גליה 1211
Well-known member
היו שם כל כך הרבה שקרים, שם בתוכנית פה בראיונות... היא צוחקת על כולם...אפילו לא מנסה להיות עקבית...אגב אם אני כבר פה
ראיתם אותה טוענת שלא הייתה אף פעם שהיא בכתה בלי דמעות וזה כנראה עניין של התאורה?
זה קורע, ממליצה.
היו שם כל כך הרבה שקרים, שם בתוכנית פה בראיונות... היא צוחקת על כולם...אפילו לא מנסה להיות עקבית...אגב אם אני כבר פה
ראיתם אותה טוענת שלא הייתה אף פעם שהיא בכתה בלי דמעות וזה כנראה עניין של התאורה?
זה קורע, ממליצה.
לי זה יותר מזכיר לי את האנטישמיות בתחרויות כמו אירוויזיוןאם ההקבלות הפוליטיות נכונות, לא מן הנמנע שיווצר מצב שהסוויסות/"תעשיה" יביאו על עצמם הצבעות "דווקא" בעונות הבאות (כאילו שחסר לנו כאלה עם הדיירים עצמם). כלומר אנשים יצביעו בכוונה למי שמול הפייבוריט שהם מקדמים רק כדי שימשיכו לכתוב טורים של בכי ולהישרף מבפנים
הצבעה לגל זה תרבות ה-wokeעם ישראל ניצח את תרבות הwoke
הכסף מובטח ועוצמות השנאה חולפות - ברור שעדיף לזכותהיה עדיף לה כבר לא לזכות
האנטי אליה מהקהל ומהתעשייה גדול עכשיו פי כמה.
הקהל המבוגר שהביא אותה לזכייה זה לא הקהל שיעזור לה בתעשייה, הקהל הצעיר הוא זה שמכתיב למפרסמים.
אני בספק אם ירצו לעבוד איתה. וטוב שכך.
"האנטי אליה מהקהל"היה עדיף לה כבר לא לזכות
האנטי אליה מהקהל ומהתעשייה גדול עכשיו פי כמה.
הקהל המבוגר שהביא אותה לזכייה זה לא הקהל שיעזור לה בתעשייה, הקהל הצעיר הוא זה שמכתיב למפרסמים.
אני בספק אם ירצו לעבוד איתה. וטוב שכך.
תקרא שוב את מה שכתבתי"האנטי אליה מהקהל"
היא ניצחה את הקהלים של כל הדיירים.
עובדתית או איך שרפאלה קוראת לזה
"פיזית",
היא ניצחון העם.
מעבר לזה,
אף אחד מהאח לא מצליח.
טליה עובדיה המלכה האם של רשת לא הצליחה.
כולם חוזרים לקודי קופון ופאנלים אצל קובי תחת.
ושלקה כפרה עליה שהוציאה שלוקים.
לא.תקרא שוב את מה שכתבתי
הקהל שהביא לה את הזכייה הוא ברובו המוחלט הקהל המבוגר, הקהל הצעיר לא סובל אותה והם אלה שמכתיבים למפרסמים. הקהל שהביא אותה לזכייה לא יעזור לה פה.
ואני לא יודעת על סמך מה אתה כותב, אבל טליה אחת מיוצאות האח הכי מרוויחות שיש, קנתה עכשיו בית ב15 מיליון שקל מעבודה ברשת.
הם קנו את הנחלה וההורים שלה/שלהם יגורו שם גם, ככה היא אמרה לפחות, שהיא ושחף קנו אותה בעצמם.לא.
ההורים שלה קנו נחלה ב15 מליון. חלק מזה יגורו לידם טליה ושחף שהשתתפו בחלק יחסי מהרכישה.
הם לא קנו ב15 מליון את הנחלה במושב
ההורים מכרו את הבית הפרטי היא מכרה את הדירה. שחף משכנתא והרוב מההורים ושייך להורים.הם קנו את הנחלה וההורים שלה/שלהם יגורו שם גם, ככה היא אמרה לפחות, שהיא ושחף קנו אותה בעצמם.
מן הסתם יש משכנתא ולא שמו 15 מיליון, אבל את ההון העצמי היא עשתה מעבודה ברשת.
ובלי קשר זה ידוע שהיא אחת המרוויחות, זה נתונים שמפורסמים זה לא סוד.
נו, עבודה ברשת.תקרא שוב את מה שכתבתי
הקהל שהביא לה את הזכייה הוא ברובו המוחלט הקהל המבוגר, הקהל הצעיר לא סובל אותה והם אלה שמכתיבים למפרסמים. הקהל שהביא אותה לזכייה לא יעזור לה פה.
ואני לא יודעת על סמך מה אתה כותב, אבל טליה אחת מיוצאות האח הכי מרוויחות שיש, קנתה עכשיו בית ב15 מיליון שקל מעבודה ברשת.
שאני אומרת צעיר אני מתכוונת לגילאי 20-30, לא ילדים שאימהות שלהם קונות להם.נו, עבודה ברשת.
גל תוך כדי עונה פרסמה קודי קופון
אז עכשיו אחרי שניצחה זה יפסק?
לדיאן זה הפסיק?
למאור?
הכל שטויות.
אגב, לצורך הדיון,
הקהל המבוגר הזה
אלו אימהות שקונות את המוצר המיועד לילדות שלהן.
הן כוח יותר גדול מילדים בטיקטוק כי הם אלו שמשלמות בפועל על המוצרים.
אני באופן אישי מה אכפת לי,
אני במילא לא קונה כלום
אני אבו-קמונה.
שאת צודקת!שאני אומרת צעיר אני מתכוונת לגילאי 20-30, לא ילדים שאימהות שלהם קונות להם.
זה הקהל יעד המרכזי של מפרסמים היום, בעיקר באונליין.
זה אפילו לא קרובסוויסה חחחח
אותו סוויסה שקטל את מאי ערב
כתבות שלמות שהיא גנבה
שהיא שקרנית ועוד ועוד.
סוויסה בתחת שלי.
הוא מוחק תגובותזה אפילו לא קרוב
הוא הודיע שהוא מחרים כל מותג שיעבוד איתה
והוא כוח יותר חזק ממה שאת חושבת
אם לא הכוח הכי חזק בתעשייה.
מה גם שהתגובות לפוסט ובכלל התגובות של אנשים לזכייה לא יעודדו אף מותג להיות מקושר אליה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.