שרשור דיוקן עצמי.

תודה רבה! באמת!

ידעתי שהמכנסיים יצאו לי הכי טוב! ושמתן לב, איך שכל אמו קיס, כל עוד יש לה צבעים שונים, שיער שונה ובגדים שונים, לא משנה שזה אותם תווי פנים ואותו גוף, יכולה להראות לגמרי שונה מאמו קיס אחרת? אני מניחה שזה מה שעושה אמו קיס כל כך שוות... ומה ההבדל בין אמו קיס לדיוות לא כל כך הבנתי? אוף... יש לי רק בייסים של אמוקיס... איזה עוד סוגי בייסים אתן אוהבות? אני אנסה להתעלק על בייסים אחרים...

אוקייי..

אממממ.. השביל בשיער נראה דפוק, אני יודעת. והוא גם יעני מתעופף כזה ברוח.. ומאוד קשה לי לצייר שיער, לכן אני משתדלת להימנע מזה. אבל u gotta face ur problems אז אני כן מציירת שיער (דווקא! ננה
), ומקווה שתתנו לי הערות בונות... אבל אתן לא. ואני גם מנסה ללמוד מדוליות אחרות אבל אני קשת-קליטה.... יו נואו, מטומטמת!

GinnyWeasley

New member
אוקי! הנה שלי......./images/Emo178.gif../images/Emo173.gif../images/Emo80.gif

ראשית....תגובות!
כוווווולן יפות! למה שלכן יפות ושלי...אמממ....טוב, תראו לבד
אהבתי במיוחד את המנומשת.....נמשים רולז!!! (למה לי אין?...
)
תגיבו על שלי!!!! לקח לי הרבה זמן להכין אותה....וצכלצ זה לא הצבע שלי כאילו....

totally L

New member
יפה מאוווד

נקודת חן ליד הפה רולז!!! (לא אין לי, אבל אני מכירה מישהו שמכיר מישהי שאחות גיסתו של אשתו מנישואים שניים שיש לה) חיחיחי :p

GinnyWeasley

New member
חחחח........^_^....../images/Emo178.gif../images/Emo173.gif../images/Emo80.gif

תודה רבה על ה...אמממ....מחמאה (?) בכול מקרה...תגיבו! לקח לי הרבה זמן לעשות את השיער (למרות שיצא כאילו אני יוצאת מהמקלחת...בעעע...
)......אז תגיבו

angel doly

New member
../images/Emo163.gif

זה מדהים את כל כך כישרונית יש לך אולי אתרים של בביסים וכאלה גכאילו דול מייקריים בייסם פלטות אם כן שלחי לי שירשןר

היא יפה

ומאוד אהבתי את הצבעים, אבל זה לא שקוף וצמוד מדי? אבל היא ממש יפה... די איזה שיער... ........
..............

לא אהבתי...

הבגדים אמורים להיות שקופים?? כי אם לא אז הציצים לא אמרוים להראות ככה, ובחצאית לא רואים את הקו שמפריד בין הרגליים.

יפה מאוד!

אהבנו את השיער! לא הבנו את הנעליים.. והחצאית\מכנסיים קצת שקופים.. ^^

The Holy Satan

New member
הנה זה בא

טוב עבדתי על זה הרבה זמן טוב לא כל כך הרבה אבל משהו כמו שעה וחצי.... תפתחו בחלון חדש

hoola hoop girl

New member
דיוקן של חברה שלי!...

הנה דיוקן של חברה שלי!(פשוט כבר יש לי דיוקן של עצמי ורציתי להוסיף משהו...) קוראים לה סיגל והציור יצא "בול" כמוה!!!

The Holy Satan

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני ישבתי שעתיים על השיער המזדיין הזה
אז בקשה אל תבואי ותגידי לי שאני מעתיקה

דומה לך..../images/Emo13.gif

אבל למה עשית בקצה של החצאית כל כך הרבה פרחים ולמעלה לא
אניוואי, אני
כבר פרסמתי את זה אבל חפיף..

למעלה