שרשור המלצה.

s a r a h13

New member
שרשור המלצה.

אני מחפשת שמות של להקות רוק ישראליות. אבל לא זבל כמו היהודים או שייגעצ, משהו אמיתי, אני אשמח אם תמליצו פה.

Sum41xGiRL

New member
משהו אמיתי:

"נכי נאצה" אני לא אצטרף להשתמש בלהסביר את סדר החשיבות של הלהקה הזאת, עד כמה הם טובים ומה הופך אותם להיות אחת הלהקות הכי טובות שאי פעם ניגנו בארצנו! אם יש לך סולסיק, לא יהיה לך קשה למצוא אלבומים שלהם(עדיף להתחיל עם "הצדיעו למשטר החדש")

fire witch

New member
יש מצב שמתישהו תתעסק במשהו יותר

יותר חשוב מלהמציא שמות של להקות פיקטיביות ? או שלפחות תתעל את היצירתיות שלך לעיסוקים אחרים (מקרמה , פיסול בטושים כאלה...)

מה?!

נכי נאצה זאת להקה ועוד איזה... לא פקטיבי בכלל הצדיעו למשטר החדש הוא דיסק מצוין

UnderTown

New member
את מקבלת פיצויים מהמדינה?

וכן מטומטמת, יש להקה כזאת "נכי נאצה"...

UnderTown

New member
לא הגזמתי.

את באה ומבקשת להקה, נותנים לך להקה קיימת, ואת אומרת שהיא לא קיימת, כשברור שאפילו לא חיפשת.

fire witch

New member
כנראה שאתה באמת סתום בלחץ

שים לב מי חיפשה את הלהקות - זה דבר ראשון ודבר שני - תחזור לחטוף כאפות בפורום מטאל מחפשים אותך שם

UnderTown

New member
קורעת את

אני מתעלף על הרצפה מרוב צחוק. אני מניח שאת פליטה ממורמרת של פורום מטאל, שברגע ששאלו אותה "בולעת/יורקת?" ברחת בבכי להתלונן להנהלת תפוז על הפורום הברברי הזה, אני צודק? בכל מקרה, את מטומטמת, כי את פוסלת דברים לפני שאת אפילו מזיזה את התחת הקטן שלך לגוגל כדי לבדוק אם הם קיימים.

fire witch

New member
לא ,אתה לא צודק

ילד אני מצטערת לידע אותך אבל עברתי את הגיל שבו נעלבים משאלות אידיוטיות בעיקר אם הן מגיעות ממפגרים שכמותך . מעבר לזה - כמו שבפורום מטאל ידוע שיציאות מהסוג הזה מגיעות ממקום של צחוק וציניות אתה משתדל להתעלם מהאלמנט ההומוריסטי בהודעה הראשונה שלי ובעיקר להתעלם מהעובדה שלא אני העלתי את הבקשה הראשונית . לא פסלתי כלום , לא הכרתי להקה ויש הבדל גדול בין הדברים אבל מכיוון שכבר הבנתי שאתה חוטא בחטא המשותף לכל בני גילך האינפנטיליים שחושבים שהם המציאו את הגלגל אני פשוט אשלח אותך לשני כיוונים - 1.ללכת לברר בינך לבין עצמך למה כל האנטי וההתלהמות הזו על אנשים שלא מכירים את מה שאתה סוגד לו , ואם לומר את האמת -אחרי ששמעתי אותם אני גם ממש לא מבינה מה כל ההתלהבות הזו (עמך הסליחה ,גדעון). 2.לחזור ל@#$ של האמא שלך ולנסות להתפתח קצת מנטלית לפני שאתה חוזר לאוויר העולם בחר איזו מהן שנראית לך יותר נחמדה - ולמנהלים - אני אשמח אם אחרי שהחבוב יקרא את ההודעה הזו תמחקו אותה כי אני בדרך כלל לא נוהגת להתבטא בצורה כזו אבל הפעם העלו לי את הסעיף

UnderTown

New member
הייתי מתייחס לצד ההומוריסטי שלך

אם היה דבר כזה. END OF DISCUSSION.

fire witch

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא טמבל

איזה עלבונות. איזה מילים.

למה לא לדבר יפה ולתקן אותה בנימוס במקום להתפרץ עלייה בעצבים? זה לא גורם לך להראות קול חביבי. אני גם לא ממש חושבת שזה משפיע עלייה הרי מדובר בבחורה בוגרת. אז לא חבל על האנרגיות השליליות? אני ממליצה מריחואנה רפואית

UnderTown

New member
מצחיק מאוד

אבל ברצינות, אמרתי את זה כבר, ברור לכולם שהיא לא חיפשה כלום, והיא פשוט באה ורושמת הודעה שלמה על זה שמישהו ממציא אותה, למה?

Sum41xGiRL

New member
לצערי, אני לא מתעסק בשמות

פיקטיביות. אחד הדברים הכי יפים בדבר שנקרא Underground הוא, שלכל בחור יכול לשמוע להקות "מחתרת", הלהקות נחשפות בחוגים מסויימים של אנשים, ולכן בשביל המון זה כמו ג'בריש. עוד דבר שיפה, זה שנכי נאצה לא השאירו המון מלבד כמה קסטות, כמה 7'ים,שירים באוספים ועוד כמה דברים.. לחפש בKazaa לא יעזור בכלום, גם לא בeMule. הייתי אומר לך להוריד Soulseek ולהריץ בחיפוש Nekhei Naatza. אבל בתכלס, סולסיק זה מקור הרוע... רק כדי להמחיש כמה הלהקה לא הייתה פיקטיבית

fire witch

New member
תודה , האמת שרק אחרי שכתבתי

את זה הובא לידיעתי שאכן קיימת להקה כזו , אז אני מצטערת בכל אופן זה היה בצחוק ככה שלא ברור לי למה אנשים החליטו לקפוץ מעל הפופיק בדרכם להגן על הלהקה . תודה על הקישורים , השכלתי ...

למעלה