שרשור דוליז חדשות.

tiptip4u

New member
ואוווו זה את הכנת?

איזה מדהים הבייס! וגם הדולי זאת שיש לה אחלה נעליים.

../images/Emo13.gif

הנעליים המקוריות יותר יפותתתתתתתתתתתתתתתת!!

your-destiny...

New member
אני לא ענת... אבל אני משערת שגם אם

אני לא ענת... אבל אני משערת שגם אם זה יבוא ממני זה יהיה בסדר...

Shusho

New member
אוקיי, תגובה...

כמו תמיד, אני אומרת שזאת תגובה בונה, ואני לא באה במטרה להעליב. ואם כן נעלבת, זאת לא אשמתי כי ביקשת ביקורת בונה, לא ביקורת צבועה
השמלה- הגזרה, היא משהו שאת מחליטה עליו, אבל אני מרחמת על הדולי שלא יכולה להזיז את הרגל מילימטר כי השמלה צמודה לאללה ברגליים. ההצללה-
. ואני אסביר לך גם למה- לא ממלאים את החלל במליון צבעים עד שנגמר המקום, אלא ממלאים מקסימום בחמישה... ולצורה יותר ריאליסטית (אמיתית) משתמשים באפקטים שאפשר לעשות בפיינטשופ פרו ובפוטושופ.
הגלימה או איך שתקראי לזה- גם שם ההצללה על הפנים... לא מוצלח... גם שכחתי להוסיף שאם השתמשת בפלטה, תדעי שהיא ממש גרועה, כי השמלה מתחילה משחור ונגמרת במן ורוד כזה, והגלימה מתחילה בורוד ונגמרתבלבן. וזה אמור להתחיל ולהגמר באותו צבע רק שונה...
השיער יפה, יצא נחמד מאוד, את עשית אותו? אם כן קבלי צל"ש
רעיון נחמד... וטוס לראות בובות על בייסים אחרים חוץ ממאנגה וכו´.
בהצלחה בהמשך!

חס וחלילה לא נעלבתי

ותודה רבה על התגובה הבונה. ההצללה באמת יצאה די נוראית כי לא ממש הסתדרתי עם הבייס ולא הייתי בטוחה מה לעשות איתו. ואין לי כח להוריד פיינשופ עכשיו, אבל אני יודעת שזה מקל. כן, אני עשיתי את השיער, אבל לא נדמה לי שהוא יצא כל כך טוב. נדמה לי שאני אקח את הבייס ואעשה את כל הדולי מחדש לפי העצות שלך. ושוב- תודה רבה.

אהבתי את הרעיון של הדולי...

אותן התגובות שנתנו לך כם עליהן אני חשבתי רק שאני חושבת שזה יצא יפה למרות הפקשושים שיש שם. :) ועכשיו שלי...קצת מוזרה... תגיבו.

Jelly Beans

New member
מאאאגניב! ../images/Emo60.gif

דולי מאגניבה בהחלט! חוץ מזה שהלמטה בצורת משולש, זה רעיון יפה ודולי יפה! ו.. אני רוצה לפרסם דולי חדשה, אבל.. אין לי!!!
אין לי השראה ב-כ-ל-ל הייאוש!

הינה אחת ...

עבדתי עליה המון זמן...
ממ. השיער לא משהו .. והיה לי קצת קשה לעשות את הפנים ( פעם ראשונה שאני עושה פנים לבד.. היפ היפ הריי !)

i c y

New member
ממש יפה, שירה!../images/Emo13.gif../images/Emo135.gif

והנה אחת שלי, היא די סתמית, אבל בסדר...

tiptip4u

New member
תסתכלו על שלי:

היא בשירשור שלי סליחה סליחה סליחה... לא הגיבו לי עליה )::::

i c y

New member
תודה!../images/Emo9.gif ולמה בעייתי¿../images/Emo12.gif../images/Emo135.gif

בעצם, כשאני חושבת על זה... הוא באמת לא נראה כל כך אמיתי, רק אני לא יודעת מה צריך לשנות בו...

למעלה