שרשור השאלה הקטנה

Mr Roy

New member
רויאל רמבל

מי זכה ברויאל רמבל 1998? 1999? 2000? 2001?2002 ?2003? מצטער שאני שואל כל כך הרבה, אני פשוט לא מוצא את זה, אשמח אם תענו לי מהר, תודה...

ירון316

New member
מהזיכרון ברצף... החל מ-93

93 - יוקוזונה 94 - ברט הארט/לקס לוגר 95 - שון מייקלס 96 - שון מייקלס 97 - סטיב אוסטין 98 - סטיב אוסטין 99 - וינס מקמהון 00 - רוק 01 - סטיב אוסטין 02 - טריפל אייץ' 03 - ברוק לסנר 04 - כריס בנואה 05 - ירון316

Mr Roy

New member
תודה רבה, ועוד שתי שאלות...

תודה רבה!!!! ועוד שתי שאלות, איזה ראמבל היה על אליפות העולם? מי ניצח? באיזה אירוע הוריד הקברן לקיין את המסכה ובגלל זה קיין ברח?

ברמבל 92 שפלייר ניצח

לגבי השאלה השנייה אני לא זוכר מתי נראה לי בשנת 2000 אבל

Double DU

New member
תשובות

ב1992 הראמבל היה על אליפות העולם. בסאמרסלאם 2000 היה קרב בין הקברן לקיין שבו קיין ברח בגלל שהקברן הוריד לו את המסכה.

ירון316

New member
בקשר לשאלה השנייה...

נדמה לי שזה היה סאמרסלאם 2000 והקרב לא התחיל מעולם.

ירון316

New member
לא...

הקרב לא התחיל מעולם. לא התקיים. לך תחפש את צלצול הפעמון להתחלה או סיום.

Mr Roy

New member
תודה רבה :) , אם מישהו יכול...

אם מישהו יכול לענות על השאלה השניייה אני אשמח מאוד...

ALADIN 1982

New member
בראט הארט

אנשים העם מישהו יודע איפה נעלם השחקן הקנדי בראט הארט שהיה קודם ב WWF ואחרי זה עבר ל WCW. ועכשיו אני לא רואה אותו בכלל משתתף בהיאבקות אולי הוא יצא בכלל מליגת היאבקות בגלל מוות טראגי של אחיו אווין הארט ?

Southparking

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo26.gif

בראט הארט קיבל שבץ באמצע קרב בWCW עכשו מצבו יותר טוב הוא משתתף במחזמר אלדין בתור הג'יני (אם אני לא טועה) ולא מזמן ראיינו אותו והוא אמר שהוא שוקל אולי לחזור להיתאבק

rshamir

New member
הוא לא קיבל שבץ באמצע קרב

והוא לא יחזור להתאבק. אפשר לקרוא עוד על ברט בשאלות הנפוצות.

GeorgeChip

New member
קקוש

ברט קיבל זעזוע מוח חמור בזמן קרב נגד גולדברג. לפני שנה בערך הוא נפל מאופנוע וקיבל שבץ, ולהתאבק הוא לא יחזור לעולם, מקסימום פרומו או שתיים.

pufpuf

New member
שאלות יש לשרשר לשרשור השאלה הקטנה

בלבד. אנא הקפד על כך בפעם הבאה

Death Soldier

New member
כן, גם אני חשבתי על זה

אולי זה המתחפש הסדרתי, נראה שהוא יותר טמבל מהצפוי...

למעלה