שרשור הכרותD:|קרמבו|

אני בטוחה שעניתי על זה פעם....

על עצמכם שם: לינוי גיל: 15 וחצי. אזור מגורים: פ"ת. תמונה: סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם: אני אוהבת לקרוא פיקים, וכרגע אני חולה אז אני לא אהיה הרבה על המחשב. קייל XY יס או הוט? הוט. איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם? לא ראיתי פרומויים... מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה? העלילה [וקייל!!
] מה דעתך עד עכשיו על הסדרה? מהממת!! מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר? הגיונות אף מוזרה ומצחיקה. עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזר P: לא! נכון שקייל כזה מקסים? דה!!!! כללי איזה מוזיקה אוהבים? הכל. להקה? בון ג'ובי! זמר\ת? ג'ון בון ג'ובי. רוק\פופ? שניהם. ראפ\מטאל? שניהם. מזרחי\פאנק? פאנק!!!! מנגנים על משהו? לא לצערי... מי שכן , כמה זמן? חורף\קיץ? חורף. [הרי בחורף שקר לובשים עוד משהו, אבל בקיץ שחם אי אפשר להתפשט, אפשר ללכת למקלחת או להדליק מזגן, בשניהם מבזבזים המון כסף!] אביב\סתיו? שניהם. האוס\חברים? האוס. מחשב\טלויזיה? מחשב. קולה\מים? שניהם. סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP: יש הרבה. צמחוני? לא. טבעוני? לא נראה לי... מה שמעת פעם אחרונה? לא זוכרת.. שיר שאתה שומע עכשיו? לא שומעת. עם מי דיברת פעם אחרונה? אמא. מה אכלת פעם אחרונה? לא יודעת, לא אכלתי כבר יומיים. מה שתית פעם אחרונה? מים [והרבה!!!] מעשן? ברור לא!!! גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר? אהא..

חדשה ../images/Emo9.gif

על עצמכם שם: סתיו גיל: 14 אזור מגורים: מודיעין. תמונה: סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם: אמפ..אני קצת דפוקה. קייל XY יס או הוט? הוט. איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם? אין לי מושג. לא ראיתי את של יס.XD מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה? האמת שסתם פתחתי את הטלוויזיה והיה את זה. והמשכתי לראות כי השחקן פשוט חמוד לחלוטין. הוא כזה יפה
מה דעתך עד עכשיו על הסדרה? כיפית לגמרי. מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר? לדעתי הוא ניסוי מדעי. עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזר P: נכון שקייל כזה מקסים? כןןןןן!!1 *-* כללי איזה מוזיקה אוהבים? אה..הכל. חוץ ממזרחי כזה..8-( להקה? לא יודעת זמר\ת? כנל רוק\פופ? אמ...שניהם? ראפ\מטאל? ראפ מזרחי\פאנק? פאנק. למרות שגם לא ממש. מנגנים על משהו? פסנתר מי שכן , כמה זמן? 7 שנים חורף\קיץ? חורף!!
אביב\סתיו? אמפ..לא משנה לי. האוס\חברים? שיואו. קשה להחליט. אבל הייתי הולכת על חברים. צר לי גרגורי האוסXD מחשב\טלויזיה? מחשב. קולה\מים? תלוי מתי. סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP: אולסטאר לבנות נמוכות עם שרוכים קוליים XD צמחוני? כן טבעוני? לא מה שמעת פעם אחרונה? סימפל פלאן- ויקיישן שיר שאתה שומע עכשיו? שום שיר. עם מי דיברת פעם אחרונה? מדבר עכשיו במסנג'ר. מה אכלת פעם אחרונה? חביתה וסלטXD מה שתית פעם אחרונה? אה...וואי, זה היה לפני מלא זמן.XD מים? מעשן? לא גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר?T_T כןX__X

Miss Shiri

New member
LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL ../images/Emo210.gif

על עצמכם שם:שיר D: גיל:16 ו 9חודשים. אזור מגורים:ירושלים תמונה:==========> סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם: אני רעבה D: קייל XY יס או הוט?הוט איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם?הוט@#% מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה?השחקן הראשי O.O מה דעתך עד עכשיו על הסדרה?גאונה מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר?ג'וש מתוסכל מינית, מותר לו להזות מדיי פעם. עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזר P: נכון שקייל כזה מקסים.. כללי איזה מוזיקה אוהבים?כמעט הכול להקה?אוונסנס זמר\ת?איימי לי \ הרצלר רוק\פופ?רוק ראפ\מטאל?מטאל מזרחי\פאנק? שאלה קשה :O ... פאנק מנגנים על משהו?גיטרה מי שכן , כמה זמן?פייייייייי... חורף\קיץ?חורף :} אביב\סתיו?סתיו האוס\חברים?אל תכריחו אותי לענות על זה ... \: קשה מדיי. מחשב\טלויזיה?מחשב. קולה\מים?דיאט קולה סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP: אע... התאהבתי בגרביים מסויימות.[@#$?@] צמחוני?לא טבעוני?לא מה שמעת פעם אחרונה? .. אחותי צורחת שיר שאתה שומע עכשיו? אוונסנס - so close עם מי דיברת פעם אחרונה?אמא מה אכלת פעם אחרונה?עוגה D: מה שתית פעם אחרונה?דיאט קולה מעשן? לא גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר?T_T... לא בזמן הקרוב.

../images/Emo191.gif כתבתי הכל וזה לא אעלה :(

"Take the boll", קייל לוקח את הכדור. כולם מסתכלים עליו בציפייה. "I tooke it" XDDD

slee4

New member
עונה

על עצמכם שם:ש[א]רון גיל:16 אזור מגורים:חולון\ת"א תמונה: סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם::S..לאדעת קייל XY יס או הוט?הוט איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם?הוט מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה?קייל
מה דעתך עד עכשיו על הסדרה?אחלה סדרה מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר?:S אין לי שמץ עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזר P: נכון שקייל כזה מקסים?כהההההההההההה
כללי איזה מוזיקה אוהבים?רוק בריטי\אמריקאי להקה?אמ...יש המון-30stm,green day,s.o.a.d...עדיף שאני אפסיק פה כי זה לא ייגמר זמר\ת?--- רוק\פופ?ברור שרוק ראפ\מטאל?מטאל מזרחי\פאנק?פאנק מנגנים על משהו?כה...גיטרה וקלידים מי שכן , כמה זמן?גיטרה ניגנתי כמעט שנה אבל הפסקתי וקלידים בערך גם אבל אני עדיין חורף\קיץ?קיץ אביב\סתיו?אביב האוס\חברים?חברים מחשב\טלויזיה?מחשב קולה\מים?קולה סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהבים:vans
צמחוני?טבעונית טבעוני?יאפ מה שמעת פעם אחרונה?green day-she שיר שאתה שומע עכשיו?לא שומעת עם מי דיברת פעם אחרונה?ידיד שלי מה אכלת פעם אחרונה?טוסט אתמול בבוקר(אני חולה אז אין תאבון:-\) מה שתית פעם אחרונה?מים מעשן?הפסקתי גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר?T_T ...חחח..כה טוב אני פחות או יותר סיימתי עם השאלות P: לא טובה בלהמציא >< אז תענו ! להפעיל את הפורום החביב הזה^^ enjoy ^_^

LittleDiddle

New member
עונה! אני גם חדשה :]

על עצמכם שם: ענבר גיל: 15 קייל XY יס או הוט? יש לי הוט לא מלא.. כמו מתב בעצם איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם? מזתומרת? מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה? במקרה ראיתי את הפרק הראשון וממש אהבתי אז אני אמשיך לראות! מה דעתך עד עכשיו על הסדרה? ממש נהדרת!! אוהבת מאוד מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר? יש מצב.. למרות שהוא נולד מהאדמה.. אין לי מושג חחח עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזר P: נכון שקייל כזה מקסים? נכון!!!!!!! אין הוא חתיך עולם אני מתה עליו!! אני רוצה שהוא והבלונדה שניגנה בפסנתר יהיו ביחד כללי איזה מוזיקה אוהבים? רוק ופופ להקה? גוד צ'רלוט, אוונסנס, הוורוניקס ועודד זמר\ת? אבריל לאבין ועוד הרבה אין לי כוח להיזכר בכולם חח רוק\פופ? רוק ראפ\מטאל? מטאל מזרחי\פאנק? פאנק מנגנים על משהו? לע חורף\קיץ? חורף אביב\סתיו? אביב האוס\חברים? האוס מחשב\טלויזיה? מחשב קולה\מים? מים סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP: לא בא לי לענות על זה צמחוני? לא טבעוני? לאא מה שמעת פעם אחרונה? כלום.. יש פה שקט. שיר שאתה שומע עכשיו? לא שומעת כלום עכשיו עם מי דיברת פעם אחרונה? אמא מה אכלת פעם אחרונה? סלומון, אורז ודלורית מה שתית פעם אחרונה? מיץ תפוזים מעשן? לא גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר?T_T אני מקווה שזה ייגמר! יכלו בזמן הזה להיפתח הרבה תוכניות הרבה יותר טובות בערוץ 2! בפעם הראשונה, שנייה זה היה נחמד הכוכב נולד הזה אבל דיי נמאס

LiHiLuSh

New member
ברוכית עינברוש שלי ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo210.gif

עונה ../images/Emo9.gif

על עצמכם שם: אפרת גיל: 13.5 אזור מגורים: גבעתיים תמונה: אין כוח >< סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם: -- קייל XY יס או הוט? יס איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם? אין לי שמץ
מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה? הפרומו והביקורות מה דעתך עד עכשיו על הסדרה? מעולה. מסוג הסדרות שעל הפרק הראשון שראיתי הבנתי שהתמכרתי מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר?
כרגע,נראית הגיונית למדי עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזר P: יש מצב נכון שקייל כזה מקסים? מאוד
כללי איזה מוזיקה אוהבים? בעיקר רוק להקה? גרין דיי זמר\ת? כריסטינה אגילרה/מיקה/וכו' וכו' וכו'/משתנה כל שעה בערך
רוק\פופ? רוק ראפ\מטאל? -- מזרחי\פאנק? פאנק מנגנים על משהו? לא
מי שכן , כמה זמן? חורף\קיץ? הכל
אביב\סתיו? ^ האוס\חברים? חברים מחשב\טלויזיה? שניהם קולה\מים? מים סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP: -- צמחוני? אידיאולוגית כן,מעשית לא
טבעוני? לא מה שמעת פעם אחרונה? מה הכוונה?
שיר שאתה שומע עכשיו? -- עם מי דיברת פעם אחרונה? האחיות שלי מה אכלת פעם אחרונה? פופקורן מה שתית פעם אחרונה? דיאט קולה מעשן? לא גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר?T_T לצערנו,לא טוב אני פחות או יותר סיימתי עם השאלות P: טוב לא טובה בלהמציא >< לא נורא אז תענו ! להפעיל את הפורום החביב הזה^^ ענינו! enjoy ^_^ ><

יוצאת מהסמוייה שלי!

ב"ה ל עצמכם שם: ספיר גיל:17 אזור מגורים: אי שם במרכז תמונה: ולהפחיד ילדים תמימים? הל נו! סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם: אתם תכירו אותי בהמשך . קייל XY יס או הוט? יס איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם? לא ראיתי את של הוט
מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה? אתם מתכונים,מי גרר אותי לראות? אבי מה דעתך עד עכשיו על הסדרה? מאוד נחמדה, מקווה שההמשך יהיה יותר טוב. מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר? הוא חייב להיות חיזר לא?! עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזר P: נכון שקייל כזה מקסים? הוא חמוד ודורש חיבוק,זה כן!
כללי איזה מוזיקה אוהבים? אין לי הגדרות בתחום הזה. אני מוזרה להקה?איפה הילד זמר\ת? אין רוק\פופ?רוק ראפ\מטאל?מאטל,אבל לא מתה על מאטל מזרחי\פאנק? פאנק! מנגנים על משהו?גיטרה ^^ אבל רק מתחילה נו. מי שכן , כמה זמן?חודש! חורף\קיץ?קיץ!
אביב\סתיו?אביב! האוס\חברים?איזה בחירה קשה! טוב, חברים. מחשב\טלויזיה? תלוי במצב רוח! קולה\מים?כנ"ל! סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP: גינ'ס חדשים שיש לי . יש עליהם דרקון אדום וחמוד בסוף. צמחוני?נאבר! טבעוני? נאבר! מה שמעת פעם אחרונה? לא הבנתי מה הכוונה
שיר שאתה שומע עכשיו? "מקום בלילה" ,אל תבקרו אותי טוב? יש לי נפילות . עם מי דיברת פעם אחרונה? אבי? מה אכלת פעם אחרונה?מוקפץ! הידד לאמא שהיא מורה ויש לה חופש! מה שתית פעם אחרונה?קולה מעשן? פאסיבית, מה לעשות?יש אנשים שאוהבים לעשן. ויש הרבה שמעשנים לידי. יאק. גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר? לא ממש. דווקא שאלון נחמד, מה את יורדת על עצמך??

עונה../images/Emo203.gif

על עצמכם
שם: נעמה גיל: כמעט 13
אזור מגורים: רמת גן תמונה: סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם:סוףסוף קניתי מקלות לתופים! יששש!!
קייל XY
יס או הוט? הוט איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם? ראיתי רק את הפרומו של הוט מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה? ראתי שנפתח פורום מה דעתך עד עכשיו על הסדרה? סדרה נחמדה ומצחיקה מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר? לדעתי הוא בכלל ניסוי או משו כזה עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזרP: תגידי לי שזה לא ספוילר
אני לא רוצה שיהרס לי הסוף
נכון שקייל כזה מקסים נכון
כללי
איזה מוזיקה אוהבים? פופ-רוק בעיקר, אבל אני לא נצמדת לסגנון מסוים להקה? בלינק182 זמר\ת? אין רוק\פופ? רוק ראפ\מטאל? לא זה ולא זה מזרחי\פאנק? פאנק מנגנים על משהו? תופים מי שכן , כמה זמן? כמה שבועות חורף\קיץ? ממ... כרגע? חורף
אביב\סתיו? שניהם האוס\חברים? חברים מחשב\טלויזיה? מחשב קולה\מים? מים סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP: חולצה קצרה בלבן ותכלת צמחוני? לא טבעוני? לא מה שמעת פעם אחרונה? "חומרים רטובים" של ביט69 שיר שאתה שומע עכשיו? עכשייו עכשיו? כלום
עם מי דיברת פעם אחרונה? אמא שלי מה אכלת פעם אחרונה? סוכריה על מקל מה שתית פעם אחרונה? מים (אני שותה רק מים) מעשן? לא גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר?T_T אני משתדלת להדחיק את קיומו-.- טוב אני פחות או יותר סיימתי עם השאלות P: כל כך מהר נגמרו לך הרעיונות? לא טובה בלהמציא >< אז תענו ! להפעיל את הפורום החביב הזה^^ enjoy ^_^

The same girl

New member
עונה

טוב אני רשמית חברת פורום אפילו שעברו 5 דק' אולי פחות חח אז אני מרשה לעצמי לענות P: שם: סתיו גיל: 15 אזור מגורים: חור ליד חיפה , אז פשוט - חיפה תמונה: סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם: ממ יש לי עיניים כחולות P: גאה! קייל XY יס או הוט? יס איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם? לא ראיתי של הוט אז של יס מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה? הפרומו , הוא חתיךך מה דעתך עד עכשיו על הסדרה?מעולה מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר? חח גם אני חשבתי ככה בהתחלה עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזר P: נכון שקייל כזה מקסים? ברור
כללי איזה מוזיקה אוהבים? כמעט הכל , חוץ ממזרחית |איכס| להקה? FOB זמר\ת? נינט רוק\פופ? גם וגם ראפ\מטאל? גם וגם מזרחי\פאנק?אף אחד :| מנגנים על משהו? לא מי שכן , כמה זמן? חורף\קיץ? חורף אביב\סתיו? סתיו האוס\חברים? חברים מחשב\טלויזיה? מחשב , תמיד אפשר לראות בו טלויזיה :p קולה\מים?מים סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP: מממ הבוקסרים שלי , הכי נוחים בעולם צמחוני? חלקית טבעוני? לא מה שמעת פעם אחרונה? Jastin - Love Stonet בMTV... שיר שאתה שומע עכשיו? לוב איס גון עם מי דיברת פעם אחרונה? יולבה (יובל) חח מה אכלת פעם אחרונה? קורנפלקס , עכשיו מה שתית פעם אחרונה? חלב חח מעשן? חס וחלילה , גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר?T_T כן , חפרו אלה , ל א מ ע נ י ן יותר זהו?! חבל העביר שעמום

למעלה