שרשור דוליז חדשות

דנדוש383

New member
דולי של יעל-ריצ´ל גרין../images/Emo151.gif

היא לא יכולה לשלוח קבצים אז אני מצפה לתגובות! מובן?????

דנדוש383

New member
לג´ני ../images/Emo151.gif

הבגדים יפים(מזכירים לי את בריטני ספירס) ואת השיער לא אהבתי...

BIG wannabe

New member
רגע, שאני אבין-

הבגדים יפים, מזכירים את בריטני ספירס. זה אומר שהם יפים כי הם מזכירים אותה? יש כאן אנשים מעוותים לגמרי
, אבל- זה עניינכם. אהבתי מאוד את המכנס
, השיער יותר יפה בשמאלית, ובקשר לחולצה- למען השם תלבישי את המסכנה במשו!!

מסוכנת

New member
ביג ואאנאבי

אל תגידי לי שאת לא היית לובשת חולצה כזאת.... בכל מיקרה...אני לא חושבת שזה יותר מדי חשוף....אבל תודה על התגובה

PrinseC

New member
לדולי של יעל- ריצ´ל גרין:

ממש אהבתי את הרעיון והמקוריות, וגם החלק העליון יפה. אבל לא ממש אהבתי את החלק התחתון... הוא נראה לי... ריק מידי.

Rachel Green

New member
תודה דנה+הערה

דנה!תודה מותק!לאב יו....מי שלא הבין,אני לא יכולה להעלות קבצים לפורום אז דנה(החמודה) פירסמה את הדולי שלי... הערה:תפתחו את הקובץ בגדול...זה לא יפה ככה....זה מעוות...

Tiaya

New member
הדולי הראשונה שלי!

היי לכן, אני חדשה.... ממש אהבתי את הדברים שעשיתן פה, הם מדהימים!! אני מציירת, אבל עכשיו שברתי את היד ואני לא יכולה לצייר, אז חשבתי לעצמי - למה לא לנסות כי במחשב וביד אחת וכו´... זה לא קל כמו שזה נראה ולכן אני מעריכה אתכן מחדש!!! אז עשיתי אחת ותודה רבה לאתר שהדריך אותי... אני רוצה להשתפר מהר - אז תגיבו ותהיו אכזריות!!!!

PrinseC

New member
טוב...

אז קודם כל כל הכבוד! בשביל דולי ראשונה זה ממש יפה. אבל... ההצללה לא ממש הגיונית. כאילו תחשבי מאיפה מגיע האור ואיפה יש צל וככה תצלילי ולא סתם איפה שבא לך. גם את השיער לא ממש אהבתי.. כאילו הרעיון נחמד אבל אפשר לתקן, אולי תוסיפי עוד "חלקים" לשיער

The Charmd One

New member
תגובתי../images/Emo9.gif

אז החצאית טיפה עקומה..היא לא יושבת עלייה טוב..וגם הנקודות אור לא באות סתם ככה על הבד...אם את עושה הצללה של אור וצל- אז לאט לאט זה עובר למואר יותר.. אם את עושה את ההצלה הראשונית אז נקודות אור לא יכולות לבוא סתם ככה..אוף קשה לי להסביר
השיער די מוזר..זאת אומרת תעשי שווה בכל חלקי הראש...יותר ריאלי המגפיים..אממ עקומות כאלה.. אבל סה"כ לדולי ראשונה זה יפה...
אני בדולי הראשונה שלי עשיתי מוטציה בהכחשה..

PrinseC

New member
הנה עוד חדשה שלי

ותודה להרמיוני על הבייס שנלקח מהאתר היפה שלה!

דול חדשה שלי.. ../images/Emo4.gif

אני לא ממש מרוצה ממנה ניסיתי לעשות שיער לפי הטיוטוריאל של יובל, בשיטת השיערה-שיערה אבל יצא ג´יפתי ושילבתי בין שני סגנונות של הצללה תגידו לי איזה יותר טוב [בנעליים או בבגדים]

אוקיי תגובה../images/Emo13.gif

אז השער באמת יצא קצת מוזר אבל בכל זאת חמוד השקוף יצא טוב מאוד וגם הבגדים עצמם והמגפים חמודות מאוד ובקשר לשאלה שלך: ההצללה במגפיים יצאה לדעתי יותר טוב ויותר ראליסטית טוב זהו
חוץ מזה, אפשר את הבסיס
ואיך קוראים לו (לבסיס)

למעלה