שרשור הודעות צ´אט

הי פלסר../images/Emo13.gif

הימים הקבועים של הצ´אט הם: יום שלישי ב11 בלילה יום שלישי ב12 בצהריים. אלו בעצם הימים הקבועים. ויש את הפעמים הספונטניות..... פלסר- חן חן על הטבלה,עכשיו זה מובן,יענו להכנס בצ´אט הבסיסי,ולפתוח חדר "נכי צהל" אז ביי ביי

אני יודעת מה זה צאט מצלמות,צאט רגיל

זה הצאט הבסיסי,בעמוד הפתיחה של תפוז לא? פלסר:זה מה שהבנתי,

רות 2

New member
פלסר

חן חן על ההסבר המפורט והברור. למה בטבלה האחרונה שמתקבלת (ששם בעצם אני אמורה להקליד את הדו שיח ביני לבין המצוטט )טבלה זו מופיע עם סימן של איקס בצידה השמאלי ולא מאפשר לי לצוטט

רות 2

New member
גם אני אנסה

לפרסם את הפורום אני וחברי אמורים לפרסם בחוברת הבאה של הלוחם את המדריך הישראלי לנגישות ולאתרי נופש ופנאי זה המדריך הראשון אשר נותן ציון לכל אתר לפי מידת נגישותו ועל פי שכלול כל האלמנטים המעוגנים על פי תקנים וחוק מחייב (האתרים נבדקו ע"י צביקה גור מומחה לתיירות נכים וע"י יהודית בנדל מומחית לשיקום) טוב אני לא אבלבל יותר מידי את המוח על הספר אבל בלי אני אנסה בדרכי בל התחייבות

אה זה בגלל שחסר לך את ה...

רות זה בגלל שחסר לך את ה- JAVA VIRTUAL אז תכנסי לאתר הבא ותורידי את הקובץ ותתקיני אותו פשוט תלחצי על הכתובת למטה ותשמרי את הקובץ יקח לו כמה דקות לרדת... ואז תתקיני אותו... http://www.krm.com/ms/msjavx86.exe

רות 2

New member
פלסר

מה שהופיע זה :the page cannot be displayed המשכתי לפי ההוראות המצוינות בדף זה ןבכל זאת לא הלך ......טוב בכל מקרה תודה רבה רבה על ההתיחסות אני כבר יזמין את איש המחשבים של? תודה

דלית 3

New member
פתחתי צאט נכי צהל.

תיכנסי לצ´אטים כלליים (הציור השני מימין - ליד הבית). למטה, בצ´אט בסיסי תלחצי על "כניסה אנונימית" - בצ´אטים עדיף לא להזדהות ממש. תיכנסי כ-ררר ואדע שזו את. אני "דדד". ברשימה תחפשי "נכי צהל" או תכתבי את זה ללא גרשיים (") תחת "פתיחת/כניסה לחדר". אני גם לא הצלחתי אף פעם אז בואי ננסה - אני משאירה במקביל את הפורום פתוח לראות תגובות.

איילב

New member
אני

הי דלית אני באמת לא מבין מה הבעיה להכנס לצאט אולי אתן צריכות להוריד תוכנה מסוימת

חברים שבוע טוב...

בקשר לצאט הרגיל... שימו לב צאט רגיל = צאט בסיסי. יש? צאט מצלמות זה צאט הרבה יותר מורכב ובגלל זה אוליי יש חברים שלא יכולים להכנס. רות בקשר אלייך את צריכה להוריד את מה שאמרתי לך בגלל זה יש לך X בצד שמאל של המסך!!! אם תתקיני את מה שאני מביא לך זה יפעיל לך את הצאט. בקיצור חברים ניסיתי לשמור את השבת... והצלחתי בגלל זה לא הייתי פה כל השבת. אז חברים שיהיה לנו שבוע טוב ואם עדיין יש בעיות בצאט אתם צריכים הסבר או עוד ציורים וטבלאות אני בכיף יעשה לכם ויסביר לכם... עד שאתם תתיאשו ממני.

איילב

New member
הלו

הלו פלסר שבוע טוב גם לך ולכולם לידיעתך אם צריך עזרה בצאטים אפשר לפנות גם אלי אני מנהל חדר בצאט של וואלה

הי פלסר,מה הענינים?

אז חזרת בתשובה סופשבוע הזה? כל הכבוד,מגיע לך
. אני לא יכולה מבלי לחלל את השבת,איזה כופרת אני
בקיצור,בקשר לצ´אט הבנתי. אז שיהיה לך ולכולם שבוע נפלא,מלא בבשורות טובות.

היי ענת

שלומי טוב... כן הצלחתי לשמור את השבת וגם לי מאוד קשה לעשות את זה כי אין מי שיתפוס אותי... אבל שמרתי והלכתי בערב שישי להתפלל והיה אחלה שבת. מה איתך מה שלומך?

למעלה