שרשור המלצה.

Vdrums

New member
לא יודע מה העניין עם סלקום, לא מכיר

אותם אחרי הפרידה.

zoe80

New member
אוקי, אז עכשיו אני אענה, ורק בגלל

שהיום אני מתחמקת סדרתית ממטלות אקדמיות.... טוב, אז אני לא מתחברת לדבר הזה, שנקרא "רוק ישראלי", הכל מהכל נכנס תחת הקטגוריה הזו. אבל מה, יש יוצאים מן הכלל, שהם: קספרים (אלבום ראשון) איפה הילד איזבו אלג'יר יזהר אשדות- the early days ועכשיו, למוסיקה יותר מעניינת: פאנק, פופאנק ישראלי וטוב לדעתי: פוני פוני טוגדר מן אלייב יוסלס איידי הורקור נכי נאצה (מלפני 10 שנים אבל, לא עכשווי) ברוטל אסולט בוא לבר מונקי סאן אופ א דונקי (רק המוסיקה)

Sum41xGiRL

New member
אני אמשיך בכיוון של מאנקי סון אוף א

דאנקי(שהם ממש גדולים!) -Astroglides - שילוב גאוני של מוזיקת Surf עם הארדקור פאנק להקה מצויינת -היהודונים - לא מרבים במילים, אבל המוזיקה שלהם עושה את העיניין. -גז מזגן - נשר, סארפקור בהחלט מוכשרים החבר'ה האלה -צ'ארלי מגירה - האלביס הטורקי, נשמע כמו שילוב של אמני רוקנרול משנות ה50 עם אמני סארף משנות 60 -Auswiess - לפעמים חושבים שהשם שלהם זה אושוויץ', אבל זה אוסוויס, השיר "מוות" עשה קצת יותר מדי רעש בזמנו, אינדיסטריאל רוק.

dirty boots

New member
אני ממליץ

לשמוע את פצעים ונשיקות ואת יחסים פתוחים של מוניקה סקס [למרות שיחסים הוא לא רק דיסק רוק, אבל עדיין, דיסק מעולה ואנדרייטד לגמרי. חיות מחמד היה בינוני, לעומת זאת] וגם הדיסק לייב החדש של מופע הארנבות של ד"ר קספר אנרגטי, מלא בשירים מעולים, ושווה האזנה. גם פורטיסחרוף [לכוד וביחד] מעולים, ואיפה הילד, שלום חנוך ואריק איינשטיין [שוב, ביחד ולכוד], נקמת הטרקטור, נושאי המגבעת, אינפקציה [ככה מפנקים. בכיף טוב, אבל פחות] והבילויים [אלבום הבכורה המעולה].

amithadar

New member
רוקפור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"האיש שראה הכל" זה אולי האלבום הכי מדהים שיצא ברוק השיראלי! יצירת אומנות. "יחסים פתוחים" אלבום מעולה לדעתי(אם כי "מכה אפורה" זה אחד השירים הכי יפים שיש בעברית לדעתי.). ואני גם ממש אוהב את חמי רודנר, למרות שהוא טוען ש"אין רוקנרול בעברית"...

amithadar

New member
רגע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איך שכחתי את ברי?!?!?!?!?!?!?! הרוקר הישראלי הגדול מכולם!

Patience

New member
כמה המלצות, לא רק ללהקות...

הקספרים החלונות הגבוהים תמוז כוורת מוניקה סקס ברי סחרוף שלום חנוך

DOCTOR ROBERT

New member
כולכם שכחתם..

את החבורה שהייתה האימ-אימא של הרוק הישראלי: שבלול! אריק איינשטיין שלום חנוך ועוד כמה חברה במפגן ישראלי שמושפע קשות מהביטלס. כרגיל, בישראל כמו בישראל, הרוק הגיע אלינו באיחור של כמה שנים... (האלבום יצא ב-1970) גם אלג'יר מאוד מומלצים, האלבום מנועים קדימה. למרות שעליי הוא קצת נמאס אחרי כמה האזנות. (אלבום מ-2004) אבל בסה"כ, רוק לועזי (ובעיקר בריטי) לוקח אותנו בהליכה...

2noa2

New member
מרסדס בנד

הם Fאנק-רוק, נראה לי אבל בשורה התחתונה הם ממש טובים.

KariNi15

New member
../images/Emo9.gif.....

סינרגיה טובים (לדעתי, וחוצמזה היהודים ממש טובים)... ,,, תהני לך עם הלהקות רוק שהמליצו לך (*_*)

למעלה