החתימה שלה אולי גדולה, אבל היא יפה, לא צריך להעליב כול דבר שרואים... אז לא כולם "מוכשרים" כמוך, אבל לא צריך לרדת על אחרים, אפשר להגיד, שהחתימה גדולה, ואם אפשר להקטין זה יראה יותר יפה....
אני עוזרת לה. והתגובה שלך היא בדיוק הסיבה שאני לא מגיבה לך. כי היא יודעת שאם אני אומרת משהו כזה אז זה לטובתה, ולא כי אני רוצה לרדת עליה, או להתנשא מעליה. ממש לא. ואם הייתי מגיבה לך ככה היית לוקחת ללב, נעלבת או משהו...וזאת לא המטרה. אני מקווה שעכשיו את מבינה, ושבפעם הבאה אני אנסה לעזור גם לך...טוב?
היא בסך הכל העירה לה ועזרה לה על החתימה היא צריכה לקבל את זה כביקורת ולא כהעלבה וגם אני לא מבינה למה את מתערבת זה עניין שלהן *נאי יודעת שגם אני מתערבת ברגע זה אבל לאנורא*
מה המצב????? מקווה שיהיה לך פה טוב ותתשתלבי פה יפה ובהצלחה בבנית הדוליז! אמממממממ, מתי ניפגש? קבענו שניפגש ולא עושים שום כלום, חבללללל תרימי טלפון או ש....אמ.....תישלחי לי תגובה, אז יאלללה ביי ועשית דולי ממש חמודה, איך שלי?
מה קורה, אז.. מה את עושה בחופש?? אני סתם משתעממת... אל תדאגי נארגן פגישות בימי שישי... את כבר יודעת... דרך אגב הדולי שלך ממש מתוקה.. הנה חדשה שלי... עוד מעט יש קייצת... חבל שלא תבואי..... תשמרי על קשר!!!