שרשור הודעות צ´אט

שלום לכולם חזרתי אני כאן...

אהלן חברה מה שלומכם? איך עבר השבוע שלא הייתי... כמובן שאיך אפשר בלי פיגועים ודם והפיגוע ביום ראשון היה קילומטר ממני ואפילו שמענו את הבום הפיצוץ היה ממש חזק...נו שווין כבר התרגלנו אני יכול לומר לכם שמי שלא היה בצפון לאחרונה חייב לנסוע אחלה מקום כייף אמיתי יש לנו ארץ נהדרת נוף מדהים אוויר נהדר... הייתי בהתחלה במקום שנקרא כפר יחזקאל אחריי עפולה לכוון בית-שאן. ממש על הרי הגלבוע מקום מדהים יש שם מקום שנקרא וילה בכפר אירוח בוילות קטנות אם ג/קוזי ממש בחצר חוץ מאשר באמבטיה.וכל שאר הפינוקים ארוחת בוקר כפרית לא כמו כל בתי המלון שלנו וחלילה לא מזלזל בהם אבל אתם יודעים משהו שונה ומושקע ארוחה כזאת שאתה נהנה לקום ולאכול אותה מוגשת ממש מכל הלב.והנוף וואווווווו אתה רואה את כל הצפון מההר פשוט מדהים אין יותר יפה מזה.אתה מטייל כל היום חוזר בערב ליחידה מדליק את המנגל ומתחיל לנפנף בשר בשפע,בירות,יין והרבה מצב רוח עד השעות הקטנות... יום ראשון עלינו יותר צפונה למקום שנקרא מצפה הילה... שזה ישוב ממש קטן שנמצא ליד כרמיאל רבע שעה מנהריה... מקום חבל על הזמן מומלץ בטרוף יש שם בקתות מעץ ממש כמו בתאילנד מדהים אוירה כמו בתאילנד ג´קוזי ענק ליד המיטה בכל בקתה.מוסיקה תאילנדית מעולה תאורה רומנטית משגעת בחוץ ןבפנים.ואורחת בוקר ממש כמו בתאילנד עם פירות שאין בארץ והכל נהדר...גם שם אתה מטייל היינו בפארק הסלעים מקום חבל על הזמן.אגם המונפורט שזה אגם אם מפלים ומים קרים שבחום כזה אתה נכנס ופשוט מתענג.וחזרנו ממש לא מזמו עייפים אך מרוצים... חברה אני ממליץ בחום על המקומות האלה מי שיסע לא ירצה לחזור באחריות מתכנן כבר את החופשה הבאה בחגים כנראה כמובן שבאותו מקום לא מוותר על זה האמת שהתגעגתי לכולם הייתם חסרים לי אבל טוב לפעמים לנקות את הראש ולצאת מהשגרה ואני אדם מאד ספונטני שאוהב לצאת מהשגרה ולהנות כל פעם מחדש מגיע לנו עברנו מספיק דברים קשים. אני אשתדל להיכנס לצ´אט הלילה לא מבטיח כי יש לי משהו חשוב לעשות אבל אם אסיים ברור שאכנס...ואם לא אז מקסימום אפשר גם מחר בלילה... בנתיים שיהיה לכולנו המשך יום קסום ומחייך...רונן...

../images/Emo2.gifאתם לא פיירים,איפה נעלמתם?

אני ואיש הגשם היינו מ 11 בצ´אט, הבטחתם להגיע.... טוב לא נורא לילה טוב נ.ב- אני חושבת שבעיקר דרך הצ´אט אפשר "לראות" מי מסתתר אחרי השמות..... לילה טוב איש הגשם-אתה חמוד לאללה

ritosh

New member
ענת ../images/Emo9.gif

וגם לך יום נפלא! אני תמיד ברקע,
ריטה

לרמי גולן ולוינגר

כל הכבוד שמצאתם אותי ממש צמד בלשים"אני ממש שמח" אתה לוינגר מוזמן להצתרף לכתוב מנסינך. להתראות אחרי אילת אתם מוזמנים לבקר אותי במלון "לגונה"מיום ה-א שלכם אבי.ש

איש הגשם,ופלסר:היה כיף בצ´אט

הספונטני. ויש בחור מקסים ששמו אילב מקסים מקסים שהבטיח להצטרף לחברייה שלנו. אז לילה טוב לכם. פלסר ואיש הגשם איך היתה המקלחת?

1איילב

New member
היי

היי שלום לכולם אני חדש כאן באתי בזכות ענתי, היי ענתי אשמח לדבר עם כל 1 אייל

אלייב פתחת שכונה אה...

שמע אחי אם אתה רוצה לתת הודעה שתכלל אותה בפורום ואל תפתח מליון הודעות אתה הורס את הרצף אחי וגם פה זה לא צאט היי ביי איפה אתם... אתה רוצה להתכתב בשביל זה יש ICQ, Messenger, odigo וכו´... אי אפשר לפתוח מיליון חלונות... אני לא כועס או משהו... אני פשוט אומר שאם כל אחד יתחיל לפתוח הודעה חדשה לא נסיים בשביל זה מתחת לכל תגובה של חבר רשום "הוספת תגובה" תלחץ על זה ותוסיף את התגובה שלך...

למעלה