שרשור הפרק של היום

kaktus28

New member
זה הפוך

זו משימה שקלה יותר לבנות , הבנים כבדים יותר ושרירי כפות כפות הידיים לא מתפתחים פרופורציונלית כמו שרירים אחרים. משימה כזאת היתה פעם באפקט הפחד וכל הבנים נפלו ראשונים והבנות ניצחו בקלות. יש יתרון למי שקטן וקל ולכן הופתעתי כשגיא לקח נגד הסיכויים.

Confide In Adam

New member
ממש מלך.. ../images/Emo4.gif

איזה כלי, בפעם הראשונה השפיל את משה לפני כולם, ועכשיו מלכלך עליו בוידוי.. ממש "תותח"...

justlost

New member
יא אללה

כולם חושבים שמשה סתם שם ויודעים שהוא לא חזק פיזית.הוא תכלס אומר מה שכולם חושבים,למה להטפל אליו? מה רצית?שהוא יתן לו לנצח???

Confide In Adam

New member
יש דברים שעדיף לא להגיד

קוראים לזה נימוס והגינות. ברור שלא יתן לו לנצח, אבל שישמור את הדעות המאוד לא נחמדות שלו לעצמו.

justlost

New member
אה כן?

אז למה למשה מותר להגיד על גיא דברים רעים ואפחד לא נפתח עליו?!למה הוא לא שומר את הדעות המאוד נחמדות שלו? מזה השיט הזה?כולםםםם אומרים דברים רעים על משה ואתם לא נפתחים עליו?מה נטפלתם לגיא?כי משה יקירכם המתוקי הזה לא אוהב אותו?? ראינו מה משה עושה לאנשים שסבלו אותו מותק שכמותו.

Confide In Adam

New member
כי למשה יש סיבה להגיד דברים רעים על גיא

באתגר שבו הוא וגיא היו צריכים לזרוק לסל את הכדורים ומשה לא הצליח גיא ממש ירד עליו והשפיל אותו לפני כולם.. אם היו עושים לך דבר כזה גם את/ה לא היית מת/ה על האדם הזה... ומה קשור משה "יקירנו"? אני ממש לא מת על משה, אבל אני מצדיק אותו לגמרי בכל מה שקשור לחוסר האהבה שלו לגיא.. ואני לא מבין למה את/ה מתכוון/ת ב"ראינו מה משה עושה לאנשים שסבלו אותו מותק שכמותו".. לזה שהוא הצביע למושיק? אז מה הוא היה אמור לעשות? לבגוד בשבט שלו ולתת לסבאנה להעיף אותו ברגע שהם לא יצטרכו אותו? כן, זה היה ממש חכם מצידו לעשות כזה דבר..

מה יא

New member
הלוווו../images/Emo96.gif

זה פאקינג המשחק הם אמורים ללכלך אחד על השני אם הייתי גיא הייתי אומרת אותו הדבר על משה זה לא כאילו משה לא ליכלך הרבה יותר, קרא לו סנוב ומה שזה לא יהיה דווקא גיא יצא בפרק הזה הכי פחות מעצבן הנקודות הלכו לאיבוד, זבש"ך

Imai

New member
הוא שומר

לעצמו ולמצלמה

מסויאס

New member
טוב מה שבטוח משה לא מודח

כי תמיד מראים לנו מישהו שכאילו הוא יודח ובסוף מישהו אחר הולך.

aok

New member
אני לא מבין למה מרינה כל כך נבהלה מנעמה!!!

l סיו l

New member
וואי איך התעצבנתי כשגיא ניצח../images/Emo12.gif

זה כל כך שיגע אותי,לפחות שמישהו מג'יבארו ייקח את החסינות או משו, וואי איזה פחד הנחש הזה,שלא נדע. והייתי בשוק שדן נפל לפני משה,בואנה כמה שהוא נחשב כחלשלש זה באמת היה יפה שהוא הגיע למצב שהוא מול גיא. גיא החוליגאן,וליה המטורפת הזאת. כל סבאנה האלה ממש עיצבנו אותי בפרק הזה. מקווה מאוד שנעמה,יעל,במיוחד דן או כל ג'יבארו אחר ייקח את הכוח הכפול ויאאלה בלאגן
לילה טוב

למעלה