שרשור הודעות צ´אט

הינה הסבר איך נכנסים לצ´אט...

שיהיה לכולם צהריים טובים...

ערב טוב לכולם מה שלומכם?..

אהלן חברה מה המצב? לא הייתי כל כך בעניינים בימים האחרונים עקב עומס עצום בעבודה.מזל שהגיע סופ"ש מנוחה נטו כמובן שאף פעם אתה לא יכול רק לנוח בשביל מה יש את שיש-שבת אם לא לצאת לבלות להנות ים בריכה חברים בקושי מתראים במשך השבוע...מה אני מבלבל לכם את המוח... פלסר מה המצב אחי?הכל טוב איך הבריאות? ענתוש החמודה מה שלומך את? אביגדור בטח נופש לו באילת וכמו כל עם ישראל שמגיעים למלון לגונה שהכל כלול בו אוכלים בלי סוף חחח שיהנה בכייף... הרב מני הצדיק תתחיל להיות ער לפעמים בלילות ותיכנס לצ´אט קדימה... בסוף יצא שאני ואתה מכירים מבית הלוחם ת"א ולא יודעים בכלל... יאללה אני נוסע להורים לאכול גם ככה בקושי רואים אותי לפחות יש את יום שישי.נו שווין... טוב אנשים שתהייה לכולנו שבת שלום... שיהיה שקט ושלווה...תהנו...תעשו חיים... ושמרו על עצמכם... להשתמע יותר מאוחר או מחר... ביי ביי רונן...

amore

New member
אגף-השיקום

האם מישהו יודע מדוע אי אפשר להכנס לאתר של אגף השיקום?

הי לכם,מה הענינים?../images/Emo24.gif

מה נשמע? מה איתכם? לא היתי כאן כל היום, הייתי בסידורים(כמובן רוב סידורי זה ביקורים בבתי חולים,אבל לא נורא, יש לי שאלה אליכם:אה בעצם שתיים. 1.בקשר לעיתון "הלוחם" אני צריכה שם את הטלפונים,מישום שהעיתון בסוף לא נמצא אצלי. לא אכפת לי את המספר הראשי ששם לקבל. 2.יש עמוד של הפורום חדש,ויותר משוכלל כביכול. מישום מה העמוד הקודם יותר נוח לי לשימוש.בעמוד הקודם ההודעות היו נפתחות מראש,יש אפשרות לדלג לדפים קודמים,+לארכיון. אולי אני מסוג האנשים שרגילים לדברים מוכרים?אבל באמת העמוד החדש יפה מאוד,אך מישום לא נוח לי כל כל. הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לחזור(שאני אחזור) לעמוד הקודם שהיה. חוץ מיזה? מה הענינים?פלסר אייל רונן הכל בסדר? מה עם אבי עוד בלגונה? עושה חיים
כל הכבוד. מני מה שלומך? אולי תראה לנו מפרי כתיבך? טוב עד כאן אז ביי ביי

רונני שלום../images/Emo9.gif

שמחה שחזרת אלינו עם חוויות. המצב הבטחוני נהיה חלק מן השגרה,זה עצוב כואב,מעיק... אך מה אפשר לעשות?
היום יפתח הצ´אט ב11. אם תוכל תכנס,נשמח לשמוע אותך. אם לא,אז מחר ויהיו לנו עוד הרבה הזדמנויות.

אבי חמוד,לפחות יש לך כוונה....

תראה איך נכנסים לצ´אט,זה פשוט מאוד: אתה נכנס לפורום הזה(נכי צה"ל) בראש העמוד יש שורה אפורה ועליה כתוב "חברים" "קישורים" "מאמרים" "צאט" בקיצור.... אתה לוחץ על ה"צאט". ולא נכנס לחדר צ´אט עם מצלמות, אלא צ´אט רגיל. ואז נפתח לך חדר נכי צה"ל. זהו,כך נכנסים. טוב אני מה זה שפוכה.... אני מחר צריכה להיות על הרגליים ב 5 בבוקר(נוסעת לסידורים-אוף סידורים....) לילה טוב אבי

ריטה הי../images/Emo9.gif מה שלומך?

שיהיה לך יום נפלא
ותדעי לך שגם אני תמיד ברקע שם.... ריטה,יקירתי תעדכני אותי איך הענינים מתפתחים, שיהיה לכולנו אחלה של יום

1איילב

New member
הנה ענתי

הנה ענתי הבטחתי וקיימתי אני כאן והיה לי ממש כיף לדבר איתך

למעלה