** שרשור היום שאחרי.... **

מצב
הנושא נעול.

שרי48

Well-known member
נגעלתי ממאור ברוכמן בדו"ח היומי. אשה רעה, מרשעת איומה, רדפה את מאי בעונה שלה, הודחה בין הראשונים, ומתיימרת להיות מומחית לענייני האח הגדול. היא גם מסלפת את המציאות, ממציאה מצבים, מחרטטת בבטחון.
ברוב חוצפתה וגסות רוחה שאלה את גל "למה לא התכרבלת עם רפאלה?" כשהראו שרפאלה שאלה:"גל, את רוצה להתכרבל איתי?" כאילו שזה לא היה ברור שזה היה בלעג. מאור מזוייפת, עם החיוכים המזוייפים שלה. איף - איזו אשה מאוסה.
כל הכבוד לגל שלא ויתרה לה.

נערך לאחרונה ב:

המלאך האדום10

Well-known member
נגעלתי ממאור ברוכמן בדו"ח היומי. אשה רעה, מרשעת איומה, רדפה את מאי בעונה שלה, הודחה בין הראשונים, ומתיימרת להיות מומחית לענייני האח הגדול. היא גם מסלפת את המציאות, ממציאה מצבים, מחרטטת בבטחון.
ברוב חוצפתה וגסות רוחה שאלה את גל "למה לא התכרבלת עם רפאלה?" כשהרו שרפאלה שאלה:"גל, את רוצה להתכרבל איתי?" כאילו שזה לא היה ברור שזה היה בלעג. מאור מזוייפת, עם החיוכים המזוייפים שלה. איף - איזו אשה מאוסה.
כל הכבוד לגל שלא ויתרה לה.
היא שכחה שהודחה בהדחה הרביעית וששכבה במיטה לא מעט בבכי
לא הבית ולא הקהל אהבו אותה

alesandro2

Well-known member
אור בן דוד מגן על גל

הכי מצחיק בסיפור שאנשים
אומרים נכשלנו כחברה
במה בדיוק נכשלנו?😅

למה היא התמודדה לנשיאת בית המשפט העליון?

היא התמודדה ליושבת ראש מועצת חכמי התורה?

התמודדה בתוכנית ריאליטי
משחק חברתי מאד קשה
שיחקה את המשחק הזה בדרך שלה וזהו.

yoni564712

Well-known member
מאור ודיאן לא היו מספיקות בשביל שסוויסה יחרים חברות שיעבדו איתן

גל רובין היתה השיא מבחינתו :ROFLMAO:

צופה15

Well-known member
אם אני גל אני בודקת אם אני יכולה לתבוע את סויסה או כל כתב שיוציאי דיבתי בלי שראה את התוכנית מעניין אם יש לה קייס
כל מה שהוא כתב אמת, כולל מה שכתב על בני משפחה,כל מה שכתב על גל זה אמת מדויקת, שאני נמנעתי מלכתוב פה בפורום כי ביקשו לא להזכיר בני משפחה ואנשים מבחוץ, היא הזכירה בת.ז אבל כיבדתי את חוקי הפורום, ערן לא כיבד 🌝 ואמר את הכל מאוחר מידי. חבל. אין מקום לאדם הרסני כזה בטלויזיה ועוד פעמיים, אנשים עם צלקות ממנה. די.

גליה 1211

Well-known member
כל מה שהוא כתב אמת, כולל מה שכתב על בני משפחה,כל מה שכתב על גל זה אמת מדויקת, שאני נמנעתי מלכתוב פה בפורום כי ביקשו לא להזכיר בני משפחה ואנשים מבחוץ, היא הזכירה בת.ז אבל כיבדתי את חוקי הפורום, ערן לא כיבד 🌝 ואמר את הכל מאוחר מידי. חבל. אין מקום לאדם הרסני כזה בטלויזיה ועוד פעמיים, אנשים עם צלקות ממנה. די.
ברור שזו אמת. יש לה פייסבוק והכל גלוי. או שהיא סופר מניפולטיבית או שהיא ממש מזלזלת באינטלגנציה של הצופים. או גם וגם.

tarimulu

Well-known member
שאלו יהיו הצרות שלנו - האשמות ב"כישלון כחברה" בגלל בחירת זוכים בריאליטי של ערוץ גוסס. עצם זה שבמדינה כמו שלנו בזה מתעסקים ולוקחים את זה ככה ברצינות כשיש מיליוני נושאים פי מיליון יותר קריטיים, זה אם כבר יותר כישלון מזהות הזוכה

שלא לדבר על זה שגם אם מקום2 (עומר) היה זוכה, יש מספיק טיעונים כלפיו שגם עליהם אפשר לטעון תעודת עניות. יש מחנה לא פחות גדול (וכנראה יותר גדול) ממחנה אנטי-גל, שבעיניו אם היא לא הייתה זוכה - אז זו הייתה תעודת עניות וכישלון, ולא הפוך, וכתבים אחרים היו עושים כתבות דומות על זה שזה כישלון שהיא לא ניצחה אלא מישהו אחר

מצב
הנושא נעול.
למעלה