שרשור דיוקן עצמי.

../images/Emo41.gifתודה רבה אמבטיה מתוקה!../images/Emo41.gif

דרך אגב אמבטיה, הדולי שלך ממש ממש מתוקות! אבל את יכולה לכתוב לי איך מגדילים?

../images/Emo41.gifזה לא עוזר!!!!!!!!!!!!!../images/Emo41.gif

ניסיתי להקטין את הדף עד הסוף! ונישארה רק הדולי והחתימה ואז הגדלתי ל-2 בזכוכית מגדלת וזה לא ממש גדול! הינה דוגמא:

זה לא הגודל המקורי....

בתצוגה של תפוז הדוליז נמתחות, אם תפתחי את זה בחלון גדול תוכלי לראות הדולי המקורית בגודל האמיתי שלה. ותשני חתימה, היא ענקית ומכוערת.

../images/Emo41.gifהחתימה הזאת יותר טובה ענת?../images/Emo41.gif

תמשיכי להגיד לי מה לעשות,זה באמת עוזר! כי אני ממש מטומטמת,חחחחח,ואת ממש חכמה, ואת יודעת מה לעשות! אז תודה שאת מדריכה אותי תודה רבה נועה

שמוצה

New member
ענת...

החתימה שלה אולי גדולה, אבל היא יפה, לא צריך להעליב כול דבר שרואים... אז לא כולם "מוכשרים" כמוך, אבל לא צריך לרדת על אחרים, אפשר להגיד, שהחתימה גדולה, ואם אפשר להקטין זה יראה יותר יפה....

אני לא יורדת עליה...

אני עוזרת לה. והתגובה שלך היא בדיוק הסיבה שאני לא מגיבה לך. כי היא יודעת שאם אני אומרת משהו כזה אז זה לטובתה, ולא כי אני רוצה לרדת עליה, או להתנשא מעליה. ממש לא. ואם הייתי מגיבה לך ככה היית לוקחת ללב, נעלבת או משהו...וזאת לא המטרה. אני מקווה שעכשיו את מבינה, ושבפעם הבאה אני אנסה לעזור גם לך...טוב?
|יאאאאאאאאאאאאאששששששששששששש השגתי בייסיטר למחרררררררר|

LimiMimi

New member
למה את מנסה לריב ../images/Emo35.gif

היא בסך הכל העירה לה ועזרה לה על החתימה היא צריכה לקבל את זה כביקורת ולא כהעלבה וגם אני לא מבינה למה את מתערבת זה עניין שלהן *נאי יודעת שגם אני מתערבת ברגע זה אבל לאנורא*

שמוצה

New member
לא נורא?

אל תגידי לאחרים מה לעשות, אם את עושה את זה בעצמך, בסדר?

LimiMimi

New member
בסך הכל ניסיתי למנוע ריב..

אבל שתקתי שראיתי שכבר התנצלת.. אז מה את רוצה לפתח עוד ריב או מה

כרמל...

New member
די להיות קטנונים

ענת ושמוצה כבר לא רבות אז למה לפתח את זה? ענת עזרה הייתה אי הבנה שהסתדרה לימימי ניסתה למנוע ריב והכל טוב ויפה עכשיו החיים "טובים" אז תחייכו

את שמה את הדולי בצייר כרגיל.

ורק אחרי שהיא שם את מגדילה ומקטינה את הדף, וכהה היא גם גודלת וקטנה עם הדף ביחד.

../images/Emo41.gifהיי ליעד!../images/Emo41.gif

מה המצב????? מקווה שיהיה לך פה טוב ותתשתלבי פה יפה ובהצלחה בבנית הדוליז! אמממממממ, מתי ניפגש? קבענו שניפגש ולא עושים שום כלום, חבללללל תרימי טלפון או ש....אמ.....תישלחי לי תגובה, אז יאלללה ביי ועשית דולי ממש חמודה, איך שלי?

היי נועה!!!../images/Emo29.gif

מה קורה, אז.. מה את עושה בחופש?? אני סתם משתעממת... אל תדאגי נארגן פגישות בימי שישי... את כבר יודעת... דרך אגב הדולי שלך ממש מתוקה.. הנה חדשה שלי... עוד מעט יש קייצת... חבל שלא תבואי..... תשמרי על קשר!!!

למעלה