שרשור הפרק של היום

LiRs Lullaby

New member
../images/Emo6.gif

הלכתי להתאושש.....

l סיו l

New member
../images/Emo9.gifשמחה לשמוע שהלכת להתאושש

כי אני פתאום מפחדת להגיב שלא תשלחי לי איזה רוצח שכיר הביתה

המראהההההההההההההההה

המראההההההההה סבאנה מושיק עידן שחר גיא מולי ורה ליה טינה מיה יואב ג'יבארו דן נועם נעמה מרינה יעל אלכס משה

123SimSit

New member
עידן קפון

לא יודעת אם זה השרשור, אבל באמת שאני חייבת להביע עד כמה אני לא סובלת אותו. הוא לא מבין שהוא בדיוק כמו דן- נו באמת, מאחורי ההצגה הנחמדה וטאטוא החול בזמנו הפנוי, הוא בדיוק כמו דן. מה, הפרק שהוא העביר ביקורת על כולם חוץ מעצמו, הנחש האמיתי של סבאנה, לא הרגיזה אתכם? (אחרי שצחקתם?) פאראנויות- אל תגידו שלא שמתם לב. לפחות כל פרק תופסת פאראנויה אחת את עידן, אם זה אם הוא יודח, או שמאיימים על קוריצה, או שליה שברה ציפורן. זה מעצבן וזה לא מעניין. ואחרונה חביבה-קוריצה- זה פשוט לא הגיוני שהם לא ניצלו את זה שיש להם תרנגולת. אז מה אם איזה עורך-דין-עלאק מגן עליה? בסבאנה, בימים שלא היה להם אוכל, עידן קפון ישב ודגר על הדבר היחידי שיכלו לאכול. (מסבר שפה משפחת סבאנה לא כ"כ מאוחדת, נכון?) אני מקווה בכל כולי שהוא יעוף כמו טיל ויגיע לאי המתים, שם או מושיק או נועם יעיפו אותו על טיל. ביי ביי

הוא מזה צבוע

דן אולי העיף את עומר בלי להודיע לו על זה מראש (אוי ואבוי), אבל לפחות הוא מודה בזה שהוא משחק את המשחק. עידן אמר במועצת שבט האחרונה "אני מעדיף ללכת בראש מורם מאשר להתקדם בצורה שפלה" מזה תמים איכ X:

Imai

New member
עידן לא כמו דן

זה נכון שהוא תחמן לא קטן בעצמו אבל ההבדל ביניהם שהוא פועל בשקט מאחורי הקלעים, בניגוד לדן שעושה בלגנים, וגורם לכולם לסמן אותו. אם האסטרטגיה של עידן תילך לו, אני לא יודעת, אבל ללא ספק היא שונה משל דן. דווקא קוריצה מראה על הכוח של עידן, הקבוצה שלו פחדה לגעת בה שהוא היה בסביבה, בעוד שהקבוצה של ג'יבארו באיזה שהוא שלב מאסה מדן והחלה מזלזלת בו וברצונות שלו.

123SimSit

New member
ברור שהיא פחדה ממנו

הבנאדם מגן עליה כמו שמאבטחים מגנים על סלבס מחול (מדונה). וזה שהוא עוד מסתיר את זה? זה מרגיז. דן אומנם לא הכי חכם שהוא אומר לכולם "היי, הדחתי את החבר שלכם, יאי!!!" אבל לפחות הוא לא חי בהכחשה בשם "משפחת סבאנה".

Imai

New member
צודק

דן יותר מדי עסוק בהכחשות כמה הוא יותר טוב וחכם מכל אחד אחר, שאין לו זמן לחשוב על כך שחלק מהתחרות היא לגרום לכך שאנשים יחבבו אותך. ודיי כבר עם לרדת על סאבנה על צינת ה"ראוי". גיבארו בעצמם (חוץ מדן) התבכיינו כמו תינוקת ואמרו אותם דברים אחרי שלקחו מהם את נועם. אין מה לעשות הסבאניים הרבה יותר מגובשים, הרבה יותר חזקים והרבה יותר נחמדים מג'יבארו.

למעלה