שרשור דוליז חדשות.

BliNky

New member
אההההההההה יא מוכשרת!!!!!!!!!

כ פ ל י ם מ ד ה י מ י ם ב צ י י ר הלוואי ויכנס לך וירוס במחשב... בעצם לא בשרשורים אני מחכה לראות דוליז שלך כי הם כאלה מיוחדות... או במילים אחרות- אל תתיחסי למה שכתבתי אני בהיי מזה שהתקבלתי לבוסתן... או במילים אחרות- תתעלמי...

NeTa G4

New member
../images/Emo42.gifתגובה לגולי עם הצמה הארוכה...

היא ממש מקסימה. ובאמת אין לה קשר לסרט קיוב. כאילו אף אחת מהדמיות לא דומות לה. השער שלה ממש מגניב, אבל לא הבנתי למה יש לה רק פס אחד של שער...

זה קוקו/צמה

ולא עשיתי אותה בהשראת הסרט או משהו. סתם עשיתי אותה מתוך החרפון-שלאחר-הצפייה-בסרט.

BaMbA babe

New member
לא מתה עליה ממש...

היו לך הרבה יותר טובות ויפות...(ואת יודעת את זה..)

אמממ...

אהבתי את הרעיון של הסנופקין ובכלל הדוליז שאת עושה יפות.... והנה דוליז חדשה שלי...אני יודעת שהיא זוועתית ברמה...אבל זה מה שיצא לי...

Mooa-Numi

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

סתם ניסיתי את הסמודג´ אל יצא, התעצבנתי, וזה מה שיצא. נסייתי לעשות הצללה בציצי (בהיר) ווצל מתחת אבל לא כל כך יצא... השיער סתם מעאפן.

Mooa-Numi

New member
ואיך שכחתי לציין-

היא לא מקורית, יש מיליון כמוה, מזעזעת, וריקה לחלוטין. באמת אין לי מושג למה פירסמתי אותה. אולי אני אמחוק?

KitKat nop

New member
זה יפה.

למרות שזה נראה מן נפוח כזה אם חושבים על זה אבל במחשבה שניה זה נראה קצת כמו דוגמא חביבה שכזאת בכלמקרה ... *פיצול אישיות מתגבר*

BliNky

New member
קסט אהבתי ת´שמלה

את השיער פחות ודווקא הציצים יצאו לך חמודים... ולכל מי שקורא את זה- התקבלתי לבוסתן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KitKat nop

New member
איזה מתוחכמים הבקבוקי בירה האלה !

"אין לי טיפת מושג "! הבנתם ? זה כזה גדול ! יו יו הם אומרים כל מיני דברי שיש בהם יענו רמיזות מיניות (שזה קווול) וגם הם מכניסים כל מיני מילים שקשורות בבירה !... איזה גדולללללל....לא אוף שיעיפו את זה כבר זה מרגיז .

../images/Emo41.gifאת ממש רוצה להכנס לכאן!!../images/Emo41.gif

http://msn.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=338

הנה דולי שהכנתי

כבר פרסמתי אותה פעם אחת אבל אני רוצה עוד תגובות וסיגל, הדולי עם הקפלים בשימלה, ממש יפה! (פתחתי אותה בגדול
)

המממ ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

עשיתי את הדולי ממזמן אבל רק היום הצלחתי לעשות לה שיער יפה
ו.. הההה.... הוספתי לה פרעח.. ( פרח..) בלופ !

KitKat nop

New member
אהא

הדולי יפה . אבל יש כמה בעיות לטעמי. ההצללה במכנסיים משונה. בשיער למיטב הבחנתי אין הצללה ? . חוץ מזה הכל יפה למרות שהבייס טיפה עקום והפרח מאגניב. דולי - חדשה מה - דעתכן ? ניסיתי - סגנון - חד -ש לשיער ! נועה

Alexis14

New member
ממש יפה! זה לגמרי מהמם

למרות שאין ממש התאמה בצבעים אבל זה לא כזההההה מפריע.... חוצמזה זה מדהים וגם השיער!

למעלה