C c a n n o n b a l l New member 3/2/06 #17 על אלג'יר שמעת? לפני שאת שומעת עליהם דברים רעים או לסירוגין דברים טובים-תשמעי אותם
T Tommy The Cat New member 3/2/06 #18 יש הרבה The Genders סדרני הדשא Flying baby מופע הארנבות של דוקטור קספר Pink Noise המכשפות טיפקס הדורבנים שי 360 ועוד
יש הרבה The Genders סדרני הדשא Flying baby מופע הארנבות של דוקטור קספר Pink Noise המכשפות טיפקס הדורבנים שי 360 ועוד
S s a r a h13 New member 3/2/06 #19 כ"כ לא. הדורבנים?! הם בכלל Fאנק. טיפקס? רוק? ממש לא. את השאר אני פחות מכירה, חוץ ממופע הארנבות של ד"ר קספר, שהם סבבה, אני לא חושבת שהם רוק. אבל טוב. תודה על כל פנים
כ"כ לא. הדורבנים?! הם בכלל Fאנק. טיפקס? רוק? ממש לא. את השאר אני פחות מכירה, חוץ ממופע הארנבות של ד"ר קספר, שהם סבבה, אני לא חושבת שהם רוק. אבל טוב. תודה על כל פנים
ה הוד11 New member 3/2/06 #35 כי יש הבדל בין Pאנק לבין Fאנק Pאנק זה סקס פיסטולז, נופקס, אופספרינגס, גרין דיי ובלינק 182 Fאנק זה מוזיקה שחורה (לא רוק) שילוב של סול ובולז וג'אז
כי יש הבדל בין Pאנק לבין Fאנק Pאנק זה סקס פיסטולז, נופקס, אופספרינגס, גרין דיי ובלינק 182 Fאנק זה מוזיקה שחורה (לא רוק) שילוב של סול ובולז וג'אז
נ ניקול (גין גריי) New member 3/2/06 #43 מן הסתם אני יודעת את זה. התכוונתי ללמה לא לרשום פ'אנק כמו בנאדם נורמלי?
Z zoe80 New member 3/2/06 #53 צודקת, אני רושמת פאנק, ושיבינו לפי ההקשר אם זה F או P, מה גם שלא יוצא לי כמעט להתכוון לפאנק עם ה F. פחחח, מה לא עושים בשביל לא ללמוד.....אין לי כוח ללימודים
צודקת, אני רושמת פאנק, ושיבינו לפי ההקשר אם זה F או P, מה גם שלא יוצא לי כמעט להתכוון לפאנק עם ה F. פחחח, מה לא עושים בשביל לא ללמוד.....אין לי כוח ללימודים