וואי אתם לא מבינים בדיחות? אנשים...ציניות..ציניות...אנשים
F fire witch New member 3/2/06 #20 הנה כמה שאני אוהבת נושאי המגבעת רוקפור אלג'יר כנסיית השכל נקמת הטרקטור אני לא יודעת אם בכלל אפשר לשים יד על איזה אלבום שלהם היום אבל גם אלמנה שחורה
הנה כמה שאני אוהבת נושאי המגבעת רוקפור אלג'יר כנסיית השכל נקמת הטרקטור אני לא יודעת אם בכלל אפשר לשים יד על איזה אלבום שלהם היום אבל גם אלמנה שחורה
נ ניקול (גין גריי) New member 3/2/06 #22 מה שאני שומעת ומצטערת אני לא חסידת רוק ישראלי גדולה איפה הילד (הכי טובים לדעתי) אלג'יר איזבו (שרים באנגלית אבל) מוניקה סקס נחמדים תערובת אסקוט
מה שאני שומעת ומצטערת אני לא חסידת רוק ישראלי גדולה איפה הילד (הכי טובים לדעתי) אלג'יר איזבו (שרים באנגלית אבל) מוניקה סקס נחמדים תערובת אסקוט
N narkoמעושן חלקית New member 4/2/06 #90 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif נושאי המגבעת בגדול קני לעצמך מתנה לחג
ה הוד11 New member 3/2/06 #32 יש להקות אמיתיות טובות תמוז כוורת איפה הילד? אלג'יר כנסיית השכל נושאי המגבעת
נ ניקול (גין גריי) New member 3/2/06 #45 כוורת חוזרת!!! ראיתי את דני סנדרסון בהופעה של איזבו הוא כזה קטן וחמוד!
נ ניקול (גין גריי) New member 3/2/06 #67 ואני מתערבת שהוא יותר גבוה ממני (כמו 90 אחוז אוכלוסיית כדוה"א)
U UnderTown New member 3/2/06 #39 כנסייית השכל, אביתר בנאי, יזהר אשדות - בתקופת השיער הארוך בלבד, באזר, יוני בלוך, איפה הילד וכו' וכו'...
כנסייית השכל, אביתר בנאי, יזהר אשדות - בתקופת השיער הארוך בלבד, באזר, יוני בלוך, איפה הילד וכו' וכו'...