שרשור השאלה הקטנה

yairzzz

New member
מתאבקים בסוף הקריירה..

לאחרונה אמרו בפורום שטייקר, בוקר טי, כבר בסוף הקריירה שלהם ולכן אולי הם יזכו באליפות. לא מובל לי למה בסוף הקריירה? גם שון מייקלס הוא בערך אותו הגיל שלהם, בנואה גם באיזור, אייץ. דווקא בשנה האחרונה טייקר, ובוקר טי, קיבלו פוש חזק מאוד לכן לא נראה לי שהם כ"כ בסוף הקריירה, יש להם עוד מה למכור...

../images/Emo6.gif

אהבתי כשאמרת שלאנדרטייקר "יש עוד מה למכור". אנדרטייקר לעולם לא מוכר! (סליחה, אני פשוט מת על משחקי מילים).

yairzzz

New member
לאדנרטייקר אין מה למכור?

כל אולם שאליו הוא מגיע מריעים לו בצורה מטורפת ועובדה שהוא המון שנים בהיאבקות, ואני בטוח שהרבה אנשים בפורום רוצים לראות אותו כאלוף...יותר טוב מJBL הוא בטוח יהיה...

לא הבנת אותי

"למכור" זה מושג סמארקי בהיאבקות, שפירושו "לגרום למהלך של היריב להיראות כואב/אמיתי". למשל, אם HHH מתפתל מכאבים כשבנואה נועל עליו שארפשוטר, משמע ש-HHH "מוכר" את השארפשוטר. אנדרטייקר אף פעם לא "מוכר" מהלכים ולא מקדם מתאבקים (לא שם אותם אובר).

Mr Roy

New member
wwe rew המשחק

מישהו יודע איך שומרים מתאבק שאני יצרתי?? תודה...

nWkobi

New member
אתה מתכוון למשחק המחשב

wwe raw נכון? אז אתה פשוט עושה save במסך היצירה...

Avner88

New member
איפה אני יכול לימצו חנות באזור לוד

איפה אני יכול לימצו חנות באזור לוד wwe לא משנה מה שנת האוצה בברשה עם עפשר מהר תודה

Peoples Crembo

New member
למי שלא הבין את השאלה: (+תשובה)

איפה אני יכול למצוא חנות באיזור לוד - WWE? לא משנה מהי שנת ההוצאה. בבקשה, אם אפשר, מהר. תודה. ותשובה - אין. בטח שלא בלוד... גם בת"א אין.

pufpuf

New member
שאלות יש לשרשר לשרשור השאלה הקטנה

בלבד, בפעם הבאה שאלתך תמחק. התשובה לשאלתך היא לא. המלצה: כשאתה רושם "דחוף!!!" זה רק גורם לאנשים לא לרצות לענות על השאלה שלך.

למעלה