שרשור דוליז חדשות

LeAnNe

New member
ד דו דול דולי דוליז דוליז!

טוב את זאתי ניסיתי לעשות יפה אבל כמו תמיד היא יצאה מכוערת אז מישהוא יכול בבקשה לעזור לי כי אני לא רוצה להשאר מוגבלת כל חיי. יש ללחוץ על הדוליז או על איפה שכתוב "מצורף קובץ BMP" כדי לראות את הדוליז בצורתה המקורית

MaMi liraz

New member
רעה אחת

אני פירסמתי ואת פירסמת מעלי תודה על התגובה שלך מותק! שוב הדולי שלי

LeAnNe

New member
טוב מותק אני אגיב לך...

-לשער חסר הצללה. -הבגדים יפים אבל רק השמונה שם לא נראה קשור לחולצה את צריכה להצליל גם אותו כאילו הוא המשך של הבד.. -הנעליים לא כל כך ברורות לי לפי דעתי את צריכה לעשות קו מתאר כהה יותר. חוץ מזה דולי ממש יפה.

מסוכנת

New member
סליחה "מותק"

אבל אפחד פה לא חייב לך גרוש... בת כמה את כבר? 11? למי את קוראת מותק?? חחחחח (ולא אני פשוט עונה ללירז כי היא מעצבנת אותי)

MaMi liraz

New member
מסוכנת...

אז קודם כל באמת אף אחד לא חייב לי כלום ואם לא נגבש תקהילה שלנו הפורום יהיה על הפנים אם אתם רוצים שיגיבו לכם תגבו גם לאחרים זה מעליב ובית אני לא בת 11 אני בת 14 אז דיי עם הסצנות

PinkBanana

New member
פרסומת....בואו נראה....

אני צריכה ללמוד לעשות נעליים ושיער....הנואשות גוברת!

MaMi liraz

New member
למה השירשור??

פתחו שירשור דוליז חדשות ואתן לא מגיבות! זה לא יפה :( נעלבתי נורא ששמתי דולי ואף אחת לא התיחסה רק המשכתן להעלות דוליז שלכן אתן מפרסמות כדי שיגיבו לא?? אז תנו לאנשים להגיב גם לאנשים אחרים

PinkBanana

New member
אבל מה אני עשיתי?

תותר לי לשאול למה ומדוע השאלה הטובה של ´למה אתן לא מגיבות?´ באה אחרי הבובה שלי?!

מסוכנת

New member
אהבתי

חוץ מהעובדה שאת עושה את הקו שחור במקום הצבע הנכון...נותן לזה מראה לא ראחליסטי (דרך אגב---אין לי עברית במחשב- אני אני מנחשת איפה האותיות- בגלל זה יש לי טעויות)

PrinseC

New member
טוב... ../images/Emo20.gif

למאי הרצוג: ממש ממש אהבתי את זאתי עם השימלה הגדולה, איך עשית את השיער? האחרונה שלך באמת לא משהו ברורה... כאילו זה לא מובן מה היא לובשת ולמה. בכל מקרה הנה החדשה שלי שהיא בסגנון "סקול גירל" אם תשימו לב יש לה אפילו את סמל הבצפר על החולצה..חיחיחי

וואו!

איזה מקסימה!!! זה כזה יפה! ממש אהבתי.... בקשר לדוליז שלי.... את השיער עשיתי בפוטושופ... האחרונה מוזרה... כבר אמרתי שאני לא אוהבת אותה

SYCHO

New member
אז קודם כל...

אהבתי מאוד את ה´סקול גירל´ שלך היא מדהימה! ולמאי הרצוג: ממש אהבתי את הראשונה שלך היא יפה לאללה את יכלוה לפרסם את הבייס?

angel doli

New member
השתמשתי בבובה שלך, והפכתי אותה

דומה לי .. תוצאות בקרוב חחח ..
חחחחחחחחחח

למעלה