אני מתחייב לא לפרסם אף חברה מסחרית שתעבוד איתה.
אנשים מהסוג הזה מפחידים אותי ואין שום סיבה לקדם את מי שבוחר לעבוד איתם. זה לא חרם, זה עקרונות
היא שכחה שהודחה בהדחה הרביעית וששכבה במיטה לא מעט בבכינגעלתי ממאור ברוכמן בדו"ח היומי. אשה רעה, מרשעת איומה, רדפה את מאי בעונה שלה, הודחה בין הראשונים, ומתיימרת להיות מומחית לענייני האח הגדול. היא גם מסלפת את המציאות, ממציאה מצבים, מחרטטת בבטחון.
ברוב חוצפתה וגסות רוחה שאלה את גל "למה לא התכרבלת עם רפאלה?" כשהרו שרפאלה שאלה:"גל, את רוצה להתכרבל איתי?" כאילו שזה לא היה ברור שזה היה בלעג. מאור מזוייפת, עם החיוכים המזוייפים שלה. איף - איזו אשה מאוסה.
כל הכבוד לגל שלא ויתרה לה.
לא מפתיעאור בן דוד מגן על גל
כל מה שהוא כתב אמת, כולל מה שכתב על בני משפחה,כל מה שכתב על גל זה אמת מדויקת, שאני נמנעתי מלכתוב פה בפורום כי ביקשו לא להזכיר בני משפחה ואנשים מבחוץ, היא הזכירה בת.ז אבל כיבדתי את חוקי הפורום, ערן לא כיבדאם אני גל אני בודקת אם אני יכולה לתבוע את סויסה או כל כתב שיוציאי דיבתי בלי שראה את התוכנית מעניין אם יש לה קייס
ברור שזו אמת. יש לה פייסבוק והכל גלוי. או שהיא סופר מניפולטיבית או שהיא ממש מזלזלת באינטלגנציה של הצופים. או גם וגם.כל מה שהוא כתב אמת, כולל מה שכתב על בני משפחה,כל מה שכתב על גל זה אמת מדויקת, שאני נמנעתי מלכתוב פה בפורום כי ביקשו לא להזכיר בני משפחה ואנשים מבחוץ, היא הזכירה בת.ז אבל כיבדתי את חוקי הפורום, ערן לא כיבדואמר את הכל מאוחר מידי. חבל. אין מקום לאדם הרסני כזה בטלויזיה ועוד פעמיים, אנשים עם צלקות ממנה. די.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.