שרשור השאלה הקטנה

neighbours

New member
2 שלות

1) מה היה המשקל של יוקוזונה ז"ל? 2) האם ה-WWE עשו תוכנית מיוחדת לאחר מותו?

yauli747

New member
תשובות

1 הWWF תענו כל פעם למשקל שונה ותמי ניסו לעשות את יוקו יותר גדול ממה שהוא באמת.. אך כשהוא נהיה גדול באמת הם הצטערו על זהו הוא עזב את החברה...בתחילת התקופה שלו ב WWF הוא שקל בערך 500 פאונד ולקראת שנת 1996 הוא שקל בערך 800 אבל זה אם אתה מאמין לפרסומים... 2 אני לא זוכר שה WWF עשו לכבודו תוכנית מיוחדת (תקנו אותי אם אני טועה) אבל מה שכן הזכירו את הפתירה שלו ברו ו בניטרו באותו הערב... למרותש יוקו אף פעם לא היה ב WCW... אני חושב שהוא גם המתאבק היחיד שזכה איזכור כזה(שוב תקנו אותי אם אני טועה) הנה המאמר על המשפחה מסמואה

עשו מחווה מיוחד ליוקוזונה ב WXW

הארגון של משפחתו ושם הוא התאבק לפני מותו. מתאבקי WWE ו WXW עשו מן מופע משותף ביחד.

GeorgeChip

New member
אואן

לא היה מעולם בוו סי וו, וקיבל כבוד גדול יותר מהם מאשר השטויות המזויפות בוו וו אף.

nir2107

New member
שאלה

למה כשמראים בתוכניות השבועיות קטעים מPPV'S מראים לפעמים רק תמונות סטילס ולפעמים קטעי וידאו?

nir2107

New member
ניסוח יותר טוב

למה יש פעמים שמראים רק תמונות סטילס ולא קטעי וידאו?

Bad S Shuff

New member
תשובה

אתה צריך לזכור שבארה"ב פיי פר ויו הוא באמת פיי פר ויו ואנשים משלמים על זה כסף... לכן כאשר יש איזכורים בתוכניות על ה-PPV הם מראים תמונות סטילס כי יום לפני זה אנשים שילמו הרבה כסף בשביל לראות את זה... כנ"ל במקרה של קרבות אגרוף מפורסמים, כשמדברים על זה בחדשות למחרת מראים תמונות סטילס ולא קטעים מלאים.

LOVEtheMcMAHONS

New member
הראו אותו במלואו

גם בוולוסיטי של אותו שבוע, ואם אני לא טועה הראו חלקים ממנו גם בתכנית הסיכום של וולוסיטי האחרונה. מילא אם היה מדובר בקרב חמש כוכבים או אם היו שמים תמונה קטנה של שון בפינה הימנית למטה במשך כל הקרב.

HBK נגד סאבו?

נזכרתי שראיתי בעיתון פעם תמונות או כתבה על קרב שהיה ביניהם, מתי ואיפה זה קרה? או שזאת הייתה פשוט כתבה על קרב חלומי/פנטזי בוקינג?

GeorgeChip

New member
לא ממש הבנו אותך.

מזתורמת עם כל הסטוריליינים של הוו וו אי?

למעלה