שרשור הכרותD:|קרמבו|

ני ני ני P:

על עצמכם שם: נטלי גיל:עוד חודשיים בערך 13 :) אזור מגורים: צפון תמונה: - - - > סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם: אנעררף >< קייל XY יס או הוט? הוט :) איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם? ראיתי רק בהוט , אבל הפרומו הזה מהמם ! מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה? בדוגרי , הפרומו , וה שמאט דאלס חתיך XD מה דעתך עד עכשיו על הסדרה? מדהימה . מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר? אני בכללי דלוקה על ג'וש , אז אני לא בנאדם מתאים לשאלה הזאתי D: נכון שקייל כזה מקסים ? לגמריי :) כללי איזה מוזיקה אוהבים? רוק להקה? fob זמר\ת? אבריל אבריל אבריל רוק\פופ? רוק ראפ\מטאל? מטאל מזרחי\פאנק? פאנק מנגנים על משהו? לא מי שכן , כמה זמן? ^ חורף\קיץ? חורף אביב\סתיו? סתיו האוס\חברים? וואי קשה ... \: , אני מכורה לשתיהם בטירוף XS מחשב\טלויזיה? מחשב קולה\מים? קולה סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP: ? חח אני מכורה לצמיד שיש לי על היד . :) צמחוני? לא טבעוני? לא o__O מה שמעת פעם אחרונה? לאדעת חח . שיר שאתה שומע עכשיו? לא שומעת כלום עכשיו . . P: עם מי דיברת פעם אחרונה? אמאצ'לי מה אכלת פעם אחרונה? עוגה D: מה שתית פעם אחרונה? מים מעשן? לא גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר?לגמרי , זה ימשיך עד שצביקה הדר ימות , ואז יביאו את הבן שלו ><

m i c k e y 15

New member
../images/Emo42.gifמואה../images/Emo42.gif

על עצמכם
שם: מיכל,מיקי,מוקע,מיקע..מה שתרצו XD
אזור מגורים: קרית ביאליק
תמונה:
אני בכל מיני חחח עשו לי קולאז'..
סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם: אמממ אני חולת מוזיקה...פשוט חולת לא יכולה בלעדיה
קייל XY
יס או הוט? יס
איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם? יס חח
מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה? אמממ לודעת נראתה לי סדרה מעניינת...
מה דעתך עד עכשיו על הסדרה? מאוד יפה..מעניינית..מרתקת ומצחיקה XD
מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר? חחחחח מצחיק
עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזר P: חח נכון
נכון שקייל כזה מקסים נורא נורא נורא
כללי
איזה מוזיקה אוהבים? פאנק,רוק,היפ הופ,ראפ,פופ...רוק ישראלי..
להקה? בראש ובראשונה..McFly ובמקום השני fall out boy..יש עוד מלא..לא כדי שאני אתחיל
זמר\ת? ג'סי מקרטני,ריאהנה,הילארי דאף,קלי קלראקסון,אבריל לאווין..
רוק\פופ? רוק
ראפ\מטאל? ראפ
מזרחי\פאנק? פאנקקקקקקק
מנגנים על משהו? הלוואי
מי שכן , כמה זמן? ----
חורף\קיץ? חורף
אביב\סתיו? אביב
האוס\חברים? חברים
מחשב\טלויזיה? מחשב
קולה\מים? מים
סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP: נמנמ הואנס שלי משבצות כחול לבן חהחה
צמחוני? לא
טבעוני? לא
מה שמעת פעם אחרונה? אמממממ boys like girs- the great escape
שיר שאתה שומע עכשיו? לא שומעת כרגע
עם מי דיברת פעם אחרונה? אח שלי
מה אכלת פעם אחרונה? שניצל
מה שתית פעם אחרונה? מים
מעשן? לא

~ציוץ~

על עצמכם שם: אברהם אביאל אביהו אבי. גיל: כמעט17. אזור מגורים: יהוד. תמונה: נו, אני לא במחשב שלי. אעלה כשאחזור הביתה. סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם: אני דובר פרסית. קייל XY יס או הוט? אחר.
איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם? איןלימושג, לא ראיתי אפ'חד מהם. מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה?השם של הסדרה! XD מה דעתך עד עכשיו על הסדרה?עדיין מעולה!! מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר?
מצחיקה!!! עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזר P: |שומר-על-זכות-השתיקה|
נכון שקייל כזה מקסים
מדהים##$^ כללי איזה מוזיקה אוהבים? לרוב פרסית, אבל גם עברית ואנגלית קצת. מנגנים על משהו?
חורף\קיץ? סתיו!
אביב\סתיו? סתיו. מחשב\טלויזיה? מחשב. קולה\מים? קולה. סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP: הגופיה שלי~
צמחוני?
טבעוני?
מה שמעת פעם אחרונה? לינקין פארק. שיר שאתה שומע עכשיו? כלום.
עם מי דיברת פעם אחרונה? אחותי. מה אכלת פעם אחרונה? עוגיות. מה שתית פעם אחרונה? תה.
מעשן?
גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר?T_T
טוב אני פחות או יותר סיימתי עם השאלות P: חח, שמתי לב.
לא טובה בלהמציא ><
אז תענו ! להפעיל את הפורום החביב הזה^^ הפורום ממש פעיל יחסית לפורומים חדשים, בלי עין הרע!
enjoy ^_^ תודה, גמאת!
אחזור הביתה בעוד כמה ימים, תהיו ילדים טובים.

../images/Emo26.gif

על עצמכם שם:נופר גיל:17 אזור מגורים:מרכז תמונה:
סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם: אני אוהבת פינג פונג קייל XY יס או הוט? יש לי הוט, אבל זה לא אומר שאני אוהבת איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם?מי אני תזכירו לי?
מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה?הפרסומת מה דעתך עד עכשיו על הסדרה?מדהימה מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר? אולי
עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזר P: נכון שקייל כזה מקסים -אכן כך כללי איזה מוזיקה אוהבים?הרבה להקה?- זמר\ת?- רוק\פופ?פופ ראפ\מטאל?ראפ מזרחי\פאנק?מזרחי מנגנים על משהו? אני שרה מי שכן , כמה זמן? חורף\קיץ?חורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף חורףחורףחורף אביב\סתיו?סתיו האוס\חברים?האוס מחשב\טלויזיה?מחשב קולה\מים?מים קרים סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP: חח אני יודעת צמחוני?לא טבעוני?לא מה שמעת פעם אחרונה?מממ כמה שירים נחמדים שיר שאתה שומע עכשיו? בויז טו מן עם מי דיברת פעם אחרונה?חברה מה אכלת פעם אחרונה?פיצה מה שתית פעם אחרונה?מים מעשן?לא גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר?T_T חיחיח כן טוב אני פחות או יותר סיימתי עם השאלות P: לא טובה בלהמציא >< אז תענו ! להפעיל את הפורום החביב הזה^^ enjoy ^_^

Gyush

New member
../images/Emo207.gif בקשת תירגומים.

אני צריך תרגום לפרקים 1 ו-2 בעונה השנייה של קייל XY באיכות XviD-ORENJi בתודה, גיא.

Gyush

New member
עונה באיחור../images/Emo70.gif

על עצמכם שם:גיא גיל:13 אזור מגורים: חיפה תמונה: אין מהזמן האחרון סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם: מכור להורדות מוריד כל סדרה/סרט שבאלי בדקות קייל XY יס או הוט? הוט איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם? לא ראיתי ביס מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה? הפרומו, שכחתי את זמן השידור אבל פתחתי בטעות וראיתי מה דעתך עד עכשיו על הסדרה? תותחית, כל העונה הראשונה מדהימה מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר? מערער את הצופים וגורם להם באמת להאמין לשיט הזה נכון שקייל כזה מקסים: חתיך בכיף הייתה עושה לו טובה כללי איזה מוזיקה אוהבים? ראפ, היפ-הופ, מוזיקה שחורה, פופ, רוק, מזרחית, אלקטרונית. להקה? לינקין פארק. זמר\ת? אקון. רוק\פופ? רוק. ראפ\מטאל? ראפ. מזרחי\פאנק? מזרחי. מנגנים על משהו? כלום. מי שכן , כמה זמן? המון. חורף\קיץ? חורף. אביב\סתיו? אביב. האוס\חברים? חברים. מחשב\טלויזיה? מחשב. קולה\מים? קולה. סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP: נעל של נייק שוקס פוראבר. צמחוני? כן בטח XD טבעוני? מה אתם רוצים ממני? :| מה שמעת פעם אחרונה? ריהאנה, ג'יי זי וכריס בראון - אמברלה/מטריה. שיר שאתה שומע עכשיו? ^_^ עם מי דיברת פעם אחרונה? אביב, חבר שלי. מה אכלת פעם אחרונה? עוגי מה שתית פעם אחרונה? שוקו מעשן? לע גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר? לא אכפת לי הוא לא מעניין.

נופ18

New member
עונהנהנהנה../images/Emo221.gif../images/Emo180.gif

לא נורא שבאיחור נכון?! חיחי
על עצמכם
שם:נוף
אזור מגורים:חדרה
תמונה:אהבת חיי
סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם:אני בת יחידה! מוהאהאהאהאהאהא!
קייל XY
יס או הוט?הוווט
איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם?לא יודעת...ראיתי רק את של הוט
מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה?גם כי היא נראתה מעניינת וגם בגלל קייל
מה דעתך עד עכשיו על הסדרה?בונבוניירה
מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר?לא יודעת...
עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזר P:לעע...[לא?]
נכון שקייל כזה מקסיםברווווווווור
כללי
איזה מוזיקה אוהבים?בעיקרון ישראלית
אבל אין לי בעיה עם כולן מלבד מזרחית ודיכאון אה, ורוק כבד.
להקה?אם כבר אז שוטי הנבואה ו...לא ישראלית אוונסנס
זמר\ת?זמר: אריק ברמן
זמרת:נינט טייב
רוק\פופ?פופ
ראפ\מטאל?ראפ
מזרחי\פאנק?פאנק
מנגנים על משהו?דרבוקה, קצת על גיטרה, ויש לי אורגן שאני לא משתמשת בו כי הוא לא מעניין לי תצורה
מי שכן , כמה זמן?דרבוקה מאז שאני זוכרת את עצמי, גיטרה מכיתה ט [עכשיו עולה לי"ב] ושוב...האורגן פשוט מעלה לו אבק.
חורף\קיץ?חורףףףףףףףףףף
שיבוא כברר!
אביב\סתיו?אביב
האוס\חברים?לא יכולה לבחור בין שתייהן.
מחשב\טלויזיה?מחשבבב
קולה\מים?מיייים
סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP:התנכיות שלי! והקרוקס שלי אבלאבלאבל הם כבר הרוסות \: ולא אני הרסתי..הרסו לי אותם
צמחוני?פחח כן בטח
טבעוני?נמ
מה שמעת פעם אחרונה?חן אהרוני-מגדלור
שיר שאתה שומע עכשיו?חן אהרוני-מגדול
[על ריפיטטט
עם מי דיברת פעם אחרונה?עם אמא
מה אכלת פעם אחרונה?קובה של סבתאאא!
מה שתית פעם אחרונה?אר סי למון ליים
מעשן?למה מה קרה? איכס.
גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר?T_Tשיגמר! אבל שחן אהרוני ינצח!בעזרת השם!!!

עונה../images/Emo9.gif

על עצמכם שם:שחר
גיל:13 אזור מגורים:מרכז-דרום תמונה: סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם:אני רוכבת ויש לי 3 סוסים קייל XY יס או הוט?יס מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה?הפירסומת היתתה מעניינת מה דעתך עד עכשיו על הסדרה?יפה
מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר?מוזרה
עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזר P: נכון שקייל כזה מקסים? נכון
כללי איזה מוזיקה אוהבים?פופ והיפהופ להקה?הרבה זמר\ת?הרבה אבל הכי היידן משהו... רוק\פופ?פופ ראפ\מטאל?ראפ מזרחי\פאנק?פאנק שונאת מזרחי מנגנים על משהו?לא מי שכן , כמה זמן?- חורף\קיץ?חורף אביב\סתיו?אביב האוס\חברים?האוס!
מחשב\טלויזיה?שאלה קשה
קולה\מים?קולה סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP:אולסטאר צמחוני?לא טבעוני?לא מה שמעת פעם אחרונה?שיר של בלק איז ביז שיר שאתה שומע עכשיו?כנ"ל עם מי דיברת פעם אחרונה?בת דודה שלי מה אכלת פעם אחרונה?פיתה מה שתית פעם אחרונה?מים מעשן?לא גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר?T_Tיאפ טוב אני פחות או יותר סיימתי עם השאלות P: לא טובה בלהמציא >< אז תענו ! להפעיל את הפורום החביב הזה^^ enjoy ^_^

leeseg

New member
עונה D:

על עצמכם שם: לי גיל: עוד כמה ימים בת 17 אזור מגורים: איזור עפולה תמונה: תוסיפו אותי למסינג'ר ואשלח לכם סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם: אני אוהבת לקרוא הארי פוטר קייל XY יס או הוט? הוט איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם? לא רואה פרומואים מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה? אממ האמת שראיתי באחד האתרים לאימיול ונשמעה לי סדרה מאוד מעניינת, וצדקתי מה דעתך עד עכשיו על הסדרה? מדהימה!! מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר? לא נכונה בעליל, אצטרך לראות מה באמת קרה לו בהמשך עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזר P: נכון שקייל כזה מקסים נכוון כללי איזה מוזיקה אוהבים? כל דבר טוב להקה? סימפל פלאן זמר\ת? הראל סקעת, קלי קלארקסון רוק\פופ? רוק-פופ ראפ\מטאל?אף אחד מזרחי\פאנק?פאנק!! מנגנים על משהו?כן, פסנתר מי שכן , כמה זמן? אמממ עכשיו זה סתם תחביב, אבל ניגנתי במשך שלוש שנים חורף\קיץ? חורף אביב\סתיו? סתיו האוס\חברים?האוס מחשב\טלויזיה?מחשב קולה\מים?מים סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP: צמחוני? לא טבעוני?לא מה שמעת פעם אחרונה? את הדיסק של הראל סקעת שיר שאתה שומע עכשיו?לא שומעת במקרה עם מי דיברת פעם אחרונה? עם ילדים מהמסינג'ר מה אכלת פעם אחרונה? ארוחת ערב מה שתית פעם אחרונה? מים מעשן?לאא גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר?T_T כןןןן

McFreaKy

New member
שלהלהלה. ../images/Emo3.gif

על עצמכם שם: גל.
גיל: 19 וחצי. אזור מגורים: חיפה. תמונה: סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם: אני מכור לטלויזיה?
קייל XY יס או הוט? יש לי הוט, אבל אני רואה במחשב.
איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם? לא ראיתי אפחד.
מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה? נראתה חביבה. מה דעתך עד עכשיו על הסדרה? חמודה.
מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר? שג'וש... טועה?
עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזר P: נכון שקייל כזה מקסים? אני מניח.
כללי איזה מוזיקה אוהבים? רוק, פופ, הכל כזה.
להקה? אוונסנס.
זמר\ת? קלי קלארקסון.
רוק\פופ? קשה. ;-P ראפ\מטאל? ר...אפ?
מזרחי\פאנק? פאנק?
מנגנים על משהו? עצבים.
מי שכן , כמה זמן? מהיום שנולדתי. ^__^ חורף\קיץ? חורף.
אביב\סתיו? סתיו.
האוס\חברים? חברים.
מחשב\טלויזיה? מחשב שבו יש פרקים של טלויזיה. ^^ קולה\מים? דיאט קולה?
מים בכל מקרה. סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP: אין.
צמחוני?
טבעוני?
מה שמעת פעם אחרונה? Kelly Clarkson - Just Missed The Train שיר שאתה שומע עכשיו? Kelly Clarkson - Beautiful Disaster עם מי דיברת פעם אחרונה? בר. מה אכלת פעם אחרונה? גלידה? >: מה שתית פעם אחרונה? דיאט קולה. מעשן? לא. גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר?T_T לא יודע, לא אכפת לי.

hodaya157

New member
הוא!!

מהתמונה! ראיתי אותו בסמולוויל וידעתי שאני מכירה אותו מאיפושהו....ווהוו...סופסוף...

LiHiLuSh

New member
../images/Emo210.gifאניניני נהנה בננהה

אניניני נהנה בננהה
על עצמכם שם:ליהי גיל:16 וחצי בקרוב 17 אזור מגורים:חור במרכז תמונה:אין סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם:אמ תישאלו חיחי
קייל XY יס או הוט?יס איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם?פרומו?<? מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה?אמ הכולללללללללל מה דעתך עד עכשיו על הסדרה?יפה מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר?חחחח
שהוא גאון טיפש קטן חח לא יודעת XP עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזר P:אולי
אבל חתיך D: נכון שקייל כזה מקסים:כעעעעע
כללי איזה מוזיקה אוהבים?הכול להקה?יש הרבה אבל הנה כמה סינרגיה 50 סנט טוקיו הוטל
גריין די ויש עוד הרבה זמר\ת?יש הרבה אלב אחת היא הילארי דאף רוק\פופ?אוהבת ראפ\מטאל?אוהבת מזרחי\פאנק?אוהבת מנגנים על משהו?אמ פסנטר ידעתי עכשיו אינ לא זוכרת כולכך חח וגיטרה לומדת בעצמי חחח מי שכן , כמה זמן?אמ למדתי אמ אמ שנה אולי יותר חורף\קיץ?חורף וליפעמים קיץ אביב\סתיו?אמ שתהם האוס\חברים?שתהם מחשב\טלויזיה?שתהם קולה\מים?שתהם
חח יד פה הרבה שתהם סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP:אה? צמחוני?לא טבעוני?מי? מה שמעת פעם אחרונה?אמ טוקיו הוטל
שיר שאתה שומע עכשיו?כלום אחי הגדול ישן פה כי עברתי מחשב כי שלי דפוק עם מי דיברת פעם אחרונה?אמ אחי חח הישן חחח מה אכלת פעם אחרונה?אמ אורז וטיפלה אוף ובשר חח (הכול חתיכות מזה קטנות אין לי תהבון בזמן האחרון) מה שתית פעם אחרונה?אמ לימונדהההה מעשן?לא עישנתי פעם בגיל 11 חח אמא נתנה לי ולאחי לנשסות והיא גם ניסתה חחח גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר?T_Tלא אכפת לי ממש מזה חח XD לא רואה ולא שומעת טוב אני פחות או יותר סיימתי עם השאלות P:
יופי חחח סתםXP PX לא טובה בלהמציא ><את כןןןןןןןןןן ^__^ אז תענו ! להפעיל את הפורום החביב הזה^^ כמובן חחח
lihi ^_^

עונהה...../images/Emo3.gif

על עצמכם שם: נופר
סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם:
קייל XY יס או הוט? יס איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם? אין לי מושג חח אף פעם לא ראיתי את הפרומו ביס
מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה? ידיד שלי הראה לי אותה מה דעתך עד עכשיו על הסדרה? מעולה מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר? נכונה בחלקה...
עוד בסוף הוא באמת יהיה חייזר P: דוגרי...
נכון שקייל כזה מקסים יאפ
כללי איזה מוזיקה אוהבים? נממ אני שומעת בערך הכול חחח חוץ ממזרחית...
להקה? Evanesence,30 seconds to mars, my chemical romance ועוד הרבה....
זמר\ת? איימי לי
רוק\פופ? רוק
ראפ\מטאל? מטאל
מזרחי\פאנק? פאנק
מנגנים על משהו? אממ אני מתחילה ללמוד גיטרה...
מי שכן , כמה זמן? 0?
חורף\קיץ?חורף אביב\סתיו?אביב האוס\חברים? לא זה ולא זה
מחשב\טלויזיה? מחשב
קולה\מים? קולה סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP: אויי זה קשהה חח >< צמחוני? לא טבעוני?
מה שמעת פעם אחרונה? את אחותי הקטנה והקרצייה XD שיר שאתה שומע עכשיו?mika-love today
עם מי דיברת פעם אחרונה? אחותי?
מה אכלת פעם אחרונה? אוכל של אמא
מה שתית פעם אחרונה? ספרייט מעשן? לאא חס וחסה!
גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר? לא יודעת אני שונאת תתוכנית הזאת
אז אני מניחה ש...כן?

למעלה