בוקר טוב 
תזכרו, חוקי הפורום ממשיכים גם אחרי...אז....
אה כן....
כמעט שכחתי
VAMOS ARGENTINA CARAJO
תזכרו, חוקי הפורום ממשיכים גם אחרי...אז....
אה כן....
כמעט שכחתי
VAMOS ARGENTINA CARAJO
זאת שאמרה "הרוב לא קובע" זכתהאיך אמירה הרוב לא קובע לגיטימית. ניגמלתי מהאח הגדול לתמיד.
אז לא ,לא כולם היו קךרעים שם ,אני מניחה שלא יסכימו איתי כאן,אבל אסור ללכת לאח הגדול! מקווה שהפעם לא ירשמו הרבה.
כן, מילים פוצעותקלטתם שמיד אחרי הזכיה, אלירן אמר לקווין על גל: לא חושב שמגיע לה. תעודת עניות לתכנית.
היא לא ראויה, היא הרסה נפשות בבית, היא הרגה
דקה 3:00 בקטע שמורבי העלה.
הרגה
ועומר במבט נוגה של ילד שמזדהה. נראה חמוד האמת. עד שאני נזכרת בדבריו ומעשיו בבית
אין ספק שהעולם הפנימי הזה של אלירן, חילחל ככ חזק לדיירים בבית, ברמת "הרגה".
שהדיירים איבדו את הקווים האדומים מזמן.
כעת כשהם מתחילים לחוות ולהכוות מהמציאות שמחוץ לבועה הדמיונית של בית האח, הם יתחזקו את הנרטיב הזה בינהם. ויסבירו שיש כת.
כי כל הצופים אמורים להזדהות עם העולם הפנימי של דייר. ולא חלק, כולם.
הקציצות התפרקו, ולא היה טעים, ואמרו מחמאות שקריות למצלמה. מה שאפשר היה לביים למצלמות כשקר של קבוצה, אי אפשר לשלוט ככה בתודעת הצופים.
כמות המחמאות, חבר נאמן, אכפתי דואג, הוא שוטף כלים נכון? כן, נכון? ועוד ציטטות של מוסכמות הגוש.
אז לא. גל לא הרגה אף אחד.
ואלירן בעיני בתלונות לאחרים לאורך העונה. בעוד הוא טלית שכולה תכלת.
ראיתי אותו פוגע באותם דיירים עליהם התלונן.
והסית נגד דיירים בלדבר תודעה כוזבת למצלמות, ולדיירים. להוריד להם ולהעלות לעצמו.
רוב הצופים לא אהבו את הדרך שלו.
למרות הכריזמה והלוק והמעמד העליון שקיבל בבית. הוא צרם לרוב.
אישית, גל של התכנית היא הזוכה.
גל שמחוץ לתכנית מבחינתי סיפור אחר, אבל לא רלוונטי לפורום/ למשחק באח. לכן לא אפתח.
אבל הרגה? מטפורית כמובן באח?
ממש לא
דעתי על אלירן לא חיובית במיוחד.. ועדיין לייחס לו את כל הרוע (ככל ואת תופסת את התנהגות המתמודדים ככזו) זה להסיר מהם אחריות.. רבים מהם לא סימפטו את גל עוד כשאלירן נחשב חבר שלה..קלטתם שמיד אחרי הזכיה, אלירן אמר לקווין על גל: לא חושב שמגיע לה. תעודת עניות לתכנית.
היא לא ראויה, היא הרסה נפשות בבית, היא הרגה
דקה 3:00 בקטע שמורבי העלה.
הרגה
ועומר במבט נוגה של ילד שמזדהה. נראה חמוד האמת. עד שאני נזכרת בדבריו ומעשיו בבית
אין ספק שהעולם הפנימי הזה של אלירן, חילחל ככ חזק לדיירים בבית, ברמת "הרגה".
שהדיירים איבדו את הקווים האדומים מזמן.
כעת כשהם מתחילים לחוות ולהכוות מהמציאות שמחוץ לבועה הדמיונית של בית האח, הם יתחזקו את הנרטיב הזה בינהם. ויסבירו שיש כת.
כי כל הצופים אמורים להזדהות עם העולם הפנימי של דייר. ולא חלק, כולם.
הקציצות התפרקו, ולא היה טעים, ואמרו מחמאות שקריות למצלמה. מה שאפשר היה לביים למצלמות כשקר של קבוצה, אי אפשר לשלוט ככה בתודעת הצופים.
כמות המחמאות, חבר נאמן, אכפתי דואג, הוא שוטף כלים נכון? כן, נכון? ועוד ציטטות של מוסכמות הגוש.
אז לא. גל לא הרגה אף אחד.
ואלירן בעיני בתלונות לאחרים לאורך העונה. בעוד הוא טלית שכולה תכלת.
ראיתי אותו פוגע באותם דיירים עליהם התלונן.
והסית נגד דיירים בלדבר תודעה כוזבת למצלמות, ולדיירים. להוריד להם ולהעלות לעצמו.
רוב הצופים לא אהבו את הדרך שלו.
למרות הכריזמה והלוק והמעמד העליון שקיבל בבית. הוא צרם לרוב.
אישית, גל של התכנית היא הזוכה.
גל שמחוץ לתכנית מבחינתי סיפור אחר, אבל לא רלוונטי לפורום/ למשחק באח. לכן לא אפתח.
אבל הרגה? מטפורית כמובן באח?
ממש לא
הוא עסוק בלהסביר להתגידו אתם חושבים שאלירן קם בבוקר ועדיין חופר לנויה על גל? כי לי אין ספק שכן - אובססיבי
ברווווור, הוא אןבססיבי לגלתגידו אתם חושבים שאלירן קם בבוקר ועדיין חופר לנויה על גל? כי לי אין ספק שכן - אובססיבי
מאז עונת שי חי יש את "אסטרטגית החרם" ראו שזה בנה לו קהל ורצו גםיש אסטרטגיה מנצחת
בעונה הבאה זה יהיה כבר יותר ישיר - אנחנו נקבל מתמודדת שהשם שלה היא יהיה אוסי מלאיחרם
את שי חי אהבתי ..הוא לא שקרן..מאז עונת שי חי יש את "אסטרטגית החרם" ראו שזה בנה לו קהל ורצו גם
בכל עונה ניסו להצטייר כמוחרמים
גל פשוט עשתה את בצורה שקופה
אפילו על תקווה בכו שהיא מוחרמת רק כי היא לא יצאה מהמיטה אף פעם
אני בעד שיתנו לה את אותו פרגון שהיא נתנה במשימה שהוציאו אותה מהביתבשום עונה לא הייתי מגבה דיירים שלא זכו שלא מפרגנים לזכייה...
כל כך כיף לראות את התגובות בטיקטוק ובאינסטגרם- אני שמחה שגל עם כל האהבה שהיא תקבל תראה המון המון המון תגובות נגד
תגובות יצירתיות במיוחד ... עוד לא נתקלתי בכזו אכזבה ענקית כשדייר זוכה...
"דקירה" (מטאפורית) קטנה לפסיכית מטורללת גדולה
אפילו הבכי שלה אתמול היה פייק מאולץ
האישה הזו לא מחוברת לשום רגש
כלום.
את לא יכולה לזהות או להיות בנעליים שלה, מי שעברה דבר או שניים בחיים שלה שגל פשוט מלכה וכל רגש שלה אמיתיבשום עונה לא הייתי מגבה דיירים שלא זכו שלא מפרגנים לזכייה...
כל כך כיף לראות את התגובות בטיקטוק ובאינסטגרם- אני שמחה שגל עם כל האהבה שהיא תקבל תראה המון המון המון תגובות נגד
תגובות יצירתיות במיוחד ... עוד לא נתקלתי בכזו אכזבה ענקית כשדייר זוכה...
"דקירה" (מטאפורית) קטנה לפסיכית מטורללת גדולה
אפילו הבכי שלה אתמול היה פייק מאולץ
האישה הזו לא מחוברת לשום רגש
כלום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.