שרשור דוליז חדשות

אין לי מושג איך קוראים לו

אני מנסה לשנות את ההצללה ואני עושה שיער חדש והנה הבייס

Solinka

New member
תגובה

שיער לא משהו בכלל... הוא נראה מלוכלך וגם הצורה שלו מוזרה נעליים יפות ואהבתי את הצבע שימלה לא אהבתי ההצללה שם מוזרה והפנים ממש מוזרות היא נראית קצת פוזלת

Shusho

New member
לא מצאתי את ההודעה עם הדולי ששמתי

לפני כמה ימים, אבל הנה החדשה שלי בכל מקרה - הדולי מבוססת על תמונה של יעל בר זהר (יב"ז *דנע!
*), מעיתון של פוקס שקיבלתי יחד עם עיתון מעריב של שבת לפני חודש ומשהו (לאלה ששומרות את העיתונים *כדאי לשמור! תמיד כדאי להסתכל בהם כדי לחפש השראה* יהיה קל למצוא את התמונה המקורית). אני מבקשת תגובות בונות.
ותודה רבה לדנה שסבלה את השטויות שלי עד שסיימתי את הדולי!

motib4

New member
תגובה..

אהבתי מאוד את הביצוע
השיער- לא לטעמי, אני לא אוהב את שיטת ההצללה הזו כי זה פשוט לא ריאליסטי ומזכיר לי את כל הבובות של בוני בונו.
אבל בעקרון הוא יפה. נעליים- אהבתי. הבייס- יאק, אבל זה כבר לא אשמתך.

אני מאוד אהבתי../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

הבגדים שלה מזכירים את הקולקצייה הישנה בזארה...מאוד אהבתי! אבל לא היה מזיק לו קצת סמדג´ או סופטן השיער-גושי טיפה אבל נחמד הנעליים-פשוטות... לא כל כך מתאימות לבגדים ולבובה...

Shusho

New member
מק- ../images/Emo21.gif / ../images/Emo78.gif. העיקר שתגיבו.

מוו. 12345678901234567890

Shusho

New member
אני אוהבת טרמפולינות.

אז אני מקפיצה!
קפיצההההההההההההההה! קפיצהההההההה!

PinkBanana

New member
מממממותק

בגלל שהבובה הקודמת שלי *פלופ* נעלמה.....הנה לכם אחת אחרת

The Girl Who

New member
וול...../images/Emo42.gif

השיער יפה! אבל לא ממש אהבתי את הבגדים... אבל נחמד!
והנה עוד אחת חדשה שלי.....

MaMi liraz

New member
דולי חדשה שלי+תגובה

דולי חדשה שלי + תגובה אהבתי אהבתי ושוב אהבתי את הדולי מעלי מ-ד-ה-י-מ-ה השיער לא משהו אבל בכללי היא מדהימה ממש ממש יפה :) נראה אמיתי מאוד כמה שנים את יוצרת דוליז?????????????? ועכשיו לדולי שלי

Solinka

New member
../images/Emo99.gifוואי!!

איזה בובה חמודה :)) ממש אהבתי את הבגדים אני רואה מקום מאוד קטן לשיפור הנעליים עקומות שכאלה ואני מניחה שזה בגלל הבסיס כי הוא עקום ואמרתי מיליון פעם שאני לא סובלת אותו!! חצאי מגניבה, חגורה חמודה לאללה וחולצה מהממת!! רק חבל שאין שיער...

MaMi liraz

New member
סול!

אני חושבת שאת יודעת מי אני :) תודה על התגובה עשיתי שיער אבל בטעות פירסמתי בלי השיער אני אראה אותו יותר מאוחר הנעליים עקומות באמת בגלל הבייס ואם תוכלי לדבר איתי במסנג´ר אם יש לך... המסנגר שלי :[email protected] אם עוד מישהי רוצה לדבר אני פנויה תמיד ו... עוד תגובות פליז!

Tiaya

New member
דולי שלישית שלי!

אני אישית חושבת שהיא ממש יפה לא? יש בעיות בשיער ובנעליים אז תעזרו לי... את הכנפיים העתקתי מדולמייקר... עד שאני אלמד לעשות... אבל שיניתי קצת...

The Girl Who

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

וכמה זמן אני עושה דוליז?? שאלה קשה... נראה לי כבר די הרבה זמן....

למעלה