yoni564712
Well-known member
מסתבר שעבור התעשייה בישראל
זה שהתעלל באוגר
היה צריך להציל את המדינה
קטאר לא נשמעת כבר כל כך רע
זה שהתעלל באוגר
היה צריך להציל את המדינה
קטאר לא נשמעת כבר כל כך רע
היא מוקצה בתעשייה עוד מימי מאיה קייסוויסה מאשר את מה שחשבתי שקרה. זו לא תאוריה או קונספירציה.
העניין נגדה הוא מבחוץ. ולא משנה מה היתה עושה באח.
עריכה: זה מסביר למה לא עבד להם להשחיר את גל דרך הדיירים והבית.
העניין מבחוץ לא יכול להיות מולבש על:
היא לא גהצה לקורן
היא דרשה פירות בתקציב
היא קומוניסטית/סוציאליסטית בתקציב
היא בוכה בלי דמעות
היא לא שמה על אלירן
היא מזייפת נחמדות וכו
יש אישיוז מבחוץ. וערבתם את הצופים במין תכנית שלא עבדה. ואולי התהפכה על מי שרצה לסגור חשבון באופן ציבורי.
וואעליה, עונה הזיה
כן. אבל זה נראה שלא מדובר בענייני השרדות.היא מוקצה בתעשייה עוד מימי מאיה קיי
מה הקשר למאיה קיי? עושה הרושם שגופים גדולים ניסו לבוא איתה חשבון, כמה שחששתי שיגנבו לה את הזכייה. הצדק נעשה למרות הכל.היא מוקצה בתעשייה עוד מימי מאיה קיי
היא התעסקה עם אנשים שנמצאים עמוק עמוק בתעשייהמה הקשר למאיה קיי? עושה הרושם שגופים גדולים ניסו לבוא איתה חשבון, כמה שחששתי שיגנבו לה את הזכייה. הצדק נעשה למרות הכל.
לא חושבת. סוויסה די גילה מפורשות שמדובר באקסים שכבר לא מוכנים לדבר.היא התעסקה עם אנשים שנמצאים עמוק עמוק בתעשייה
סוויסה לקח את מאי פרויקט בעונה הקודמת גם כן מאותה סיבה, התעסקה עם מאור דרור ואלאיה
גם מודי חזק בתוך התעשיהלא חושבת. סוויסה די גילה מפורשות שמדובר באקסים שכבר לא מוכנים לדבר.
היא גמרה אותו בראיונות אחרי הפרידהגם מודי חזק בתוך התעשיה
הרבה יותר ממנה
הוא מוחק תגובותבחיים לא ראיתי את סויסה כל כך קיצוני
הביף הזה יותר מעניין מכל העונה
וכל התגובות לגמרי איתו.
עדיין לא ברור איך האישה הכי מניפולטיבית שידעה התוכנית הזאת הצליחה לזכות, אבל זה כנראה הקסם הנרקיסיסטי שהרבה אנשים עדיין לא מצליחים לזהות.
וואלההוא מוחק תגובות
מחק לי
בטטה חסם אותי לפני כמה עונות
אני בשיא שלי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.