שרשור הכרותD:|קרמבו|

נופ18

New member
מישו הזכיר מרוקאים?!

כי יש עוד אחת בשטח
והיא מהעצבניים. למרות שגמאני לא נראית מרוקאית. כל מי שרק מכיר אותי ורואה תמונה שלי שואל אותי "עד כמה פולנייה אני" לא שיש לי בעיה עם זה

זוהרוש15

New member
אני!../images/Emo9.gif

על עצמכם שם:זוהר גיל:14.11 אזור מגורים:אזור המרכז תמונה:נראה לי אני היחידה שלא שמה של קייל סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם:אממ..אוהבת לרקוד קייל XY יס או הוט?ברור שהוט איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם?ראיתי רק בהוט מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה?בטעות ראיתי עם חברה את הפרק הראשון והתאהבתי מה דעתך עד עכשיו על הסדרה?ממש מצחיקה ומעניינת מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר?מצחיק! עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזר P:יש מצב נכון שקייל כזה מקסים: מדהים!
כללי איזה מוזיקה אוהבים?כל מיני בעיקר רוק להקה?סינרגיה,הובסטנק,אונסנס,היהודים זמר\ת?אין ממש רוק\פופ?ברור שרוק ראפ\מטאל?ראפ מזרחי\פאנק?פאנק מנגנים על משהו?נגנתי בעבר מי שכן , כמה זמן?תלוי על מה חורף\קיץ?תלוי אביב\סתיו?ברור שסתיו
האוס\חברים?חברים!!! מחשב\טלויזיה?מחשב קולה\מים?מים סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP:אולסטאר צמחוני?בערך טבעוני?לא מה שמעת פעם אחרונה?סינרגיה שיר שאתה שומע עכשיו?לא שומעת כרגע עם מי דיברת פעם אחרונה?עם חברה מה אכלת פעם אחרונה?בייגלה מה שתית פעם אחרונה?מים מעשן?לא גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר?T_Tכה..חחח

גו3י

New member
אני

על עצמכם שם:חן גיל:13 אזור מגורים:חדרה תמונה:
סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם:יש לי חתולה דבע קייל XY יס או הוט?הוט איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם?מאיפה אני דעת ראיתי רק אחד מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה?קייל הוא כזה חמוד מה דעתך עד עכשיו על הסדרה?מעניינית מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר?צודק עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזר P:אולי נכון שקייל כזה מקסים:בטחח כללי איזה מוזיקה אוהבים?רוק ופופ להקה?טוקיו הוטל וגיים בויז זמר\ת?איה כורם רוק\פופ?שתיהם ראפ\מטאל?מטאל מזרחי\פאנק?פאנק מנגנים על משהו?לא מי שכן , כמה זמן? - חורף\קיץ?קיץ אביב\סתיו?אביב האוס\חברים?האוס מחשב\טלויזיה?מחשב קולה\מים?קולה איזה שאלה סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP:וואנס אבל אין לי
צמחוני?כע טבעוני?לא הבנתי מה ההבדל בין צמחוני לטבעוני מה שמעת פעם אחרונה?רידין של טוקיו הוטל שיר שאתה שומע עכשיו?רידין חח עם מי דיברת פעם אחרונה?אמא שלי מה אכלת פעם אחרונה?בורקס מה שתית פעם אחרונה?מים מעשן?לא גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר?T_T כע טוב אני פחות או יותר סיימתי עם השאלות P: לא טובה בלהמציא >< אז תענו ! להפעיל את הפורום החביב הזה^^ enjoy ^_^

Koki Girl1

New member
אני../images/Emo39.gif

על עצמכם שם:דניאלה גיל:באוקטובר 16 אזור מגורים:
תמונה: סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם:אממ
קייל XY יס או הוט?הוט איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם? לא ראיתי את של יס מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה?הפנים המושלמות שלו
חח סתם גם וגם שבפרומו ראו שזאת סדרה טובה. מה דעתך עד עכשיו על הסדרה?מעולה מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר? מסכימה איתו XD עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזר P:
נכון שקייל כזה מקסים כןןן
כללי איזה מוזיקה אוהבים? מממ קצת מהכל להקה? טרביס זמר\ת?סטינג למרות שהם חזרו להיות פוליס.אבל לא משנה
רוק\פופ? רוק אבל קל ראפ\מטאל?מטאל מזרחי\פאנק? פאנק מנגנים על משהו?לא אבל אני רוצה פסנתר מי שכן , כמה זמן? חורף\קיץ? חורף אביב\סתיו?סתיו האוס\חברים?קשה לבחור
מחשב\טלויזיה? מחשב קולה\מים? קולה סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP: נעלי בובה
צמחוני?לא אבל ניסיתי כמה פעמיםXD טבעוני?לא מה שמעת פעם אחרונה? בוקר טוב
עכשיו קמתי שיר שאתה שומע עכשיו?כלום עם מי דיברת פעם אחרונה? עם חברה ואמא מה אכלת פעם אחרונה? כלום אבל עוד מעט אני אלך לאכול מה שתית פעם אחרונה?כלום מעשן?לא
גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר?T_T כן
. אני כל כך שונאת את זה
אמריקן איידול
טוב אני פחות או יותר סיימתי עם השאלות P: אה אוקי:] לא טובה בלהמציא ><לא נורא

m a r y ann

New member
עונה:)

שם: מרינה גיל: 15 אזור מגורים: אזור חיפה תמונה: סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם: מאוהבת בדמות אנימה
קייל XY יס או הוט? אף אחד מהם.. איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם? אין לי מושג:p מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה? המיסתוריות...זה נשמע ממש מעניין, אה וגם מאט דאלאס מה דעתך עד עכשיו על הסדרה? אדירה
מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר? חחח באמת גאונית עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזר P: לא אומר ספוילרים
נכון שקייל כזה מקסים ברור!!!!
כללי איזה מוזיקה אוהבים? משהו בין פאנק לרוק... להקה? לא יודעת יש הרבה.. זמר\ת? רוק\פופ?רוק ראפ\מטאל?מטאל מזרחי\פאנק?פאנק מנגנים על משהו? לצערי לא מי שכן , כמה זמן? חורף\קיץ? חורף אביב\סתיו?שניהם האוס\חברים? אף אחד מהם מחשב\טלויזיה? מחשב
קולה\מים? מים סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP: צעיף סקוטי
צמחוני? אכן כן :) טבעוני? לא.. מה שמעת פעם אחרונה? שיר שאתה שומע עכשיו? snow - red hot chili peppers עם מי דיברת פעם אחרונה? חברה שלי מה אכלת פעם אחרונה? גזר חח מה שתית פעם אחרונה? מיץ מעשן? חס וחלילה גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר?T_T זה לא מעניין אותי במיוחד :p

טל קטן

New member
אני חדשה פהה..

שם:טל גיל:13 תמונה:אין לי מושג איך שמים תמונה.. תעזרו לי... סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם:אממ... אני גרועה בערבית חחח קייל XY יס או הוט?הוט איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם?ראיתי רק פורום אחד... מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה? הפירסומת שלה חחח מה דעתך עד עכשיו על הסדרה? סדרה יפהה! מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר? נשמע הגיוני... נכון שקייל כזה מקסים- חחח רק העניים שלו יפות... כללי איזה מוזיקה אוהבים?הכל להקה?כולם... זמר\ת? ציון ברוך נחשב זמר?? רוק\פופ?פופ ראפ\מטאל? ראפ מזרחי\פאנק? מזרחי מנגנים על משהו? לא.. הייתי רוצה ללמוד גיטרה חורף\קיץ?חורף אביב\סתיו?אביב מחשב\טלויזיה?מחשב קולה\מים?קולהה[אני מוכרה] סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP: על שאני ממש אוהבת צמחוני?לא טבעוני?מזה? שיר שאתה שומע עכשיו?"כמה חסר"- איציק שמלי עם מי דיברת פעם אחרונה?אחי הקטן מה אכלת פעם אחרונה?עוגיה מה שתית פעם אחרונה? מיים... מעשן?לאא! וגם לא מתכוונת גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר?T_Tאני איתך! תעשו עוד כאלה אני אוהבת לענות על כאלה שאלות..

hodaya157

New member
ברוכה הבאה..!

בהוספת תגובה יש הכי למטה, 5 פסים כחולים . לחצי על השלישי, איפה שכתוב "צירוף קובץ" ועיון.....ותבחרי תמונה..! =]

טל קטן

New member
תודה!

אין לי תמונות של קייל... אז שמתי את התמונה של מי שאני הכי אוהבת! ציון ברוךך חתיךך נכון?

זוהר57

New member
שלי =]]

שם:זוהר גיל:13 אזור מגורים:תל אביב תמונה:של אדם ברודי הוא פשוט יותר יפה מקייל וזה תמודה הכי חמודה בעולה שהו א עוששה פרצוף של פודל
סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם:אני אוהבת לרואת טלווזיה מספק??חח יס או הוט?יס איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם?איתי רק את הפרומו של יס מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה?הפרומו חח מה דעתך עד עכשיו על הסדרה?יפה ביותר אחלה לא יודעת... מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר?יש מצב זה משזה נראה אבל יש מצב כמו שמישהו פה אמר שהוא רובוט עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזר P: נכון שקייל כזה מקסים לגמרי כזה חמוד =]]אבל יפה בעיקר כללי איזה מוזיקה אוהבים? להקה?אממ אני אוהבת שירים של כל מיני להקות לא משהו ספציפי אבל זה חלק THE KILLERS, Fall Out Boy, ROONEY זמר\ת?אממ יש הרבה אין לי כוח לפרט רוק\פופ?רוק ראפ\מטאל?ראפ מזרחי\פאנק?פאנק מנגנים על משהו?למדתי לנגן על גיטרה [אני יודעת את הסינפוניה התשעית יונתן הקטן תותים ושיר על משה ופרעה חח] מי שכן , כמה זמן?אממ לא זוכר בדיוק כל הזמן הפסקתי והמשכתי חורף\קיץ?חורף אביב\סתיו?אביב האוס\חברים?חברים אבל אוהבת את שניהם חברים זה קלאסי כזה מחשב\טלויזיה?בחירה קשה...... קולה\מים?קולה אבל בשלבי היגמלות סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP:גינס של קרוק וגם חולצה של סטואאי מאיש משפחה אהה ויש לי נעלי בובה מקסטררו שאני ממש אוהבת צמחוני?לא בדיוק אבל אפשר לומר שלא טבעוני?לא אבל אני לא אוכלת דגים מה שמעת פעם אחרונה?רעשש שיר שאתה שומע עכשיו?Monsoon עם מי דיברת פעם אחרונה?אממ חברה מה אכלת פעם אחרונה?פיתה מה שתית פעם אחרונה?אממ פלגרינו [מים מוזגים טבעית סודה במילים פשוטות] מעשן?לא גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר?T_Tכן חח :

למעלה