שרשור השאלה הקטנה

pufpuf

New member
שרשור השאלה הקטנה

יש לשרשר לשרשור זה בלבד כל שאלה אינפורמטיבית שאתם מעוניינים לשאול, אחרת השאלות תמחקנה.

spin היחיד

New member
בסט תמונה אברר ../images/Emo98.gif ושאלה

בכמה אליפות (אם בכלל) זכה לולר? לא מדובר רק באליפות העולמית, אלא בכללי גם זוגות וכל אלה, תודה מראש

rshamir

New member
אולי ב-WWE

אבל בארגונים אחרים הוא זכה בעשרות תארים.

Gordberg

New member
לולר זכה באליפות

הUSWA עשרים ושבע פעם, בצירוף מקרים מוזר הוא גם היה מבעלי הליגה...

זונע

New member
נראלי שזו שאלה קטנה

בגלל שאני עוקב אחרי WWE רק דרך השידורים של הוט ולא מבין בזה... רציתי לדעת מי לעזזל ניצח בקרב האחרון בכאסח-אדג' או בנואה? ולפי מה זה נקבע? תודה:)

David619

New member
אני מבקש להגיד רו....(תשובה לשאלה)

מה לא ברור? אדג' עשה ספיר על בנואה (שהיה ליד דלת הכלוב) הדלת נפתחה ובנואה יצא מהכלוב (יותר נכון נפל...)

זונע

New member
לא....אעעע

אני לא מדבר על קרב הכלוב, את זה ראיתי. אני מדבר על הקרב המשולש שהיה עם HHH, שבו רנדי אורטון חבט בH בראש והוא נותר חסר הכרה... ובסוף השופטים לא הצליחו להכריע מי ניצח-בנואה או אדג'.

rshamir

New member
לא היתה הכרעה, התואר מפונה

עד קרב אלימיניישן צ'יימבר שיתקיים בינואר.

David619

New member
טוב, (תשובה בפנים)

בנואה נעל על אדג' קורספייס ואדג' סיבב את בנואה על הגב, ונוצר מצב שאדג' מצמיד את בנואה ובנואה נועל את אדג' בקרוספייס השופט ספר 3 ובאותו זמן אדג' נכנע (למרות שהיה ברור שאדג' נכנע לפני שהשופט הגיע ל3..) תקנו אותי אם אני טועה זה היה לפני חודש אז אני לא ממש זוכר..

oribarak

New member
איך קוראים לשיר פתיחה של האלק הוגן?

ידוע לי שזה של ג'ימי הנדריקס..אבל איך קוראים לה?

Reshefgarcia

New member
אם אתה מתכוון...

להאלק הוגאן ה"קלאסי" זה של האדום/צהוב...אז זה I AM A REAL AMERICAN אבל,אם אתה מדבר על הנעמה שהוא משתמש בה מאז ימי ה NWO אז מדובר ב (VOODO CHILD (SLIGHT RETURN

שאלה בקשר לקניית חגורת אליפות עולם

מישהו יודע באיזה אתר אפשר לקנות חגורת דלוקס של סמאקדאון שאפשר לקנות ניים פלייט על שמי ולא שם של מתאבק? *שאלתי גם בשרשור השאלה הקטנה הקודמת אבל לא ענו לי

למעלה