שרשור היכרות.

שרימפי

New member
תווווווווורי

שם:אבי
ניק:שרימפי
חיבה לחצילים:אין כזו
גובה: 1.71
מסר לאומה:זה שאנחנו רוצים להיות כמו האמריקאים זה בסדר, אבל זה לא אומר שגם אנחנו צריכים שראש המדינה שלנו יהיה אידיוט.

זוּט

New member
../images/Emo9.gifעכשיו.. תורי?

שם: מתן. ניק: זוּט או זוּטון.(כן כן
סיפור ארווווך) חיבה לחצילים: אני אוהב אותם קלווים, במיונז,מבושלים,תימנים,רומנים,דלי קלריות או אפילו ספוגים בשמן.
גובה: מטר שבעים ומשו... מה אני? נדמה לי שבן אדם מהשורה שעובד,לומד,מכור לקפה ולאלונה דניאל וכמובן מתעלל בילדים קטנים ותמימים בתנועת נוער
(וגם בתאטרון). הומו.

featherhead

New member
../images/Emo11.gif

(אגב, למה לעזאזל יש פה אייקון של מנגל [
]?) שם: אסף. המגניב. ניק: אסף. המגניב. חיבה לחצילים: פוי, ממש לא. גובה: 189 אם אני לא טועה.. אולי אפילו סנטימטר אחד יותר, אבל לא בא לי להגיד שהגובה שלי הוא מטר תשעים. מה אתם? מה אני? מה אני?! אני מורכב, ומילה אחת לא יכולה לתאר את כמה ש.. נו טוב. רדו מזה. {אומו} מסר לאומה: תשמעו את river של ג'וני מיטשל. ואז שוב פעם. ואז שוב פעם. ואז שוב פעם.

featherhead

New member
אגב..

מר שרימפ, אני מאוד לא מרוצה מהשאלון הזה! מה זה צריך להיות?! ידעת שאלונים טובים יותר:p

גואנו

New member
*אוהבת*

(אני כותבת רק כשיש שרשורי היכרות!
) שם: גואנו
(ולא,זה לא על שם כינוי החרא של עטלפים) חיבה לחצילים: הם פסדר גובה: ע"פ החוגר 1.60 אבל אני מוחה! אני 1.63 מה אתם: לסבית סטרייט אקטינג אמביוולנטית ששייכת לשורות הצבא הישראלי (ועדיין לא ניצלה את ההנחה שיש לחיילים בקולנוע) מסר לאומה: אני דיי חמודה, תבחרו בי
אגב, שמתם לב שבאייקונים החדשים לפסח יש אייקון של מנגל?
משעשע משהו

resputin

New member
כמדומני הוא שייך לאייקוני הקיץ, לאו

דווקא לפסח.. שימי לב שגם |פטריה| ו-|טי-וי| נעלמו

שרימפי

New member
בוא נדייק, אייקוני יום העצמאות

השנה באפריל נופלים אירועים די מדכאים כמו; יום העצמאות(לא יודע מה איתכם, אבל חבורת ילדים בני 6 עם ספריי לא עושה אותה מאושר), יום הזכרון לשואה ולגבורה וכמובן יום הזכרון לחללי מערכות ישראל. זו הסיבה בין היתר לאייקון המנגל.

The God Within

New member
אני כותב פה לעיתים ממש רחוקות

אבל אני מרשה לעצמי לענות על הסקר שם: **** ניק: אול חיבה לחצילים - אני אוכל רק חצילים שסבתא שלי מכינה... גובה 183 מה אתם? אני אני ואתם? מסר לאומה : כולם לשים את יד ימין על הפנים, להסתכל עמוק האושר הוא בפנים
שאר ירקות- אני חושב שהלילה הזה הלילה הזה כולו מרור

שרימפי

New member
הייייי../images/Emo13.gif

מה שלומך
כיף לראות שבאת לגיחה נוספת. ונשמח לראות אותך עוד

The God Within

New member
המממ

שלומי טוב תודה עייף כרגיל מחוסר בשעות שינה תראה, ביקשת שאני אפגין נוחכות אז אני מפגין
אני חושב שאני חוזר לכתוב פה קצת ולעיתים רחוקות אבל 2 ההודעות מאתמול בלילה זה סוג של חזרה לפורום הזה

אז מה, שאני גם אגיב?

אני אגיב... שם: מיכל ניק חיבה:צוקי<אין לי מושג למה,פעם היה מיכאל..אממ...סבתא<?>,אמא<?>... חיבה לחצילים: זה תלוי איך מתייחסים אל זה.....כי פעם כשדיברתי עם מישהי חצילים שימשו כשם קוד לבנות...P:......אבל חצילים כחצילים? לא ממש מושא אהבתי נגיד ככה... גובה:1.63 מסר לאומה ועוד שאר ירקות: -פרח -אני? -זה לא פרח זה בסך הכל בואש! טם טם זה כל כך חמוד!!!! <מושפעת..>

או או איך לא שמתי לב! ../images/Emo26.gif

גמני רוצה לענות: שם: יעלה פנר. ניק: יולה, יעלולה, לולי, יעלה (בצורה מעוותת שרק אדם מצליח להגות), פנר, ג'קי (לעיתים רחוקות) ועוד מליון ואחד שמות חיבה לחצילים: אני חייבת לציין שאין! אני ממש גאה בי על זה! בעצם... רק לסלט חצילים הזה של צבר. אבל הוא ממש טעים נו! גובה: 1.58. נו אז מה אם אני נמוכה!? נמוכים שולטים! מה אני? בת אדם? לסבית, אני מניחה. מסר לאומה - קפצו לי שאר ירקות - בעיקר במרק.

בנה

New member
|התפקדות....../images/Emo9.gif

שמ: דנה...
ניק: בנה, בננה, מייקי, שלד... וכנ הלאה...
חיבה לחצילימ: רק בחודשיימ האחרונימ...
גובה: 1.65
מה אני: לסבית?!
מסר לאומה: ארונות המ לבגדימ...

למעלה