שרשור דוליז חדשות.

Mooa-Numi

New member
שרשור דוליז חדשות.

שלא יהיה ארוך מידי, כמו הקודם. תנסו לא לפרסם מאה פעמים וכאלה.

אני ראשונה אני ראשונה!

טוב, התחרפנתי רשמית!
אז הנה דולי שעשיתי הרגע! היא ה-11 שלי! היא אמורה להיות דוגמנית ללבני נשים! תגידו מה דעתכם!

יפה.. אבל לא אהבתי ממש..

יש לי בעיה עם תחתונים מהסוג הזה.. הן נראות בעיניי מין.. אמ.. לא יודעת..
מגעילות כאלה. והנה דוליז חדשות שלי הרבה זמן לא פרסמתי.. אז בואו נתחיל. זו דולי משעממת שנוצרה מחוסר השראה
היא אמורה להיות מין הממ.. דולי היפהופ פאנקית כזאת או משהו כזה

תפתחו בגדול!!!

זו מוזרה.. הכנתי אותה אחרי שראיתי את הסרט "קיוב" אבל אין לי מושג מה הקשר. שיהיה.

דולי עם קפלים בשמלה!!

זו הדולי הראשונה שלי עם כפלים של ממש בשמלה. הכנתי אותה בצייר ללא כל עזרת פוטושופ או תוכנת גרפיקה אחרת מלבד הצייר. לא נעזרתי בשום דוגמה תמונה או טיוטוריאל ואני מתחננת לפניכם על ברכיי: תפתחו בגדול!!! זה נראה ממש טוב כשפותחים בגדול!

ואחד אחרון..

מין סנופקין מוזר. כשיהיו לי עוד רעיונות אני אכין עוד דוליז. בינתיים אין. שרשורי נושא למיניהם יכולים לעזור. אם אלו יהיו נושאים שלא נחרשו כבר... באייי

Alexis14

New member
כולן יפות

בקשר לשניה, זו עם הגלאח והמשולש והקוקו הארוך- במקום שיהיה לה קרחת מבריקה את יכולה לנסות לעשות שם נקודות כאלה, כאילו זיפים של שיער ואז זה יראה יותר גלאח

../images/Emo41.gifתגובות../images/Emo41.gif../images/Emo19.gif

את השתיים הראשונות לא אהבתי, השלישית ממש ממש ממש ממש יפה...גם אני עושה כפלים ככה, רק שלי זה לא יוצא יפה. הרביעית די סתם, אבל הסנופקין מעולה!

BliNky

New member
אההההההההה יא מוכשרת!!!!!!!!!

כ פ ל י ם מ ד ה י מ י ם ב |ההדגש| צ י י ר הלוואי ויכנס לך וירוס במחשב... בעצם לא בשרשורים אני מחכה לראות דוליז שלך כי הם כאלה מיוחדות... או במילים אחרות- אל תתיחסי למה שכתבתי אני בהיי מזה שהתקבלתי לבוסתן... או במילים אחרות- תתעלמי...

BIG wannabe

New member
מה התקבלת???

מזל טוווווווווווווווווווווווווווווווווווב!!

BIG wannabe

New member
בשביל זה יש לי פלאפון. |פלאפון|?

מזל טווווווווווווווב!! וואי כמה זמן לקח לי לקלוט שה "אבל זה רק אני
" זה החתימה שלך..

BIG wannabe

New member
ררררר...

אני עוד אגלה את זה!! |מכשיר סלולרי| ? או אולי - |טלפון| ? מה זה לעזאזל!!

BIG wannabe

New member
אני יכולה פשוט לבדוק את זה בטבלה.

אבל אני לא אעשה את זה. |עצלנית| אני מניחה שאין כזה אייקון.. אוקיי: |מכשיר| |פלפון|
כן כן נראה לי שזה נייד!! יש. טוב תכף נגלה אם צדקתי..

למעלה