נטלילי הבטטע
New member
ני ני ני P:
על עצמכם שם: נטלי גיל:עוד חודשיים בערך 13
אזור מגורים: צפון תמונה: - - - > סתם משהו שהיית רוצה שידעו עלייכם: אנעררף >< קייל XY יס או הוט? הוט
איפה הפרומו יותר יפה לדעתכם? ראיתי רק בהוט , אבל הפרומו הזה מהמם ! מה משך אותך להתחיל לראות את הסדרה? בדוגרי , הפרומו , וה שמאט דאלס חתיך XD מה דעתך עד עכשיו על הסדרה? מדהימה . מה דעתך על התאוריה הגאונית של ג'וש שקייל הוא חייזר? אני בכללי דלוקה על ג'וש , אז אני לא בנאדם מתאים לשאלה הזאתי D: נכון שקייל כזה מקסים ? לגמריי
כללי איזה מוזיקה אוהבים? רוק להקה? fob זמר\ת? אבריל אבריל אבריל רוק\פופ? רוק ראפ\מטאל? מטאל מזרחי\פאנק? פאנק מנגנים על משהו? לא מי שכן , כמה זמן? ^ חורף\קיץ? חורף אביב\סתיו? סתיו האוס\חברים? וואי קשה ... \: , אני מכורה לשתיהם בטירוף XS מחשב\טלויזיה? מחשב קולה\מים? קולה סתם בגד\נעל שאתם ממש אוהביםP: ? חח אני מכורה לצמיד שיש לי על היד .
צמחוני? לא טבעוני? לא o__O מה שמעת פעם אחרונה? לאדעת חח . שיר שאתה שומע עכשיו? לא שומעת כלום עכשיו . . P: עם מי דיברת פעם אחרונה? אמאצ'לי מה אכלת פעם אחרונה? עוגה D: מה שתית פעם אחרונה? מים מעשן? לא גם אתה חושב שהכוכב נולד הזה לא ייגמר?לגמרי , זה ימשיך עד שצביקה הדר ימות , ואז יביאו את הבן שלו ><
על עצמכם שם: נטלי גיל:עוד חודשיים בערך 13