שרשור התפקדות.!

Misery Business

New member
שרשור התפקדות.!../images/Emo6.gif

סתם כי התחשק לי
שם: גיל: מיקום: תמונה:[כן,כן..כולנו מכוערים והטלפון על 101..עכשיו, שים תמונה!!!!!!] ושאלון: D: מה שמך?: גיל: מקום מגורים: ועכשיו יותר מדוייק: יש לך חיות?: ועכשיו?: אייסקו: מסנג'ר: יש לך עגילים?: ועכשיו? איפה?: מה אתה לובש בדר"כ?: אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?: יש לך סגנון יחודי?: יש לך משקפיים?: ועדשות?: אתה אוהב סושי?: מה מאוד חשוב לך בחיים?: מה אתה מאוד שונא בחיים?: יש לך אחים?: ועכשיו? אתה יודע שלא באמת אכפת לי?: איזה כתה אתה?: ועכשיו? מה אתה לובש עכשיו?: באיזה דורדוראנט אתה משתמש?: מה תעשה מחר?: מה עשית היום?: אתה פריק?: ועכשיו? מה הצבע האהוב עלייך?: יש לך בגד אהוב בצבע הזה?: ועכשיו? *נלקח מקומונת פאניק שלקחו מסקרים ושאלונים+מעט שיפוציםXD*

chocolate chips

New member
אני...

כי ממש אין לי מה לעשות! שם:רעות רינות גיל:13 וחצי מיקום:ראשון לציון תמונה: אין לי כוח מה שמך?:למעלה גיל:כנ"ל מקום מגורים:כנ"ל ועכשיו יותר מדוייק: קריית ראשון אולי תקפצו לבקר? יש לך חיות?:לא ועכשיו?:יש לי זבוב..=] אייסקו:16000194 מסנג'ר: קרס יש לך עגילים?:כן ועכשיו?הם עדיין שמה איפה?:אוזניים מה אתה לובש בדר"כ?: חולצה ומכנס אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?:לא ממש יש לך סגנון יחודי?:אין לי מושג יש לך משקפיים?: כן ועדשות?:לא אבל בתקווה שיהיה אתה אוהב סושי?:כן *יאמ* מה מאוד חשוב לך בחיים?: משפחה וחברים מה אתה מאוד שונא בחיים?:פקאצות וערסים יש לך אחים?:יאפ ועכשיו?כן הם לא התעופפו פתאום! אתה יודע שלא באמת אכפת לי?:כן
איזה כתה אתה?:ח-3 ועכשיו? מה הקטע לשאול ועכשיו? מה אתה לובש עכשיו?:פיג'מה באיזה דורדוראנט אתה משתמש?: כל מיני מה תעשה מחר?:אלמד ואעבוד מה עשית היום?:למדתי וישנתי אתה פריק?:משתדלת לא להגדיר אותי שאחת כזאת ועכשיו? מסרבת לענות מה הצבע האהוב עלייך?: כחול ושחור יש לך בגד אהוב בצבע הזה?: ג'ינס נחשב? ועכשיו?דייייייי

Pete I Love You

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם: סיון גיל: 14 מיקום: בית
תמונה:[כן,כן..כולנו מכוערים והטלפון על 101..עכשיו, שים תמונה!!!!!!] אני לא במחשב שלי ושאלון: D: מה שמך?: סיון גיל: 14 מקום מגורים: ליד עפולה ועכשיו יותר מדוייק: בית יש לך חיות?: כן
ועכשיו?: מה עכשיו? אייסקו: --- מסנג'ר: [email protected] יש לך עגילים?:כן ועכשיו?גם איפה?: באוזניים 3 רגלים ואחד הליקס רוצה סיידליפ אמא לא חח מה אתה לובש בדר"כ?: בגדים אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?: מממ מה שיש בחנות זה לא שונה במקצת כי כולם קונים אותו דבר בערך יש לך סגנון יחודי?: אולי קצת יש לך משקפיים?: לא ועדשות?: לא אתה אוהב סושי?: לא, אני מדמיינת שם את נמו XD מה מאוד חשוב לך בחיים?:משפחה מה אתה מאוד שונא בחיים?: מממממ לא יודעת יש לך אחים?: כן ועכשיו? לא נראה לי הם הספיקו להעילם בשנייה אתה יודע שלא באמת אכפת לי?: לא איזה כתה אתה?: ט ועכשיו? מה הקשר ועכשיו?! מה אתה לובש עכשיו?: בגדים באיזה דורדוראנט אתה משתמש?: עם ריח טוב חח לא זוכרת מה תעשה מחר?: ביד XD ממ התכונן לחג מעלות מה עשית היום?: הלכתי לפעולה אתה פריק?: לא ועכשיו? ----------ן מה הצבע האהוב עלייך?: משתנה עם הזמן יש לך בגד אהוב בצבע הזה?: שחור והג'ינסים שלי ועכשיו? לא יודעת מה עכשיו?! נכון תמונה יפה

אנייייייי

גיל: 14 וחצי מיקום: ירושלים תמונה:[כן,כן..כולנו מכוערים והטלפון על 101..עכשיו, שים תמונה!!!!!!]אממ עם קורה לכם משו לא אשמתי.. מה שמך?: נופר מקום מגורים:ירושלים ועכשיו יותר מדוייק: יש לך חיות?: יאפ כלב ודגים!כלב הכי שווה(ספוטי) ועכשיו?: אייסקו:316514063 מסנג'ר: אין סורי יש לך עגילים?:יאפ ועכשיו? איפה?: 2באוזן אחת ובשנייה 1 ו.. זהו אני רוצה נזם אבל אני לא יעשה^^ מה אתה לובש בדר"כ?: אממ לא יודעת להסביר את זה.. אבל לא סקיני XP אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?: מה זאת אומרת שונה? יש לך סגנון יחודי?:אממ לא, לא ממש.. יש לך משקפיים?: נופ ועדשות?: גם אתה אוהב סושי?: בעע לאאא מה מאוד חשוב לך בחיים?: להצליח במה שאני רוצה ומנסה מה אתה מאוד שונא בחיים?: את התמורה למתמטיקה יש לך אחים?: אין אחים יש אחיות ו-2 עכשיו? אתה יודע שלא באמת אכפת לי?: איזה כתה אתה?: ט' ועכשיו? מה אתה לובש עכשיו?: אממ פי'זמה מחממת-קר לי!!! באיזה דורדוראנט אתה משתמש?: דאב מה תעשה מחר?: אממ אין לי מושג... מה עשית היום?: הייתי אצל אחותי בדירה שלה ביהוד (היא מורה חיילת ביהוד מישו גר שם? או מכיר?) ואז הלכנו לדוד שלי!! היה כיף.. אתה פריק?: אממ לא, אבל אומרים לי את זה, אבל זה לא נכון (כי ערסית ופחרות אומרים את זה..).. ועכשיו? מה הצבע האהוב עלייך?: שחור לבן אדום וירוק יש לך בגד אהוב בצבע הזה?: יאפ!! מהכל!! ועכשיו? *נלקח מקומונת פאניק שלקחו מסקרים ושאלונים+מעט שיפוציםXD*

black rock star

New member
בלופ]בלופ../images/Emo103.gif

שם:נוי גיל:14 מיקום:צפון תמונה:[כן,כן..כולנו מכוערים והטלפון על 101..עכשיו, שים תמונה!!!!!!] ושאלון: D: מה שמך?:נוי גיל:14 מקום מגורים:צפון [אהמ] ועכשיו יותר מדוייק:בבית שלי ^^ יש לך חיות?:דגים נחשב? ועכשיו?:לא אייסקו:יש מסנג'ר:יש יש לך עגילים?:לא ועכשיו?עדיין לא איפה?:אין מה אתה לובש בדר"כ?:מה שיש בארון אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?:כן יש לך סגנון יחודי?:לא יש לך משקפיים?:כן אבל אני שמה עדשות ועדשות?:כן אתה אוהב סושי?:כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
מה מאוד חשוב לך בחיים?:אמממ מה אתה מאוד שונא בחיים?:אמממ יש לך אחים?:לא ועכשיו?עדיין לא, אימא לא בהריון אתה יודע שלא באמת אכפת לי?:וואלה. איזה כתה אתה?:ט' ועכשיו?עדיין מה אתה לובש עכשיו?:סווטשירט לבן ומכנס תכלת באיזה דורדוראנט אתה משתמש?:משהו מה תעשה מחר?:משהו מה עשית היום?:משהו אתה פריק?:לא #$%*$#)@!#@! ועכשיו?גם לא מה הצבע האהוב עלייך?: כחול, אדום,צהוב שחור יש לך בגד אהוב בצבע הזה?:כן ועכשיו?כן *נלקח מקומונת פאניק שלקחו מסקרים ושאלונים+מעט שיפוציםXD*

אלוש 4

New member
אממממממ אני

שם: אלה מיקום:ראשון תמונה:[כן,כן..כולנו מכוערים והטלפון על 101..עכשיו, שים תמונה!!!!!!] ושאלון: D: מה שמך?: אלה גיל:14 מקום מגורים:מרכז ועכשיו יותר מדוייק:ראשון יש לך חיות?:כלבה ועכשיו?:האא אייסקו:408172426 מסנג'ר:אין לי כח לירשום יש לך עגילים?:כן ועכשיו?כן איפה?:באוזניים מה אתה לובש בדר"כ?:ג'הסים וחולצות אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?: עם עניבות יש לך סגנון יחודי?: לא ממש יש לך משקפיים?: כן ועדשות?: לא אתה אוהב סושי?: לא איכססססססססססססססססססססססס מה מאוד חשוב לך בחיים?: המשפחה שלי מה אתה מאוד שונא בחיים?: לימודים גררררררררררר יש לך אחים?:כן ועכשיו?כן אתה יודע שלא באמת אכפת לי?: כן XD איזה כתה אתה?: ט' ועכשיו? ט' מה אתה לובש עכשיו?: חולצנ וג'ינס באיזה דורדוראנט אתה משתמש?: כיף מה תעשה מחר?: ילמד מה עשית היום?: לומדת אתה פריק?: אממממממ לא יודעת מה שבטוח אני שונאת פקאצות.... אין דבר כזה פריק פריק זה מוזר מישהו ששונה מיכולם ועכשיו? האאאא.. מה הצבע האהוב עלייך?: צהוב שחור ואדום אבל צבא אחד(צהוב) יש לך בגד אהוב בצבע הזה?: לא יש לי הרבה שחור ואדום ועכשיו?נגמר.......... :]

l i o r 1 8 2

New member
אני...ני....ני...ני

שם:ליאור גיל:16 וחצי מיקום: העבודה של אבא שלי כרגע... תמונה:אין לי על המחשב הזה ושאלון: D: מה שמך?:לא עניתי על זה כבר?!...ליאור גיל:הגיל שלי השתנה בשניה עכשיו אני בת 16 וחצי ושניה... מקום מגורים:החדר שלי ועכשיו יותר מדוייק:בסדר...בסדר...גדרה יש לך חיות?:כן ^_^ ג'ויקי האימו החמודי שלי(הוא כלב) ועכשיו?:לא הבנתי... אייסקו: נוופ מסנג'ר:[email protected] יש לך עגילים?:כן 3 וגם הליקס בדרך ועכשיו?הם עדיין על האוזניים איפה?:איפה מה?o_O מה אתה לובש בדר"כ?:ג'ינס וחולצות שחורות אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?:להתלבש שונה ממה? יש לך סגנון יחודי?:לא הייתי מגדירה אותו ייחודי יש לך משקפיים?:שמש ועדשות?:לא אתה אוהב סושי?:בחיים שלי לא אכלתי סושי אבל אני רוצה... מה מאוד חשוב לך בחיים?:הגיטרה שלי חדווה
החברות שלי
אישתי
והמשפחה שלי לפעמים מה אתה מאוד שונא בחיים?:פקאצות, ערסים, פלצנים(בשתי המובנים), סנובים מסריחים, אנשים עם דעות קדומות ואת אחותי. יש לך אחים?:שתי אחיות....אני אפילו לא מוצאת מילים לתאר אותן ועכשיו?עדיין אני לא מוצאת מילים אתה יודע שלא באמת אכפת לי?: יופי...נהדר...לאף אחד לא אכפת ממני!
איזה כתה אתה?:י'א ועכשיו?כזכור לי..עדיין י'א מה אתה לובש עכשיו?:חולצה של מכ''ר
, ג'ינס וואנס באיזה דורדוראנט אתה משתמש?:נראה לי שדאב.. מה תעשה מחר?:אלך לעבודה(באמר)אחזור הבייתה ואלך לישון ואח''כ בערב יש מסיבת יומולדת... מה עשית היום?:עוד לא נגמר היום אבל בינתיים אני בעבודה אתה פריק?:לא יודעת...לפחות ככה הילדים בכתה מגדירים אותי... ועכשיו?אני לא יודעת לא שאלתי אותם מה הצבע האהוב עלייך?:שחור
ואדום
יש לך בגד אהוב בצבע הזה?:כן הרבה ועכשיו?לא יודעת אני צריכה לבדוק בארון

><

שם: יערה גיל: 15 וחצי מיקום: באר שבע תמונה:[כן,כן..כולנו מכוערים והטלפון על 101..עכשיו, שים תמונה!!!!!!] אין לי תמונה שלי >< ושאלון: D: מה שמך?: יערה גיל: 15 וחצי מקום מגורים: באר שבע ועכשיו יותר מדוייק: מרדכי מקלף 59 דירה 8 ,אומר לך משהו?
יש לך חיות?: לא ועכשיו?: כלום לא השתנה בשנייה הזאת >< אייסקו: 257322663 מסנג'ר: אין לי כוח לכתוב.. יש לך עגילים?: לא ,היה . ועכשיו? לא >< איפה?: מה נהיה?! מה אתה לובש בדר"כ?: חולצה ומכנסים?... אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?: כן יש לך סגנון יחודי?: לא ממש יש לך משקפיים?: כן ,לצערי . ועדשות?: לא אתה אוהב סושי?: לא מה מאוד חשוב לך בחיים?: הרבה דברים חשובים לי... מה אתה מאוד שונא בחיים?: יותר מידי שונאת . יש לך אחים?: כן ועכשיו? עדין . אתה יודע שלא באמת אכפת לי?: וואלה . איזה כתה אתה?: י' ועכשיו? תשאלי אותי עוד שנה ככה . מה אתה לובש עכשיו?: חולצה ומכנסים ?... באיזה דורדוראנט אתה משתמש?: ממ..וואלה אני לא זוכרת חח מה תעשה מחר?: כלום . מה עשית היום?: כלום . אתה פריק?: משהו כזה ,כן . ועכשיו? לא אני פקאצה שיש לה חגורת ניטים >< מה הצבע האהוב עלייך?: שחור ואדום . יש לך בגד אהוב בצבע הזה?: כן ועכשיו? ><

אני, אני , אני

שם:סופי גיל:12+ [ עןד חודשיים וכמה שבועות 13 XD ] מיקום:תל אביב תמונה:[כן,כן..כולנו מכוערים והטלפון על 101..עכשיו, שים תמונה!!!!!!] אין לי כוח :p ושאלון: D: מה שמך?:סופי גיל:12+ מקום מגורים:תל אביב ועכשיו יותר מדוייק:קרית שלום [ שפע של ערסים
] יש לך חיות?:כן , כלב [= ועכשיו?: :/ אייסקו:404542132 מסנג'ר:[email protected] יש לך עגילים?:כן. ועכשיו? מה הקטע של עכשיו ?! איפה?: באוזניים. מה אתה לובש בדר"כ?:גי'נסים וטי שירטים אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?: אממ.. לא יודעת יש לך סגנון יחודי?:כנ"ל יש לך משקפיים?:לא ועדשות?:לא אתה אוהב סושי?: לא.
מה מאוד חשוב לך בחיים?: המשפחה והחברות. מה אתה מאוד שונא בחיים?: ערסים פקאצות וכל השאר... יש לך אחים?:כן ועכשיו? נעלמה [= אתה יודע שלא באמת אכפת לי?:כן אני יודעת
איזה כתה אתה?: זין ועכשיו? זין 2 מה אתה לובש עכשיו?: ג'ינס וחולצה V שחורה באיזה דורדוראנט אתה משתמש?: FA מה תעשה מחר?: לישון וללמוד מה עשית היום?: רק עכשיו התעוררתי אתה פריק?: אני משתדלת לא לקרוא לעצמי כך. ועכשיו? שווב העכשיו הזה ? מה הצבע האהוב עלייך?: שחור , לבן ואדום יש לך בגד אהוב בצבע הזה?: ג'ינסים XD ועכשיו? :|

S h A y K i

New member
MEmeMEme ../images/Emo9.gif

שם: שי גיל: 16 מיקום: חור בצפון >< תמונה:[כן,כן..כולנו מכוערים והטלפון על 101..עכשיו, שים תמונה!!!!!!] ושאלון
מה שמך? שי
מקום מגורים: חור בצפון.
ועכשיו יותר מדוייק: משגב. אומר לכם משהו?
יש לך חיות? יאפ. 2 חתולות 2 כלבים ו3 סוסים.
ועכשיו? לא הם ראו ת'שאלון הזה וברחו.
אייסיקיו: תנחשו. אללה כולה 9 ספרות, קטן עליכם
מסנג'ר: אללה קבלו רמז > ____@_____.co.il
יש לך עגילים? יאפ.
ועכשיו? לא הם נשרו. [WTF.]
איפה? באף ודאבל הליקס.
מה אתה לובש בד"כ? בגדים.
אתה אוהב להתלבש שונה במקצת? בטח מי לא אוהב?
יש לך סגנון יחודי? בטח
יש לך משקפיים? לא לשמחתי הרבאעהעהאעהעהעא
ועדשות? גם לא
אתה אוהב סושי? מממ מאווווד!
מה מאוד חשוב לך בחיים? החברים שלי והמשפחה ולהמשיך להיות מאושרת
מה אתה מאוד שונא בחיים? קוצים!!!1 דאיימממ זה מעצבןןן אותיי~!@!#@$#^*&^$6
יש לך אחים? כה 3 קטנים
ועכשיו? לא הם ברחו מהבית.
אתה יודע שלא באמת אכפת לי? כולי אושר
איזה כיתה אתה? יא'
ועכשיו? עדיין.................... [WTF עם ה"ועכשיו?" הזה? בא לי להרביץ למישהו.
]
מה אתה לובש עכשיו? בגדים
באיזה דורדוראנט אתה משתמש? אקספקטטטטטט [אקס אפקט אין קייס יו וונדר] ודאב
מה תעשה מחר? donno
מה עשית היום? אממ את זה.. |חבולמאוד|
אתה פריק? נהה ואני שונאת קיטלוגים כל מי שמקטלג ת'צמו סתם יוצא חש
ועכשיו? עדין
מה הצבע האהוב עלייך? ירוק
יש לך בגד אהוב בצבע הזה? יש הרבה בגדים ירוקים אבל הם לא האהובים עליי
ועכשיו? דאייייייימממ בא לי לשחוט למישהו ת'אמאמאמאמאמא עם ה"ועכשיו" הזהה פאקקקקק

S h A y K i

New member
אוי גאד לא רציתי לשים ת'תמונה הזאת../images/Emo122.gif

חחחחחחחחחחח בעע זאת חרא תמונה
טובנו אני פשוט מכוערת ^^

MomijiSan

New member
אני עונה על זה יותר מדיOO../images/Emo215.gif

שם:שקדעP: גיל:14 בקרוב[: מיקום:ראשוןלציון תמונה:[כן,כן..כולנו מכוערים והטלפון על 101..עכשיו, שים תמונה!!!!!!] ככה אני ניראת בשלוש בלילהXD ושאלון: D: מה שמך?:אמרתי כברXP גיל:כנ"ל מקום מגורים:-.- ועכשיו יותר מדוייק: על הכיסא הלבן בחדר השני מימין XD יש לך חיות?:כלבD: ועכשיו?:לא מצחיק.
אייסקו:הוא קקע מסנג'ר:p[email protected] יש לך עגילים?:יע ועכשיו?לא השתנה כלכךXD איפה?:2 בכל אוזן XP מה אתה לובש בדר"כ?:בגדים אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?:יאפ יש לך סגנון יחודי?:אני חושבת
יש לך משקפיים?:הלוואיT_T ועדשות?:נופ אתה אוהב סושי?:לא איכס דגים XP מה מאוד חשוב לך בחיים?:משתנה כל הזמן מה אתה מאוד שונא בחיים?:אני לא טבוה בלענות על השאלות האלה#$^ יש לך אחים?:לצערי. ועכשיו?זה מלחיץ קצת ה"ועכשיו?" הזהXD אתה יודע שלא באמת אכפת לי?:אז למה שאלת? איזה כתה אתה?:ח' ועכשיו?לצערי אותה כיתה. מה אתה לובש עכשיו?:חולצה קרועה של קורן ומכנס קצר אדום נו הרגע קמתי%^& באיזה דורדוראנט אתה משתמש?:הסגול הזהXD מה תעשה מחר?:אלך לשיעור גיטרה ובטח אחר כך לספירXD מה עשית היום?:ישנתי בעיקרP: אתה פריק?:כע ישלך בעיה עם זה#$^ סתם נו33> למרות שאני לא מכירה אותךXD ועכשיו?אני חושבת שלא השתנתי בשניה האחרונהOO מה הצבע האהוב עלייך?:אדום,שחור ולבן יש לך בגד אהוב בצבע הזה?:הממ דמוי מחוך שתפרתי בשחור אני מאוהבת בו
ועכשיו?זה ממש מציק$%^

NoAmItA ChAn

New member
אני D:

שם: נעם ^^. גיל: 14, אוטוטו 15 XD מיקום: החדר שלי D: תמונה:[כן,כן..כולנו מכוערים והטלפון על 101..עכשיו, שים תמונה!!!!!!] זה ל נותן לי. ושאלון: D: מה שמך?: נעם O: גיל: XPP מקום מגורים: הים התיכון. ועכשיו יותר מדוייק: שונית האלמוגים "שמחה". יש לך חיות?: לא. ועכשיו?: זבוב שנכנס מהחלון. אייסקו: לא. מסנג'ר: כן. יש לך עגילים?: לא. ועכשיו? כן. איפה?: לא. מה אתה לובש בדר"כ?: ג'ינס, חולצה חמודה ונעלי ספורט. אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?: ..לא ממש. יש לך סגנון יחודי?: לא XDDDDDDDDDDD;; יש לך משקפיים?: לא. ועדשות?: לא. אתה אוהב סושי?: לא. מה מאוד חשוב לך בחיים?: לא. (סתם, המממ.. אהבה O: ). מה אתה מאוד שונא בחיים?: X יש לך אחים?: כן, אחד. ועכשיו? שמונה. אתה יודע שלא באמת אכפת לי?: כן. איזה כתה אתה?: י'. ועכשיו? אחרי צבא, לפני חתונה. מה אתה לובש עכשיו?: ג'ינס וחולצה ירוקה. (ואם תהיתם, כן, אני גם עם בגדים תחתוניים XD). באיזה דורדוראנט אתה משתמש?: מוייייייייי כיף. מה תעשה מחר?: אפגש עם חברה שלי. מה עשית היום?: למדתי. אתה פריק?: קצת. ועכשיו? אימו. מה הצבע האהוב עלייך?: כחול. יש לך בגד אהוב בצבע הזה?: לא. ועכשיו? חמישים חולצות וארבעה זוגות גרביים.

LadyInPink

New member
מתפקדת...! ../images/Emo195.gif

שם:זוהר גיל:16 מיקום:ליד חיפה תמונה:רק כי ביקשתם... ושאלון: D: מה שמך?: ^ גיל: ^ מקום מגורים: ליד חיפה ועכשיו יותר מדוייק: נשר יש לך חיות?:כן, חתולים [ה-ר-ב-ה] ועכשיו?: נראה לי.... אייסקו:אני לא מתחברת אז חבל... מסנג'ר:[email protected] יש לך עגילים?:כן ועכשיו?עדיין... אני תמיד יכולה להוריד... איפה?:באזניים מה אתה לובש בדר"כ?:ג'ינס וחולצה... אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?:כן! יש לך סגנון יחודי?: כנראה שלא... תלוי מה זה שונה.. יש לך משקפיים?:לא ועדשות?:לא אתה אוהב סושי?:אולי.. לא ניסיתי אף פעם... מה מאוד חשוב לך בחיים?:חברים,משפחה, מוזיקה.. הדברים הרגילים מה אתה מאוד שונא בחיים?:הכל חוץ ממה שרשמתי למעלה בערך יש לך אחים?:אחות אחת ועכשיו?אני מקווה שכן... אתה יודע שלא באמת אכפת לי?:אז באסה...! איזה כתה אתה?:יא' ועכשיו?לצערי עדיין ביא' מה אתה לובש עכשיו?:ג'ינס וסריג כי קר לי... באיזה דורדוראנט אתה משתמש?:כל פעם במשהו אחר, כרגע של Fa מה תעשה מחר?:קניות בלת אביב!!!! מה עשית היום?: ישנתי ודיברתי בטלפון בערך... אתה פריק?:תגדירי פריק! ועכשיו?כנ"ל למקודם... מה הצבע האהוב עלייך?:ורוד... {לא פקצי אני מבקשת!} יש לך בגד אהוב בצבע הזה?: חולצה אחת.. אני לא אוהת ללבוש ורוד{כן,כן מוזר אני יודעת...} ועכשיו?לא... וגם לא יהיה...

Yarden X D

New member
א - נ - י..=]

שם: ירדן גיל: 13וחצי מיקום:אהמ..מחשב..? תמונה:[כן,כן..כולנו מכוערים והטלפון על 101..עכשיו, שים תמונה!!!!!!] האמת שצילמתי תמונות שלי אבל עוד לא העברתי למחשב אז אין לי כח..=\ ושאלון: D: מה שמך?: כתוב כבר.. גיל: גם כתוב.. מקום מגורים: האמ.. אם אני יגיד אתם לא תדעו..כפר יונה?! מישו.?! ועכשיו יותר מדוייק:
יש לך חיות?: לא
ועכשיו?: מאיפה נראה לך שאני יביא עכשיו חיה..!? אייסקו: 241636018 אבל אני לא זוכרת את הסיסמא..!!
מסנג'ר: [email protected] יש לך עגילים?: כן.. ועכשיו? לא.. איפה?: באוזניים.. מה אתה לובש בדר"כ?: בגדים.. אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?: בכיף..רק שאין לי בגדים משונים במיוחד..
יש לך סגנון יחודי?: לא בדיוק.. יש לך משקפיים?: לא ועדשות?: לא אתה אוהב סושי?: לא טעמתי ולא נראה לי שאני גם יטעם.. מה מאוד חשוב לך בחיים?: חברים משפחה ו.. ריקוד..
מה אתה מאוד שונא בחיים?: ערסים!!!! פקאצות!!!
יש לך אחים?: כן.. ועכשיו? לאיפה הם אמורים לעוף..!? אתה יודע שלא באמת אכפת לי?: כן.. איזה כתה אתה?: ח' ועכשיו? גם.. מה אתה לובש עכשיו?: חזרתי מביצפר אז מה שלבשתי בביצפר.. ג'ינס וחולצה..!!
באיזה דורדוראנט אתה משתמש?: לא משתמשת.. חחח..
סתם..!! מה תעשה מחר?: אהמ. מה שעשיתי היום..!? מה עשית היום?: היום..?! נמנ.. יש פעולה.. אתה פריק?: אהמ.. לא נראית כזאת.. ועכשיו? לא.. מה הצבע האהוב עלייך?: ירוק,כתום,כחול,ושחור יש לך בגד אהוב בצבע הזה?: כן.. ועכשיו? מה אתם רוצים..?!

Yarden X D

New member
יש תמונה..!! חח.. כאילו זה מעניין מישהו..|שפם

רגע של חירפון..
אויי..הכיעור..הכיעור..

Yarden X D

New member
לאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלא!!

יצאתי פוזלת..!!!! אהעהאהעהאה..לא רוצה!! איך מוחקים..?!!?!!!? איך מוחקים..?!!?!??1!!?!?!!!?!?
טוב, אני לא אחראית לתוצאות..

Leb Die Sekunde

New member
אממאא*של מאיה בוסקילה*

ירדן:O שמע עזריאלי י.. ירדן.. ידעתי ששרון אמרה לי שאת בפורום לא ידעתי שאני ימצא אותך כל כך מהר.. פששש יפה אני מקווה שאת זוכרת אותי אז אני דניאל. ? בת חפר?.. וואייי כמה זמן לא דיברתי איתך.. מהמחנה קיץ וגם שם בקושי.. טוב אז אממ שלוםג: וזהו נגמר לי ה2 דקות נוסטלגיה.. חחחחח

למעלה