שרשור היכרות.

Nizzan Cohen

New member
../images/Emo13.gif

שם: ניצן ניק : Tembel חיבה לחצילים : חי איתם בשלום גובה: לא'ידע מה אתם? : אנש. מסר לאומה:
ועוד שאר ירקות. סלט.

grungegirl

New member
שרשור

שם: דניאל AKA grungegirl חיבה רבה לחצילים...?!
1.64 מסר לאומה: עם ישראל היה עם גאה!!!

אמממ עכשיו אני

שם(לא חובה): אייל ניק:אייייילל חיבה לחצילים: איייככססססס ! מי הטיפש שהמציא את זה? גובה:165 מה אתם?: הומו מסר לאומה : אמממממממממממ נלי פורטדו שולטת

לירונדה

New member
אז ככהההה.....

שם: לירונדה או אם באמת בא לכם - לירון ניק: לירונדה או אם באמת בא לכם - לירונדה חיבה לחצילים: חביב, חביב גובה: 1.75 - מקווה שזה הסוף מה אני? תגידו אתם? זה עוד לא ממש ברור... מסר לאומה ושאר ירקות: גמבה וגזר - שילוב מצוין!

buffy2

New member
כן המפקד../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

שם-ליאת ניק-buffy2 רואים לא? חח חיבה לחצילים-EWWWW שונאת! שונאת! גובה-אוקיי זה נושא רגיש חחחחח מה אתם? לסבית מסר לאומה- זה לא אתה זה העולם דפוק

../images/Emo9.gif

שם: רקפת ניק: שם חיבה רקל. אם התכוונתם לניק בפורומים אז גברת שוקו1 חיבה לחצילים: ייאיכס!
גובה: לא יודעת
די ממוצע מסר לאומה: היופי לא חשוב. מה שחשוב זה הבגדים והנעליים (פנינת חוכמה של אחי הקטן)

נו-נו...

שם: יותם סטאר, ולמהדרין, סואץ (כן, כמו התעלה). ניק חיבה לחצילים? מה זו השאלה המשונה הזו? אני לא קורא לירקות בשמות חיבה. אההה! זה בנפרד. סליחה. פה בתגובה זה מופיע ביחד. ניק: Yotem, יותי, שטלר, וכיד הדמיון הטובה. חיבה לחצילים: פעם מאוד לא אהבתי (מרקם של ואגינה וכו'), אבל מאז ריבת חצילים מאוד מוצלחת של לחם ארז, אנחנו ביחסים קורקטיים עד חמימים. גובה: גובה מועדף? גובה שהייתי רוצה להיות בו? מה זה השאלות האלה. נו, טוב, יותם מתחכם. מטר שבעים שלוש? שבעים וארבע? לעולם לא נדע. משהו שם באיזור. מה אני? כרגע משועמם, בדרך כלל אופטימי
. מסר לאומה: (טוב, זו הייתה חתימה שלי פעם, אבל מותר-) Take my hand and come with me, we will change reality! (וזה גם קרנבריז אז זה בכלל נחמד). שאר ירקות: בזמן שכולכם תשירו הלילה הזה הלילה הזה שאר ירקות, אני אהיה בטירונות קרבית אי שם רחוק מכם, אז הנה לכם שאר ירקות. וגם - סויה ועוד סויה

daryali

New member
לה לה לה ../images/Emo24.gif

שם(לא חובה)- חסוי ניק - דריה חיבה לחצילים - אוי איכס !!! לא אגע בזה בחיים !!!
גובה - 1.63 מה אתם ? - אני מסר לאומה - fuck off סתם סתם... בכיף שיהיה וקבלו
שאר ירקות- בגלל מורה לביולוגיה שטוענת שכל הירקות הם בעצם שחלות אני לא נוגעת בזה יותר . אני בחופש !!! הסיוט נגמר... לפחות לחודש הקרוב ... אנשים , אני אוהבת אתכם

פיה שלו

New member
גמני גמני גמני רוצההההה

אני אוהבת כאלה:) אממ אממ קוראים לי לירי אני מתעבת חצילים חבר שלי קורא לי שניצל כי אני כל הזמן אוכלת שניצלים הגובה שלי קצת חריג:) 185 מה אני? אני מניחה שהתכוונת לנטייה שלי כנראה שאני דו הייתי עם בת בקשר ואפילו גרתי איתה אני נמשכת גם לבנות וגם לבנים יש לי חבר ואין לי שום כוונה להיות יותר עם בנות... אז תאמרו לי אתם מה אני?! מסר לאומה? אמממ תמנון שולט? אדם אני אוהבת אותך בוביק!!! ופיכסה ירקות בלעכס

heaven is here

New member
מממ

שם: שירה ניק חיבה: שירוש, שירית, שירה'לה.. חיבה לחצילים:
גובה: 173 מה אני? דו מסר לאומה: קראו ת'חתימה

פיציק

New member
"מאחורי ההר - 1,2,3

שם ישבו 3
1,2,3 ..." תגידו, אתם שמתם לב לכמות של האנשים הנמוכים בפורום הזה
פרץ של אושר תקף אותי כשראיתי את זה
ובכל מקרה... שם: (בהכחשה) כינוי: פיציק, פיץ, שפיץ, פיצקש, כוסון, בונבון, הורס. חיבה לחצילים: מצטער. הייתי צריך ללכת להקיא.
גובה: 1.60 (אבל מרגיש יותר...) מה אתם: יש הטוענים שאנחנו סכיזופרנים. יש כאלה שדווקא מאמינים כי אנחנו אצות ים שנתקעו בתהליך האבולוציה. אנחנו מעדיפים לחשוב שאנחנו פשוט צריכים אישפוז. או להשתחרר מהצבא. מה שיבוא קודם. (הומו). מסר לאומה: בכל אחד מכם יש פיץ קטן. תנו להשתחרר לפעמים. אל תדכאו את הפיץ שבכם! תנו לפיץ דרור!!! (ואם אפשר גם מליון דולר, זה יהיה ממש נחמד...) שאר ירקות: חסה, מלפפון, עגבניות שרי, פסטה, תפו"א חצי אפוי, פלפל אדום וירוק, תירס, גבינה בולגרית, בצל ירוק, זעתר, רוטב אלף האיים מעל ופסטו בצד. תודה. אפשר משלוחה?

למעלה