחרץ גיל: 15.7 מיקום: ראש העין. תמונה:
ושאלון: D: מה שמך?: שחר. גיל: 15.7 מקום מגורים: ראש העין. ועכשיו יותר מדוייק: נווווו.. יש לך חיות?: לא. ועכשיו?: דגים
אייסקו: מחקתי אותו שוב XD מסנג'ר: [email protected] תזדהו ואל תתרידו XD יש לך עגילים?: נזם. ועכשיו? עדיין.. איפה?: נוו אף. מה אתה לובש בדר"כ?: חולצה וג'ינס. אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?: אהא. יש לך סגנון יחודי?: יאפ. יש לך משקפיים?: כן. ועדשות?: לא. אתה אוהב סושי?: איכס. מה מאוד חשוב לך בחיים?: מווווווווזיקה! מה אתה מאוד שונא בחיים?: לימודים
יש לך אחים?: כן. ועכשיו? 3. אתה יודע שלא באמת אכפת לי?: אהא. איזה כתה אתה?: י'. ועכשיו? בשביתה
מה אתה לובש עכשיו?: חולצה וג'ינס ~,~ באיזה דורדוראנט אתה משתמש?: לא זוכרת איך זה נקרא. מה תעשה מחר?: יומולדת לבנדוד במודיעין ><" מה עשית היום?: ישנתי. אתה פריק?: לא. ועכשיו? לא. מה הצבע האהוב עלייך?: סגול בהיר. יש לך בגד אהוב בצבע הזה?: האמת שלא XD ועכשיו? אני צריכה לקנות

למעלה