שרשור הפרק של היום

blur2

New member
אחרי הכתבה בעיתון דווקא ציפיתי שהן תהיינה

מגולחות כמו שצריך, והן לא היו. ברצינות, זה שההפקה הורידה להן שערות מדי פעם זה לא כזה ביג דיל. זאת אחרי הכל תוכנית טלוויזיה ואת לא יכולה לצפות מהם לתת לבנות להפוך לקופי אדם. אם את מתעקשת על שערות תסתכלי אצל עידן, יש לו מספיק בשביל כולם

LiRs Lullaby

New member
אתה אשכרה חי בלהלהלנד, הא?

אם ההפקה מורידה להן שיערות וזה לא כזה ביג דיל אז למה הם משקרים לגבי זה? ואם הם משקרים לגבי זה - לגבי עוד אילו דברים פחות פעוטים הם לא משקרים? ולמה בכל פעם שלא תהיה לך תירוץ טוב ומשכנע אתה תעדיף פשוט להחליק את זה להפקה?

blur2

New member
...

"זה שההפקה הורידה להן שערות מדי פעם זה לא כזה ביג דיל" רק כדי להבהיר, התכוונתי כאן לכתבה שפורסמה אתמול. הפרק אתמול הוכיח שההפקה לא ממש דואגת לבנות בעניין הזה כי גם לנעמה וגם לשחר היה ברור שיש שם שערות. גם בעיתון היה כתוב שזאת המאפרת של גיא שדאגה לבנות.. וגם זה היה פעם ב.. ככה שלא מדובר באיזו הוראה מלמעלה לתת לבנות טיפולי יופי. " ולמה בכל פעם שלא תהיה לך תירוץ טוב ומשכנע אתה תעדיף פשוט להחליק את זה להפקה?" השאלה האמיתית צריכה להיות למה את ודומייך מתעקבים על כל פרט קטן בתוכנית כדי לראות אם יש מצב שעבדו עליך ו (אלוהים, איך הם בכלל הרשו לעצמם לעשות דבר כזה !) גילחו לבנות את הבית שחי ואת השפם מדי פעם... וכל זאת רק כדי שתוכלי להגיד (במילים אחרות) אם הם עזרו למתמודדים בצורה כזאת ולא ישר רצו ואמרו לכולם שזה מה שהם עושים מי יודע מה עוד קרה שם!!! אה, והם גם נתנו להם אנטיביוטיקה! אלוהים ישמור! אולי היו צריכים לתת להם להתגרד למוות.. זה בטוח היה עוזר לרייטינג.

LiRs Lullaby

New member
מה שראיתי אתמול הספיק לי

ולמספיק אנשים להבין שההפקה פשוט משקרת בקשר לדבר הזה. ואם זה נהוג גם באמריקאי - למה היא פשוט לא אומרת את זה? וכמו שאמרתי - לנעמה ולשחר היה משהו של אחרי יום-שלושה ימים אחרי גילוח. ליעל, מרינה, ורה וליה ממש לא. הו היו חלקות כאילו הן עברו עוד באותו היום טיפול. אתה מוכן להסביר לי איך המאפרת אמורה לדאוג לדבר כמו שיער? היא מחמצנת אותו? או אולי מורידה בצדפטות? השאלה האמיתית היא למה בהפקה מנסים להסתיר דברים במקום לשים אותם על השולחן ולומר שהם לא באו בשביל לעשות ריאליטי כמו שצריך - הם באו כדי להביא חבורה של אנשים יפים בביקיני נטו ושמוופשוט ביימו אותם (או שאתה מתכחש לעובדה שלכח הכפול לא היה בעצם שום כח בתחילת דרכו ועדיין, הם מילמלו עד כמה זה חשוב לזכות בכח הזה כמו מנטרה?). הישרדות זה בסך הכל שדרוג של "הדוגמניות".

blur2

New member
הדיון הזה גמור מבחינתי..

תמשיכי להתעקש שההפקה משקרת בכל דבר קטן, אם זה מה שעושה לך את זה שיבושם לך. אני מצידי אמשיך להתעקש שההפקה לא צריכה לפרוש בפני הציבור כל פרט קטן כמו הורדת שיער מדי פעם כדי שהבנות לא יהפכו לקופות שם בקריביים. זאת אחרי הכל תוכנית טלוויזיה. כיף בלהלהלנד.

Shir Sparotty

New member
רק אני שמתי לב שבשקילה גיא הסתיר

ששקלו את הדגים של משה? אנחנו לא ראינו את המספר בשקילה, גיא רק הקריא...

JoNy Boi

New member
למה את התחת של יואב הסתירו ואת של דן לא?!?!??

למה? כי הוא חביב הקהל?? נו באמת! זה מגעיל ותת רמה..למה לא צינזרו את זה??

efi s8

New member
ג'יבארו שולטים

חח איך נעמה ומרינה צחקו על הראוי של סבאנה וגם אמרו את זה לעידן חחח ובכלל ג'בארו היו תותחים בפרק הזה והצחיקו אותי יאלה וורה הביתה

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

באמת היה קורע לראות איך נעמה סותמת את הפה לליה וורה
הגיע הזמן שסבאנה יבינו שהם לא צדיקים בזה שהם חופרים לכולם בשכל על "הראוי" שלהם...

123SimSit

New member
העיקר שמי שראוי ינצח!

כי כולנו חבורה של מלאכים ומי שיעבוד הכי קשה ינצח והכל יהיה פייר. אגב, גם אתם ראיתם את החזיר המעופף אתמול?

AshkenaziAmiti

New member
אתמול מרינה הצטערה על הסיליקון

חבל שהיא לא שמה Push-Up אולי זה היה עוזר לה

AshkenaziAmiti

New member
LiRs Chill

חח את ממש נסחפת....באמת שלא צריך להתעכב על כל דבר קטן. נכון ההפקה שיקרה וזה,ככה זה בטלוויזיה:"ישקרו,משקרים וממשיכים לשקר". קחי הכל בקלות ואם את נהנית לראות את התוכנית - תמשיכי לראות. אם לא - תפסיקי. אם לא וסתם בא לך להשאר פה,תכתבתי סתם יציאות על כל מיני הודעות פה - It works for me.

AshkenaziAmiti

New member
ד"א זה גם מופנה לכל שאר הפאראנואידים שפה

פשוט לירס וותיקה ויש להתייחס אליה בנפרד,זקנה ממאי 2003
לא איזה ניק מאתמול שעשו אותו באצבע כי ה9 אצבעות האחרות היו עסוקות בלפתוח עוד 9 ניקים.

למעלה