1 הWWF תענו כל פעם למשקל שונה ותמי ניסו לעשות את יוקו יותר גדול ממה שהוא באמת.. אך כשהוא נהיה גדול באמת הם הצטערו על זהו הוא עזב את החברה...בתחילת התקופה שלו ב WWF הוא שקל בערך 500 פאונד ולקראת שנת 1996 הוא שקל בערך 800 אבל זה אם אתה מאמין לפרסומים... 2 אני לא זוכר שה WWF עשו לכבודו תוכנית מיוחדת (תקנו אותי אם אני טועה) אבל מה שכן הזכירו את הפתירה שלו ברו ו בניטרו באותו הערב... למרותש יוקו אף פעם לא היה ב WCW... אני חושב שהוא גם המתאבק היחיד שזכה איזכור כזה(שוב תקנו אותי אם אני טועה) הנה המאמר על המשפחה מסמואה
אתה צריך לזכור שבארה"ב פיי פר ויו הוא באמת פיי פר ויו ואנשים משלמים על זה כסף... לכן כאשר יש איזכורים בתוכניות על ה-PPV הם מראים תמונות סטילס כי יום לפני זה אנשים שילמו הרבה כסף בשביל לראות את זה... כנ"ל במקרה של קרבות אגרוף מפורסמים, כשמדברים על זה בחדשות למחרת מראים תמונות סטילס ולא קטעים מלאים.
גם בוולוסיטי של אותו שבוע, ואם אני לא טועה הראו חלקים ממנו גם בתכנית הסיכום של וולוסיטי האחרונה. מילא אם היה מדובר בקרב חמש כוכבים או אם היו שמים תמונה קטנה של שון בפינה הימנית למטה במשך כל הקרב.