שרשור דיוקן עצמי.

../images/Emo41.gifמה קרה לך???../images/Emo41.gif

ברור שאני באה!!! נירשמתי!!! על הרגע האחרון!!!! היום ב-16:00 תבואי, אל תפספסי!!!

שמוצה

New member
../images/Emo58.gifלליעד-חשוב מאוד../images/Emo58.gif

הנה 2 ילדים מהכיתה שלי: 1. הבלונדיני זה ג´ניה 2. השני זה חי

../images/Emo41.gifהינה שלי מתוקה לא?../images/Emo41.gif

דניאל!!!!! קרעת אותי, את ודנה ציירתם אותו דבר! סתאאאאאאאאם!!! אלה שציירתם הם כאלה כוסונים ליד הבנים האמיתיים מהכיתה שלנו!חחחחחח הינה שלי, איך היא?

../images/Emo41.gifהינה שלי../images/Emo41.gif

שמוצונית מתוקית, ראיתי כבר את הדולי ששמת בשירשור קודם, לא? הינה אני, אני בלונדינית,ולא היה לי גוון כזה אז השתמשתי בשטני... תדאם תדאם

שמוצה

New member
ואי!

איזה מתוקית היא! (נ.ב אהבתי את החתימה, אם את יודעת למה אני מתכוונת...)

../images/Emo29.gifליעד ביקשת בייסים,לא?הינה../images/Emo29.gif

הינה כמה, שאני מישתמשת בהם....

KitKat nop

New member
בערך נוטה ללא....

המכנסיים ש"אני" לובשת לא שלי אבל אני מתה עליהם !! (מבוסס על בגדים אמיתיים!) ~~ תגובות ?...
~~ נועה

KitKat nop

New member
תדמיינו שיש מאחורה קוקו...

והנמשים לא כאלה זוועתיים במציאות !!! נועה

~~ תגובות !...../images/Emo9.gif~~ לייסנס טו קיל

דולי ממש-ממש חמודה! באמת, אני מאוד אוהבת איך שהדולי יצאה! אבל.... הקפלים במכנסיים לא נראים כמו קפלים... זה נראה כאילו יש שברים במכנסיים... אבל זה מוסיף למכנסיים באיזשהו מקום, ודוקא כן הופך אותם ליותר יצירתיים אז קבלי ח"ח! אבל בסה"כ אהבתי, בעיקר בגלל הפנים והשיער!

לאנה

New member
וואו!

לא הייתי פה מלא זמן, ויש פה מלא בנות סופר מוכשרות שאני בכלל לא מכירה!, איזה יפה!

../images/Emo13.gif לא, יש לי...

בעצם אני לא בטוחה תני לי לבדוק: לא, רגע - אני כן מצליחה לנשום בפה סגור! יש לי אף! טוב, ואני לא כזאת כוסית כמו הדולי... אבל הצבעים והכל בערך אותו עקרון...

hoola hoop girl

New member
הבובה שלי!

מקווה שיצא נחמד! בסך הכל זאת הבובה השניה שאני מפרסמת פה! מצפה לתגובותתתתתתתתתתתתתתתת

hoola hoop girl

New member
שכחתי משהו!

שכחתי לתת תגובות על הציורים הקודמים! אוקי אז למנומשת: ממש ממש ממש אהבתי את הפנים וגם הבגדים יצאו יפה!

angel doly

New member
ווואי../images/Emo66.gif

איזה מותק תביאי לי את הבייס זה יצא ממש ממש יפה אולי יש לך אתר טוב אם בייסים בהמון-
ממני

sexy boom

New member
דולי ממש יפה אבל...................

כאילו השיער פצצהההההההההההההה אבל הבגדים יותר מידיי פשוטים אולי זה היה כאילו בכוונה כאילו בדים פשוטים אבל לא לטעמי

למעלה