שרשור הודעות צ´אט

שלומי מצוין תודה../images/Emo24.gif

אפרופו להתפלל ערב שבת לדעתי זה מקסים שהגבר בבית הולך לבית כנסת בערב שבת. אבל בעלי רחוק מהדת......

leleora

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo41.gifהייתי חייבת...

הסקרנות שלי הביאה אותי לפה....אני נכה אך לא ממשרד הביטחון..! רציתי לחזק אותך ולאחל לך הצלחה בשמירת השבתות הבאות..

לא חבל...

למה לזרוק סתם כסף את יכולה לסדר את זה תוך 2 דקות לבד... תעשי מה שנראה לך לנכון אבל זה עניין באמת פשוט. חבל...

אייל היי../images/Emo13.gif

כן,אנחנו בבית השבת, ודרך אגב אני לא דתיה

איילב

New member
ענתי

ענתי בוקר טוב יש לי עוד איזה רעיון שאולי אפשר יהיה לפנות לתפוז ולבקש מהם לבנות חדר קבוע בשבילנו כלומר שלא יהיה צורך לפתוח כל פעם חדר מחדש שהוא פשוא יהיה שם ומי שירצה יוכל להכנס ובעצם בוקר טוב לכולם

אייל בוקר טוב,לא יודעת אם זה אפשרי,

אבל יש לי רעיון,אולי שמנהל הפורום יטפל בזה? בכל אופן,אני שבה וחוזרת,אני לא מצליחה לפתוח חדר צ´אט רגיל. מוזר.... שיהיה לך יום נפלא

רות 2

New member
היי לכם

אולי מישהו יכול להסביר לי למה אני לא מצליחה לכנס לצטים מה צריך לעשות מה צריך לדעת הניסיון שלי בכל הנוגע למחשבים ,אינטרנייט שואף לאפס אני מודה מראש

הי רות,גם אני אתמול קצת התבלבלתי

עם הצ´אט,ונכנסתי לצ´אט מצלמות וראיתי
בקיצור,פלסר אומר שלצ´אט הרגיל יותר קל להכנס. פלסר-נשמה-תסביר במפורט איך נכנסים לצ´אט הרגיל? נ.ב- לי היה דווקא נחמד בצ´אט מצלמות בקיצור-נשמח לצ´וטט איתך

אייל הי,חמוד אתה לא צריך לשתוק

פשוט כפי שפלסר אמר(והוא צודק) בכדי שהדפים של הפורום,לא יגמרו מהר צריך לשרשר את ההודעה! (זה בסדר,לא ידעת אתה חדש בכל העסק של הפורומים) שו האדה לשרשר: לשרשר ז"א 1.שרוצים לפתוח נושא חדש,כל נושא חדש שלא התעסקנו בו מספר ימים,צריך ללחוץ על המקש "הוספת הודעה" 2.כשרוצים להגיב,להתייחס אל הודעה קיימת כבר לוחצים על מקש "הוספת תגובה" טוב,ממוש מקווה שעכשיו זה בהיר. דרך אגב-גם אני בהתחלה הייתי פותחת הודעות חדשות על ימין ושמאל.

אלייב... לא התכוונתי לפגוע.

רק רציתי שתבין ואני מצטער אם הייתי תקיף יותר מידי. סליחה...

אני כאן! הרגע התעוררתי ישנתי

שעה וחצי. טוב אתמול ישנתי בלילה 5 שעות. חייבים לעשות השלמה

למעלה