שרשור הפרק של היום

egry

New member
התאוריות והקונספירציות לגבי הסרת שיערות

של בנות הגיעו לסיומם הראו שערות בבית השחי של הבנות

אביב321

New member
רואים?!

זה סתם מפריע לעיניים ולא אסתטי, אז כל המצתדקים בענייני ה"אויי לא! עוזרים להן לטפח את עצמן ולא להפוך ליערות גשם מהלכות! בואו נחרים את התוכנית! והוו!", פשוט תשתקו.... אתם סתם נהנים למצוא פאקים קטנים בתוכנית....

l סיו l

New member
הללויה,כל כך נכווווון!

כמו שהגבתי בכל השרשורים על כמה שההפקה מכורה וכל החרטא ברטא האלה,הכל מחפשים כדי סתם להרוס לאחרים ת'חשק לראות כי עד שבאה תוכנית מעניינת צריך להרוס אותה. אבל לא ניתן לכם להרוס,יאמאן

LiRs Lullaby

New member
תגידי, את אמיתית? ../images/Emo2.gif

לכולן שם היה מגולח!!! אנחנו בפאקינג יום 20 ומשהו - ביצבוצון של כלום לא היה להן למעט שחר!

illusion7

New member
נו זה מה שאמרתי..

ליה, מרינה וורה מגולחות לגמרי... גם לנעמה כמעט ואין כלום.

l סיו l

New member
אני יודעת התכוונתי לשחר רק../images/Emo12.gif,התוקפנות הורגת!

יאאלה תרגיעו את עצמכם קצת מי ישמע מה אמרתי.

LiRs Lullaby

New member
לא כי זה כבר מעצבן.

יש הבדל בין לומר שאת לא אוהבת את כל עניין ההחרמות וההשמצות של ההפקה, אבל כשמישהו בא ואומר "תראו איך סותמים לכולם את הפה עם הקונספירציות, איך לכולן שם היה שיער" ולומר על זה "כן" ו"הללויה" כאילו מי ישמע איזה שיחים יש להן שם יחסית ליום ה-28 שלהן כשלי זה נראה שהן היו מגולחות למשעי - זה כבר נראה כאילו את לא רק נהנית שעובדים עלייך - את גם מצדיקה דברים שסותרים את מה שהעיניים רואות - ופה את כבר די עובדת על עצמך.
כמה אפשר לסגוד להפקה כשאת רואה במו עינייך את השקר עליו הם מחפים בכל תוקף?

l סיו l

New member
וואי וואי וואי,את ממש נסחפת עם הכל!

כולה מה אמרתי,התכוונתי לשחר רק וזה נראה כאילו התכוונתי לכל הבנות. וזאת הדעה שלי את לא רוצה אל תסכימי איתה אבל לא להוציא עליי ת'עצבים. כל דבר את מגיבה לי,יאאלה צאי לי מהווריד.

avikoz

New member
לאט לאט סותמים לכולם פיות.. או שיגידו שהם

צילמו את זה אתמול בכינרת?

noziz mum

New member
לא של הבנות...אפשר להיות ספציפיים-שחר

וגם זה רק בשוט אחד. שאר הבנות אפשר היה לגלוש סקי על הבית שחי שלהן!

LiRs Lullaby

New member
על מה אתה מדבר????

אנחנו כמעט אל תוך היום ה-30 - אמורים להיות להם שיחים שם, אני ראיתי את כולן מגולחות למעט שחר שהיה לה קצת אזור כהה....

נטלי22

New member
היו שערות רק אצל שחר.

כל השאר היו חלקות כמו תחת של תינוק, אחרי כמעט חודש באי. זה רק חיזק את כל התיאוריות והקונספירציות.

Imai

New member
אז איך יצילו את דן בפרק הבא?

על איזו משימת הדחה כפולה יחשבו שתהיה בנוייה עליו?

יש לי רעיון להפקה למשימה שתציל את דן

"כל מי שיש לו שתי אותיות בשם, האות הראשונה ד והשנייה נ מוזמן לצעוד קדימה, כי הוא ניצל מהדחה"

למעלה