שרשור התפקדות.!

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif *-* סמל מין!!

מוחעחעחעח שאני יא כוסיטטטטטטטט

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif תקראו את זה... ../images/Emo7.gif

שם: שחר D: גיל: 16 וחודש וחצי!! מיקום: מודיעין
תמונה:[כן,כן..כולנו מכוערים והטלפון על 101..עכשיו, שים תמונה!!!!!!] כןכן... תכינוי את הטלפון! עעא (לא טוב! )--> ושאלון: D: מה שמך?: שחר גיל: 16 וחודש וחצי! מקום מגורים: מודיעין
ועכשיו יותר מדוייק: ברוחב שמואל הנביא 48 (XDD אין כזה רחוב במודיעין
) יש לך חיות?: חכו שנייה אני יבדוק... ועכשיו?: כעע!! כלב!! כפרוות! מתה על הדבר הזה!! (כמה שיצאתי עכשיו פקאצה! ) אייסיקיו: 238525758 מסנג'ר: [email protected] יש לך עגילים?: אממ... לא.. ועכשיו?: עכשיו כן! D: איפה?: סיידליפ! ו3 לובים. נו רגילים כאלה.. מה אתה לובש בדר"כ?: פיג'מה
אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?: אני מנסה להתאים את עצמי לסביבה..
יש לך סגנון יחודי?: מוחעחע אני מנסה להתמקד בעיקר במראה "האימואי".. נו הבנתם אותי, סקיני וכאלה...
יש לך משקפיים?: לצערי.. =[ ועדשות?: אני מפחדת לשים... אתה אוהב סושי?: אההא! הייתי אתמול בחתונה והיה סושי חופשי DDDDDDDDD: מה מאוד חשוב לך בחיים?: אממ... אם להגיד את האמת כמעט כלום... מה אתה מאוד שונא בחיים?: הכלללללללללללללללללללללללללללללללל מוחעחעחע יש לך אחים?: חכי שנייה... 3 2 1 ועכשיו? עכשיו כן!
רוצה אותם?? אתה יודע שלא באמת אכפת לי?: אז התשובה היא לא? איזה כתה אתה?: יא' D: ועכשיו? עכשיו חזרתי לכיתה א'.. יאיי מה אתה לובש עכשיו?:סקיני, גופיה ומעליה קפוצ'ון... באיזה דורדוראנט אתה משתמש?: כיף.. הורוד... (כי אני פקאצה
) מה תעשה מחר?: אמ.. אמורה לעבוד.. אבל לא ניראלי זה יקרה.. מה עשית היום?: עבדתי.. לא ישנתי כל הלילה בגללו! אתה פריק?: הא? ועכשיו?עכשיו כן.. מה הצבע האהוב עלייך?: שחור עם ורוד :p יש לך בגד אהוב בצבע הזה?: כע... ועכשיו? עכשיו כבר לא... זרקתי אותם בדיוק.. הכרתם אותי? D: מי שקרא מקבל חיבוק D:

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif ../images/Emo7.gifאני לאא ועכשיו לא תקבלי חיבוקיי!../images/Emo11.gif

סתםסתם
י

Fall Out Liel

New member
אהאה! הודת בזה שאת פאקצה!../images/Emo168.gif

מוחעחעחעחעחעחע, תזכרי את זה!

Leb Die Sekunde

New member
אנינינינינייני*צריכה את אינפטיליניניני און הי

D:* שם:דניאל גיל:13 מיקום:חור
תמונה:[כן,כן..כולנו מכוערים והטלפון על 101..עכשיו, שים תמונה!!!!!!] ושאלון: D: בגלל שזה לקוח מפאניק ואני שםםםםםםםםםםם וגם אתם צריכים להיות שם!!@$^*&%^#@$##$@!@!#!@!~!@##~#@~"!#$!! אז אניי יעשה C+P מה שמך?:דניאל אוחיוןאיירוקאוליץרוסמקובוואיליטו[לא זוכרת שם משפחה של נעם]וזהו אני חושבתD: יש עוד אני לא זוכרת שמות משפחה כמו כריס,טיאון,שהם בעליי בעקיפין אז זה גם שם משפחה.. מקווה שתבינו את השם הארוך הזה.. מי שמזהה מקבל חיבוק
גיל:13.1 מקום מגורים:בת חפר*כפיים* בת חפר*כפיים* ועכשיו יותר מדוייק:חור!! ליד נתניה.. כפר יונה.. כפר סבא? תל אביבD: יש לך חיות?:יאפ ועכשיו?:עדיין חחח כלבה כלב וסוסה אייסקו:יאפ D: 446745638 מסנג'ר:[email protected] יש לך עגילים?:יאפD: איפה?:באוזן? מה אתה לובש בדר"כ?:כל דבר.. חוץ מחצאיות ושמלות אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?:לא.. איך שבאלי יש לך סגנון יחודי?:נופ יש לך משקפיים?:נופ ועדשות?:נופפ אתה אוהב סושי?:לא!! מה מאוד חשוב לך בחיים?: פרנסיס פראפDDDDDDDDDDDDDDDDD: מה אתה מאוד שונא בחיים?:ג'רבעעעעעעעע או ג'ראררר ווואאאאייי!!! יש לך אחים?:יאפ אחיות:( אתה יודע שלא באמת אכפת לי?:אוקיי..*מגלגל עינים של מסן...* איזה כתה אתה?:ח' מה אתה לובש עכשיו?:חולצה אדומה ומכנס אדום אבל אני נכנסת למקלחתת אז אמ.. אחרי זה להגיד? חחחחח באיזה דורדוראנט אתה משתמש?:דוב מה תעשה מחר?:בצפר!! סעמק כוסאמם של הסתדרות המורים..!@ מה עשית היום?:הייתי בבצפר שתיתי שוקו והיתי בחווה אתה פריק?:לא מה הצבע האהוב עלייך?:צהוכDD:כתוםושחור ביחד יש לך בגד אהוב בצבע הזה?:כן.. חולצה אחת.. וזהו שלום לכולםםם סורי על הנטישות.. אני פה אבל לא תמיד מגיבה.. אופיר גנבו לך את הכינויXDDDDDDDDDג סתאם חח
מזל טוב.. לסופי הזאת[כי קראתי את שמךD:] ואחלה כינוי
)

Leb Die Sekunde

New member
עכשיו אני לא לובשת חולצה ומכנס אדומים..

אלא מכנס בצבע חאקי וגופייה ירוק כהה וכתוב לי BIL על הציפורן כי מאוד משעמם בגאוגרפיה ושורה מ"שווים" של רן דנקר ועילי בוטנר כל היד כי לעינבר ואסך היה מאוד משעמם במזן שכתבתי להם עינבר ואסף על הידXDDDDDDDDDDDDDDDDD חחח עזבו... הנה אני הולכת:|

Leb Die Sekunde

New member
כע)-:

אין מקום על האגודלXD חחח זה כאילו טיפקס.. וחורטים עם סרגל ביל וזה אותיות גדולות אז חסרה L

falloutgirl XD

New member
אז לא עדיף לא לרשום בכלל? ../images/Emo3.gif

לי זה נראה קצת טיפשי לכתוב את השם עם שגיאות רק כדי שהשם שלו יהיה כתוב לך על האגודל

ilove FOB

New member
אהמ גאמני רוצה P:

שם: פז :) גיל: 13 וכמה חודשים
מיקום: כפר יונה. [מקום נידח.] תמונה:[כן,כן..כולנו מכוערים והטלפון על 101..עכשיו, שים תמונה!!!!!!]
אני מסתירה את הפנים
ושאלון: D: מה שמך?: פז גיל:13 וכמה חודשים מקום מגורים: נתניה ועכשיו יותר מדוייק: כפר יונה
יש לך חיות?: כן ועכשיו?: כן אייסקו: 244177683 מסנג'ר: שחכתי
תביאו את שלכם ואני יוסיף
יש לך עגילים?:כן ועכשיו? אם הם לא נסתמו איפה?: 2 באוזן אחת ואחד באוזן אחת
מה אתה לובש בדר"כ?: מכנס וחולצה? :-O אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?: כן !! יש לך סגנון יחודי?: לא :( יש לך משקפיים?: לא ועדשות?: לא אתה אוהב סושי?: לא, יאקה. מה מאוד חשוב לך בחיים?: FOB מה אתה מאוד שונא בחיים?: את שחר הזונה. יש לך אחים?: כן. ועכשיו? אולי אתה יודע שלא באמת אכפת לי?: כן. איזה כתה אתה?: ח' ועכשיו?ט' [כןכן בטח.] מה אתה לובש עכשיו?: סקיני וחולצה של הפי טרי פרינד באיזה דורדוראנט אתה משתמש?: לא זוכרת :-S מה תעשה מחר?: יציק לספירית ויראה את זוהר ונצטלם
מה עשית היום?: הייתי בצופים אתה פריק?: לא ועכשיו? אולי? מה הצבע האהוב עלייך?: ירוק הכי הרבה. אבל גם סגול כתום ושחור. יש לך בגד אהוב בצבע הזה?: נראלי. ועכשיו? אולי. אתם חופרים !! 8-|

0דידוש0

New member
??wOuLd YoU LiKe To ReAd tHiS

שם:
עדי=] גיל:
15 וחצי
רמת גן תמונה:[כן,כן..כולנו מכוערים והטלפון על 101..עכשיו, שים תמונה!!!!!!]
בטוח??עדיף שלא..בשביל זה יש את מייקי!!!
ושאלון: D:
אוקיי
ועכשיו יותר מדוייק:
טוב:] יש לך חיות?:
הלוואי...אבל אחיות שלי זה נחשב?
ועכשיו?:
...כן אממ נראה לי שעדיין אחיות שלי
אייסקו:
תבקשו-תקבלו
מסנג'ר:
הוא הכריז על שביתה
יש לך עגילים?:
כן ועכשיו?
גם
איפה?:
אממ רק באוזניים
מה את לובשת בדר"כ?:
בגדים?
את אוהבת להתלבש שונה במקצת?:
אממ קצת...כי אני שונאת ללבוש משהו רק בגלל שלכולם יש אותו..!!! יש לך סגנון יחודי?:
אני מקווה שכן... יש לך משקפיים?:
כן!ואני לא מתביישת בזה!!חח
ועדשות?:
..לא... את אוהבת סושי?:
אהמ לא. מה מאוד חשוב לך בחיים?:
הרבה דברים... מה את מאוד שונאת בחיים?:
יהירות,שקרים,אכזבות,אשפלה...=/ יש לך אחים?:
יש לי 2 אחיות גדולות ממני=]] ועכשיו?
כן עדיין!!=]] את יודעת שלא באמת אכפת לי?:
גם לי לא
איזה כתה את?:
י'8 ועכשיו?
אממ כבר לא...עכשיו אני בי'8.. מה את לובשת עכשיו?:
אממ שניה אני הולכת לבדוק....אוקיי בגדים
באיזה דורדוראנט את משתמשת?:
משהו עם ספריי כזה וריח טוב..חח מה תעשה מחר?:
חזרה עם חברה לשיעור גיטרה:] מה עשית היום?:
וואו מה עשיתי היום??אוקיי...קמתי ב-8 וחצי ואז הלכתי לשוק הכרמל ואז לבצלאל ואז לאלנבי ומשם לקחתי אוטובוס לבצפר {כי היינו צריכים לעשות התרמות}משם הביתה{בדרך כמה נפילות עם כאביי רצח ברגליים=//}ואז חצי שעה בבית...משם להתרמות בשכונה חחח ואזזזזזזז{יש פה מלא "ואז" או שנדמה לי?
}חזרנו לבצפר להביא את הפינקסים
ומשם לבית של חברה שלי...ועכשיו אני כאן!!בבית!!סוף סוף!!!!!
את פריקית?:
ואם כן מה תעשי לי?אה?!!{בנימה של ערס}
ועכשיו?
אהמ שניה..אולי...רגע..לא..!! מה הצבע האהוב עלייך?:
לא יודעת כל הצבעים נורא יפים... יש לך בגד אהוב בצבע הזה?:
כן? ועכשיו?
לא?

Baby Rock

New member
בו! אימא!

שם: שימרית גיל: 16 >< מיקום: דרום תמונה:[כן,כן..כולנו מכוערים והטלפון על 101..עכשיו, שים תמונה!!!!!!] אין לי תמונה נורמלית... :// מה שמך?: שימרית סלפוי הלנה
גיל: 16 מקום מגורים: אשדוד ועכשיו יותר מדוייק: אמממממממ.. >_< יש לך חיות?: היו.. ועכשיו?: לעע.. אייסקו: 440390566 מסנג'ר: [email protected] יש לך עגילים?: כעע.. איפה?: באוזן - 3 בימין 2 בשמאל מה אתה לובש בדר"כ?: ג'ינס וחולצה או גופיה.. אתה אוהב להתלבש שונה במקצת?: כעע... יש לך סגנון יחודי?: טיפהה... כאילו רוב הבגדים שיש לי אין לאף אחד שאני מכירה.. יש לך משקפיים?: לא ועדשות?: לא.. אתה אוהב סושי?: לא כ"כ.. לא אוהבת דגים.. מה מאוד חשוב לך בחיים?: המשפחה שלי ומוזיקה.. מה אתה מאוד שונא בחיים?: ערסים...
יש לך אחים?: לא.. אתה יודע שלא באמת אכפת לי?: כן
איזה כתה אתה?: י"א מה אתה לובש עכשיו?: פיג'מה באיזה דורדוראנט אתה משתמש?: FA ורוד מה תעשה מחר?: לאדעת... בטח אלך למכון ובערב אצא.. ואני אעשה קצת שיעורים.. מה עשית היום?: הליכה.. חברה באה לראות סרט.. והייתי אצל סבתא שליי:] אתה פריק?: אני נחשבת פריקית בשכבה שלי.. מה הצבע האהוב עלייך?: שחור לבן כחול ירוק.. יש לך בגד אהוב בצבע הזה?: כע! הסקיני ג'ינס השחור שלי!

למעלה