שרשור הכרותD:|קרמבו|

MomijiSan

New member
שרשור הכרותD:|קרמבו|

טוב עקב זה שהפורום חדש ולא כלכך מכירים אחד את השני חשבתי לעשות שרשור הכרות קצרצרP: השאלון הוא בלשון זכר אבל מופנה לשני המינים ^^
על עצמכם
שם: גיל: אזור מגורים: תמונה: סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם:
קייל XY
יס או הוט? איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם?
מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה? מה דעתך עד עכשיו על הסדרה? מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר? עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזר P: נכון שקייל כזה מקסים
כללי
איזה מוזיקה אוהבים? להקה? זמר\ת? רוק\פופ? ראפ\מטאל? מזרחי\פאנק? מנגנים על משהו? מי שכן , כמה זמן? חורף\קיץ? אביב\סתיו? האוס\חברים? מחשב\טלויזיה? קולה\מים? סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP: צמחוני? טבעוני? מה שמעת פעם אחרונה? שיר שאתה שומע עכשיו? עם מי דיברת פעם אחרונה? מה אכלת פעם אחרונה? מה שתית פעם אחרונה? מעשן? גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר?T_T טוב אני פחות או יותר סיימתי עם השאלות P: לא טובה בלהמציא >< אז תענו ! להפעיל את הפורום החביב הזה^^ enjoy ^_^

darklighter

New member
אני../images/Emo190.gif

על עצמכם
שם: עדי גיל: הכי מבוגרת פה אזור מגורים: מרכז תמונה:
סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם:
קייל XY
יס או הוט? יש לי הוט אבל נראה לי שעדיף יס... איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם? ראיתי רק בהוט אז לוידעת.. מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה? מאט דאלאס
וגם הרעיון המקורי. ובכללי אני אוהבת סדרות על טבעיות. מה דעתך עד עכשיו על הסדרה? סדרה מעולה
מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר?זה מצחיק אותי
עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזר P: לא מגלה ספוילרים
נכון שקייל כזה מקסים- בארורררררררררררר
כללי
איזה מוזיקה אוהבים? רוק, מטאל, פאנק... להקה? יש מלא... זמר\ת? אלאניס מוריסט. רוק\פופ? רוק ראפ\מטאל? מטאל מזרחי\פאנק? פאנק מנגנים על משהו? לא למרות שאני רוצה גיטרה. מי שכן , כמה זמן?- חורף\קיץ? חורף. אביב\סתיו? סתיו. האוס\חברים? חברים
מחשב\טלויזיה? שניהם. קולה\מים? מים. סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP: ג'ינס. צמחוני? לא טבעוני? לא מה שמעת פעם אחרונה? לא זוכרת. שיר שאתה שומע עכשיו? שיר מאוד שירתי. עם מי דיברת פעם אחרונה? עם אחי. מה אכלת פעם אחרונה? לא זוכרת. מה שתית פעם אחרונה? מים קרים. מעשן? לא
גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר?T_T אכן

יובלוש26

New member
עונהD:

על עצמכם שם: יובל גיל: 14 וחצי אזור מגורים: מושב בין ראשון לנ"צ תמונה: שלי? X: סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם: אמ אני אוהבת אתכםP: קייל XY יס או הוט? הוט. איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם? ראיתי רק את של הוט? מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה? הפרומוXD מה דעתך עד עכשיו על הסדרה? מצויינת! מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר?חחחחחח ג'וש טמבל D: עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזר P: נעע. נכון שקייל כזה מקסים ממש*.* כללי איזה מוזיקה אוהבים? רוק פאנק מטאל להקה? יש מלא! זמר\ת? כנ"ל רוק\פופ?רוק ראפ\מטאל? מטאל מזרחי\פאנק? פאנק מנגנים על משהו? לא מי שכן , כמה זמן? >< חורף\קיץ? שאלה טובה. אביב\סתיו? אביב האוס\חברים? חברים33333333> מחשב\טלויזיה? גם וגם|: קולה\מים? אמ דיאט קולה! סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP: אולסטאר? :p צמחוני? לא טבעוני? לא מה שמעת פעם אחרונה? צילצול טלפון? שיר שאתה שומע עכשיו? beauty in the breakdown של משהו דה סנס אסטטיק? עם מי דיברת פעם אחרונה? רונאל מה אכלת פעם אחרונה? מסטיק מה שתית פעם אחרונה? קולה מעשן? לא! גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר?T_T יאפ>< למרות שאדיר אוחיון דווקא טוב! טוב אני פחות או יותר סיימתי עם השאלות P: יפה לךD: לא טובה בלהמציא ><גמני לא, לונרא^^ אז תענו ! להפעיל את הפורום החביב הזה^^ enjoy ^_^ יאיי DD:

hodaya157

New member
=]

על עצמכם שם: הודיה גיל: 17 אזור מגורים: רעננה תמונה: סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם: ממ.. קייל XY יס או הוט? הוט איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם? לא ראיתי אף פרומו
מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה? אחותי..
*ולא..לא משכה אותי כמו שזה נשמע..
* מה דעתך עד עכשיו על הסדרה? מצויינת..! מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר? חח תאורייה דיי חכמה...הוא חמוד הילד! עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזר P:
נכון שקייל כזה מקסים:
כללי איזה מוזיקה אוהבים? רוק-פופ...לא הכבד להקה? ממ כמיקל רומנס, פול אווט בוי, לוידעת מי עוד.. זמר\ת? עברי לידר
רוק\פופ? רוק ראפ\מטאל? אפחד משניהם.. מזרחי\פאנק? ממ פאנק כבר עדיף... מנגנים על משהו?לא.. מי שכן , כמה זמן? בכוח? חורף\קיץ? קיץץץ
אביב\סתיו?אביב! יותר
אפילו מהקיץ..! האוס\חברים? קשה...:\ מחשב\טלויזיה? מחשב? קולה\מים? קולה..! סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP: בחורף-->אוהבת ת'קפוצ'ונים עם הכיסים.. צמחוני? בערך...לא בדיוק.. טבעוני?לא.. מה שמעת פעם אחרונה? שיר שאתה שומע עכשיו? dead-MCR עם מי דיברת פעם אחרונה? אמא מה אכלת פעם אחרונה? לוזוכרת מה זה היה..=X מה שתית פעם אחרונה? סודה.. מעשן? לאא..
גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר?
איזה עצוב..אני ערה כבר מ6 וחצי.....
אוך אני הולכת להשתעמם היום..

Gyush

New member
קייל הוא[חייזר/בן אדם/משהו אחר?] ../images/Emo2.gif ../images/Emo58.gif

קייל הוא רובוט!!!! יש לו יכולות מדהימות, זה למה שהוא זוכר הכולל! מספר הרובוט שלו: 781227!!
ד''א, בסוף העונה יוציאו רובוט משודרג יותר ממנו! זה הסוף של העונה הראשונה

sirexrv

New member
../images/Emo58.gifחחח כמה שטויות אתה כותב.....

ראית בלל את 2X10??? או את העונה השניה ?

Gyush

New member
חחחח לא כפרה אבל אני כותב מה שאני חושב מסוף

העונה הראשונה.

ATWA

New member
אני לא מאמינה שקראתי את זה:|

כבר לא בא לי לראות

לדעתי (תיאוריה בלבד)

הוא איזה ניסוי מדעי שיצא מכלל שליטה. לא? כאילו, כל הסימנים ברורים לחלוטין- יש עליו ריר כשמוצאים אותו, זאת אומרת שכרגע הוא כזה..נולד. אבל בתנאי מעבדה כאלה. נו כמו בסרט "איילנד". אין לו טבור כי בעצם..הוא לא היה מחובר למשהו שיביא לו אוכל. הביאו לו בצורה אמ...אחרת.XD והוא חכם כזה כי הוא ניסוי מדעי

LittleDiddle

New member
קייל הוא אדם לדעתי!!!

כמו באדם וחווה!!!! כי הוא נוצר מאמא אדמה!!!

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo45.gif

גמאני חשבתי על זה.. בגלל זה אין לו פופיק...כמו אדם וחווה שלא היה להם..

MomijiSan

New member
נמנמ אניP:|קרמבו|

על עצמכם שם:צ'קד גיל:14 אזור מגורים:מרכזP: תמונה:
סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם:יש לי כלב שאמן בשם ויסקי
קייל XY יס או הוט?הוט איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם?הוט מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה?השיר ששמו בפרומוP: מה דעתך עד עכשיו על הסדרה?ממכרת*.* מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר?גאונית
עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזר P: נכון שקייל כזה מקסים
כללי איזה מוזיקה אוהבים?רוק-מטאל-פאנק להקה?אוונסנס מכר פוב אינקובוס זמר\ת?עברי33> רוק\פופ?רוק ראפ\מטאל?מטאל מזרחי\פאנק?פאנק מנגנים על משהו?גיטרה מי שכן , כמה זמן?שנה
חורף\קיץ?חורף אביב\סתיו?אביב האוס\חברים?שניהם
מחשב\טלויזיה?מחשב קולה\מים?מים סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP: הממ...רוב הארון שלי?
צמחוני?יאפ טבעוני?נופ מה שמעת פעם אחרונה?שיר של בוב מארלי ברדיוXD שיר שאתה שומע עכשיו?בוב מארלי
עם מי דיברת פעם אחרונה?אחותי מה אכלת פעם אחרונה?ענבים מה שתית פעם אחרונה?מים מעשן?נופ גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר?T_T

MomijiSan

New member
ומי שמעליי עם הספוילר@#%|קרמבו|

היו 2 אייקונים בכותרת ולא ראיתי את הספויילר והרס לי את הסדרה;;;;;

Gyush

New member
תני לה לצאת גמאני הוצאתי.

וזהו עכשיו שנינו רגועים.

למעלה