שרשור התפקדות.!

Yarden X D

New member
בטח שאני זוכרת..../images/Emo8.gif!

דניאל אוחיון..!? אהיהיי...את גם אוהבת את פו"ב..!!
אני יראה אותך בפעולה שאתם באים אלינו...!!(שנדחתה ל.. לא יודעת איזה תאריךך..!!)

Leb Die Sekunde

New member
יאפD:

חבל שנדחתה): מגניב שאת אוהבת את FOB וMCR ופאניק
יאאי מגניבD: וואו פשש גם זכרת את השם משפחה ירדן מסיקה

Leb Die Sekunde

New member
חחח

את יודעת שהייתי אתמול בכפר יונהX_X ואת גרה ברחוב של ירין או תומר? שכחתי.. ועם כן אז הייתי ברחוב הזה זתומרת ממול חח

Yarden X D

New member
לא אני לא גרה שם..../images/Emo3.gif

ליאור [שפט] גם גרה שם.. מה עשית שם..!?

Leb Die Sekunde

New member
הייתי עם אמא שלי אצל חברה שלה XDD

וראיתי את הבית של ירין ונזכרתי שאו את או תומר גרות שמה כי הלכנו עם שרון ו.. עזבי חח קיצר הייתי שם חחחח

AnGi14

New member
המפקדת! ../images/Emo195.gif ../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif

שם:ליאור גיל:13 וחצי מיקום:ראשון
תמונה:[כן,כן..כולנו מכוערים והטלפון על 101..עכשיו, שים תמונה!!!!!!] ושאלון: D: מה שמך?:יוחנן גיל:30 מקום מגורים:מאה שערים
ועכשיו יותר מדוייק:יש יותר מדויק מזה? [ומעכשיו נהיה רציניים חח] יש לך חיות?:כה ועכשיו?:כן אפילו נוסף לי עוד ג'וק XD אייסקו:384430094 מסנג'ר:[email protected] יש לך עגילים?:כה ועכשיו?כן איפה?:באוזניים מה אתה לובש בדר"כ?:מכנסי ספורט רחבים O_O אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?:לא יש לך סגנון יחודי?:לא חושבת יש לך משקפיים?:לא ועדשות?:לא אתה אוהב סושי?:רק צמחוני מה מאוד חשוב לך בחיים?:הסוסות שלי
מה אתה מאוד שונא בחיים?:את השיכבה שלי
יש לך אחים?:כן ועכשיו?לא בדיו קסיימתי לרצוח אותם אתה יודע שלא באמת אכפת לי?:אהאה בגלל זה אני מרשה לעצמי לפתח את הפנטזיות שלי XD איזה כתה אתה?:ח ועכשיו?יא מה אתה לובש עכשיו?:בוקסר וחולצה של הפי טרי פרינדס באיזה דורדוראנט אתה משתמש?:אדידאס מה תעשה מחר?:אלך לחווה מה עשית היום?:הולכת לחווה אתה פריק?:לא יודעת..ככה מכנים אותי בשיכבה לפחות.. ועכשיו?לא עכשיו אני פרחה מה הצבע האהוב עלייך?:שחור,אדום ולבן יש לך בגד אהוב בצבע הזה?:כה ועכשיו?לא בדיוק זרקתי אותו

fall out girll

New member
ME...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

שם: חוה
תמונה:[כן,כן..כולנו מכוערים והטלפון על 101..עכשיו, שים תמונה!!!!!!] לא!!! אין תמונה! מתה! !! ושאלון: D: מה שמך?: חוה גיל:14 מקום מגורים: רחוב
ועכשיו יותר מדוייק: ר"ג :-O יש לך חיות?: כן... אח שלי
הוא סוג של גורילה..מעורבת עם כלב... חח ועכשיו?: מה!? אייסקו:345420694 מסנג'ר: אין לי כוח יש לך עגילים?: כן
ועכשיו?לא פיטעום אני שמה לב שלא.. איפה?:בעוזניים מה אתה לובש בדר"כ?: מה שיש
.... אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?: קצת... יש לך סגנון יחודי?: לא ממש יש לך משקפיים?:לא ועדשות?:לא אתה אוהב סושי?: בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מה מאוד חשוב לך בחיים?: חברים
מה אתה מאוד שונא בחיים?: פקאצות ערסים פרחות פרחים למיניהם..! יש לך אחים?: כן ועכשיו?כבר לא ! הם מתו! XDD אתה יודע שלא באמת אכפת לי?: כן
איזה כתה אתה?: ח' ועכשיו?א' מה אתה לובש עכשיו?: מכנס שחור יפה
[לשם שינוי XD ] באיזה דורדוראנט אתה משתמש?: LADY SPEED STIK מה תעשה מחר?:לדעת... מה עשית היום?: היתי בבצפר ונכשלתי במיבחן! אתה פריק?: לא בידיוק.. ועכשיו? מה החרא!? מה הצבע האהוב עלייך?: שחור,אדום,ירוק,לבן,כתום,כחול...! אני אוהבת את כולם! (ורוד לא נחשב! ) יש לך בגד אהוב בצבע הזה?: ברור!!! ועכשיו? הא!? יום טוב..

Fall Out Liel

New member
היש מישהו שיקרא זאת? *צומי*../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

שם: ליאל גיל: 16 ומחר שבועיים. מיקום: מול המחשב. תמונה:[כן,כן..כולנו מכוערים והטלפון על 101..עכשיו, שים תמונה!!!!!!]
ושאלון: D: מה שמך?: לא כתבתי כבר? גיל: כנ"ל מקום מגורים: רמת גן ועכשיו יותר מדוייק: מול המחשב בחדר ברמת גן יש לך חיות?: כן ועכשיו?: לא, סתם כן
אייסקו: 198596492 מה שאומר שכן מסנג'ר: [email protected] יש לך עגילים?: לא ועכשיו? לא איפה?: אוזניים אבל יש לי חורים לא עגילים מה אתה לובש בדר"כ?: בגדים אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?: כן יש לך סגנון יחודי?: לא יודעת יש לך משקפיים?: רק לטלוויזיה וללוח ואני לא שמה אותן
ועדשות?: לא אתה אוהב סושי?: צמחוני מה מאוד חשוב לך בחיים?: אהבה מה אתה מאוד שונא בחיים?: בני אדם יש לך אחים?: כן ועכשיו? כן אתה יודע שלא באמת אכפת לי?: כן איזה כתה אתה?: י"א ועכשיו? ב' מה אתה לובש עכשיו?: כלום
בגדים.. באיזה דורדוראנט אתה משתמש?: אני לא, סתם! בכיף מה תעשה מחר?: אזמר מה עשית היום?: זימרתי אתה פריק?: כולם כאלה ועכשיו? כולם כאלה מה הצבע האהוב עלייך?: שחור,לבן יש לך בגד אהוב בצבע הזה?: כן ועכשיו? לא

יאיי הצלחתי להעביר תמונה שלי ../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

יש הסורק עובד D:!!! שם: שני [שאר] גיל: 14 [בחנוכה 14 וחצי
] מיקום: מושב עזריה איפשהו במרכז XD תמונה: הצלחתי להעביר יאיאי תמונה מטורקייה
[קצת חשוכה ><] ושאלון: D: יאיי ^_^ מה שמך?: שוב XD שני [שאר] גיל: 14 מקום מגורים: מושב נידח במרכז ועכשיו יותר מדוייק: עזריה XD יש לך חיות?: כן D: תוכי [צומי] וכלבה [שאין לה שם ><] ועכשיו?: הם עדיין חיים XD אייסקו: 461245170 מסנג'ר: [email protected] יש לך עגילים?: כן D: ועכשיו? כן <_< איפה?: באוזניים ובקרוב גם באף ^_^ מה אתה לובש בדר"כ?:ג'ינס גופייה וחגורת ניטים םהרבה צמידים
אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?: כן D: יש לך סגנון יחודי?: כן ^_^ יש לך משקפיים?: שמש
ועדשות?: הלוואי אתה אוהב סושי?: מאוווווווווווווד מה מאוד חשוב לך בחיים?: נמ... נאמנות ושמחה מה אתה מאוד שונא בחיים?: הרבה >< יש לך אחים?: כן אחד :p ועכשיו? לא הרגתי אותו עדיין :pXD אתה יודע שלא באמת אכפת לי?: האא ככה
איזה כתה אתה?: ט'
ועכשיו? חחחחחחחחחחח מה אתה לובש עכשיו?: חגורת ניטים קפוצ'ון וג'ינס>< באיזה דורדוראנט אתה משתמש?:ליידי סטיפסטיק :p XDD מה תעשה מחר?: לומדת
מה עשית היום?: שבתיתי XD ישנתי X_X אתה פריק?: אני שונאת סטיגמות אני זאת אני ^_^ ועכשיו? עדיין
מה הצבע האהוב עלייך?: ירוק יש לך בגד אהוב בצבע הזה?: כן ^_^ ועכשיו? לא שרפתי אותו עדיין ><

Yarden X D

New member
יייאאאאיי!!!! גם אני הייתי שם..XDD

שיש שם מגלצ'ות (חח..) כאלה ויש את החבל מהגשר.. מה זה כיף שם.. ^-^
גם את היית בשייט..?!

כן D:!!!! עם שימרית ^_^../images/Emo108.gif

שימרית
הקטע עם הרפסודות כזה מאגניב!! וראיתי מלא בנים שווים >< שלא יצא לי להכיר
היה אחד שממש רציתי להכיר אותו וניראה שגם הוא אותי ..כי שהספינה יצאה מהנמל אז הלכתי לחרטום או איך שלא קוראים לזה >< והוא גם היה שם והשיער שלי עף כזה ברוח והוא היתכל עליי כל הזמן זה היה כמו חלק מסרט רומנטי הוא גם היה באותה קומה שלי חדר ליידי **סוויטה
* ולא דיברתי איתו
בקיצור חבל !! ומתי את ההיית?

Yarden X D

New member
חח..חבל..! גם אני ראיתי בנים שווים..!! ../images/Emo3.gif

אבל לא דיברתי איתם..
והייתי בחופש הגדול..[האחרון...כאילו..זה שהיה לפני חודש..?!] נכון הרפסודות מה זה מאגניבות..ככה לשבת בסאטלה..!
אבל לא ישבתי כל כך עליתי על החבל הזה..
חח..סרט רומנטי..

Baby Rock

New member
זה היה כזה כיףף!!! שני את זוכרת את זה

מהספינה השנייה?!!?!?! זה שראינו בקפריסין??!!??! הוא היה כזה יפה!

אואואווו הוא היה כזה חמוד ../images/Emo99.gifאיך ש.../images/Emo108.gif

איך שהוא היסתכל עליי בהר ודפק חיוך מסמיק זה היה כזה חמוד XD!! אבל לא קניתי את התיק עם הגולגולות הסקסיות
קקקקה בוווהוו אני רוצה שוב

Baby Rock

New member
שני בואי ניסע עוד פעם! XD

אולי הוא יבוא שוב!!! והפעם בדרים פרינסס P: זה יהיה כיף!!! והפעם כן נקנה את התיק! ותראי לי איפה קנית את הצמידים XDDD יש לנו מה להשלים

למעלה