שרשור היכרות.

שרימפי

New member
שרשור היכרות.

טעמתם ממה שיש לנו להציע
המון גאווה, צחוקים, חום, אהבה ותחושה של
. עכשיו זה הזמן להתפקדות, אחת מאלו שאנחנו נוהגים לערוך אחת למספר חודשים. נא ציינו: שם(לא חובה) ניק חיבה לחצילים גובה מה אתם? מסר לאומה ועוד שאר ירקות.

StarChild

New member
טוב אני אהיה ראשונה...

שם: רעות כהן.AKA תותי... ניק- Starchild... מהיותי חובבת טולקין מושבעת...:) חצילים????????. אייייייייכס!! גובה? מטר ואסימון....לא באמת...156.... מה אני? לא ממש יודעים...מדעינים עוד חוקרים את זה אבל יש שאומרים שאנושית אני לא.... אהה...העדפה מינית? למה לא אמרתם! בי...:) מסר לאומה? המממ...הממממ אם שותים לא צמאים....? שאר הירקות, עשיתי מהם סלט ואכלתי אותו...מצטעת לא ידעתי שרציתם אותם....
אני חיילת (7 חודשים כבר) בחיל חים (כבוווווד ודנה שקט חיל האויר בלאי!) אחות בכורה לשני אחים... יש לי כלב...תלמידת תיאטרון...למידת חזיה ומספר כרטיס אשראי נא לשלוח לי לפרטי
זהו...:)

למה אין אייקון של תוּת? ../images/Emo12.gif

שם: לא חובה? לא חובה. ניק: הכוונה לכינוי בפני אנשים בחיים האמיתיים ולא לניק בתפוז, כן? אז שום דבר מיוחד.. בוּבי? קוּצ'?
חיבה לחצילים: יש לי עמדה מאוד ברורה לגביהם, אבל עד שאני לא אבין מה הקטע של החצילים בפורום הזה, אני לא מוכן לחשוף אותה
גובה: 187-190, תלוי איפה מודדים. מה אני? הומו. מסר לאומה: מי זאת אומה?
שאר ירקות: כפות ידיים זה הפטיש שלי

שרימפי

New member
מז"א כפות ידיים פטיש../images/Emo35.gif

מה עושה לך את זה בכפות ידיים
(**לא מאמין ששואל את זה**)

גם אני לא מבין למה ../images/Emo3.gif

יד גברית כזאת, אצבעות ארוכות, עצמות בולטות, ורידים בולטים... יאמי
לא של זקנים, כן? אגב, בקיץ, בגלל החום, הוורידים בולטים יותר (סתם מידע לא חשוב).

שרימפי

New member
יד גברית, אצבעות ארוכות, עצמות

בולטות, ורידים בולטים. אם גם לך יש את כל התסמינים, אתה צריך להבדק בבדיקה מהירה לאבחון יד שקסית
1-700-700-007 שיחת חינם.

כשאני חושב על זה

וגם כשאני לא, התיאור שלי יצא די חולני. ועדיין- יאמי..

Unflushable

New member
לאף אחד לא אכפת ממני..

וכולם שונאים אותי, אבל נכתוב.... שם: נאצר ניק: בראדר אפריקה, אם סי נאצר, סמוי שוטר, סמויצ'ק, סאמוי וכ"ו. חצילים: אוהב מאוד. במיוחדש חצילים קלוים. גובה: מטר 92 מה אני: סטרייט מסר לאומה: ברע"ם-זעם תימנ לשלטון, 2007

*משתף פעולה*

שם(לא חובה) ניק The bi ambassador חיבה לחצילים : לאפות בגריל, לנקות, למעוך, להוסיף שמת חמניות, קצת מלח והרבה בצל, לאכול ביחד עם לחם יאמי! גובה 190 כול החדשים גבוהים ! מה אתם? אנחנו שגריר משגריריה מסר לאומה : ד"ש לאומה ועוד שאר ירקות : פלפל, מלפפון(רק חמוץ!) עגבניה(שרי) והרבה חסה.

מי אני? ../images/Emo12.gif

שם: מתן אלדר ניק: Bobbin Threadbare חצילים?
גובה: 1.74 מה אתם? וואו, שגעון! מסר לאומה: תהיו עצמכם

קוראת פורום נאמנה. -.-../images/Emo104.gif

שם: הארוקה. ככה אנשים מכירים אותי, בכל מקרה... ניק: לא מרשה לאנשים לקרוא לי בשמות חיבה. חיבה לחצילים: ממש לא. גובה: 164. נמוכה...): מה אני?: לסבית. מסר לאומה: Aishiteru, boku no Michiru hime... שאר ירקות? אמממ... סביר להניח שאני לא אכתוב הרבה. אבל אני קוראת... ויודעת.

אני לא מתמיד כאן ובכל זאת -

שם: רון ק. ניק: רוןרוןרון חצילים:
גובה: 1.85 ~ מה אתם: הומואים
מסר לאומה: כאילו דאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאנקן

ננס לבן

New member
מראה נוכחות ../images/Emo13.gif

שם: יאנה ניק: ננס לבן.. כבר מזמן שכחתי למה בחרתי בניק הזה. אני עכשיו בתהליכים של לשנות אותו חצילים: ברור! איך אפשר לא לאהוב חצילים (שמישהו שיודע לבשל הכין)?! מה אתם: בי גובה:אני!ורק אני מטר ו
... 1.51 . (סקרנות: יש עוד מישהו בגובה שלי פה? ) מסר לאומה: איסטרה בחאגינה קיש קיש קריה שאר ירקות: יש לי
כחיית מחמד. קוראים לו שבי.הוא מותק.

Mr Invisibilety

New member
המון זמן לא הייתי כאן ...

שם: ניר ס. גיל: 15.2 ניק: אני לא מבין אתם לא רואים את הניק ליד ההודעה שלי??? חצילים: תלויי איך, אם זה הבפנוכו שלהם עם הגרגירים האלה וזה כזה ריח מסריח של חצילים קלויים כאלה אז ממש לא... אם אמא עושה את זה....ביחד עם עוד כל מיני דברים (אל תשאלו אותי מה) אז כן!! ואם זה מטוגן, אז גם - כן! מה אני
: הומו. חייב לציין מחוץ לארון כבר חודש. :)
גובה: 1.75-1.78 מסר לאומה: דנונה בטעם גויאבה 0% שומן=
שאר ירקות: מישהו אמר גויאבה?

resputin

New member
נו, שווין :)

שם: רביב. ניק: Resputin, ראס. חיבה לחצילים: בע. על גופתי הקרה והמתה. מה אני? עצמי. מסר לאומה: "הוי איזה עיניים יפות, אתה באת לבד?"
שאר ירקות.. צ'מעו, לא יודע מה אתכם, אבל גזרים ומלפפונים זה עוד בסדר.. כשהולכים על חציל או איזה אספרגוס זה כבר להתלכלך..

TwelveEyes

New member
משעמם בצהרי היום ../images/Emo3.gif

שם: דנה. ניק:...קרטר הכוסון?
חיבה לחצילים: חציל גבר זה חציל בקבר. גובה: 1.58. הופה! כבר לא פלנקטון! מה אתם? בת בכורה, אחות גדולה, אקסית, משתמטת, בוטה, סנובית, אנטי-סוציאלית, פרנואידית, שאפתנית, פסיכולוגית בגרוש, ליברלית, אנגלופילית, ביסקסואלית, רגזנית, צינית, סרקסטית, אנטי-סצינה, עצלנית, עקשנית, אינטרסנטית, גרזן מלחמה, ברונטית, משקפופרית, כנה, אסרטיבית, ביץ', הכל ולא כלום. מסר לאומה: Live long and prosper! ועוד שאר ירקות: כרובית, אספרגוס, ברוקולי, השייח' יאסין?

קורא פאסיבי ../images/Emo3.gif

שם: לא חיים חפר ניק: חיימק'ה, חיימון, מיצי, מיאו, הצב של חיים אה.. חצילים: מעדיף אבוקדו. אבל גם חצילים זה בסדר. הכל במידה. גובה: 189
מה אני? מי אני? מה אני? מי אני? מה? מה? מה? מה? זקן חברי הפורום (בדימוס), חתיך עולמי ורווק. לפרטים נוספים נא לפנות לתבת המסרים שלי. מסר לאומה: We come in peace ירקות: כרוב, אפונה, גזר גמדי, תירס, בננה. סלט קטן עם רוטב בצד בבקשה.

טוב, אז ככה....

שם: נדב ניק: עכשיו טוב - על שם השיר האהוב החדש שלי "עכשיו טוב" של גלעד שגב... חצילים? אההה, לא ממש... 180 מה אני? האמת שעדיין לא גיליתי מה אני ואני מקווה שיקחו לי עוד הרבה שנים ען שאני אגלה.... מסר לאומה: להחליף את אריק באורלנדו בלום! שאר ירקות: בעיקר גזר ומלפפון, אתם יודעים, קשיחים וארוכים....

למעלה