שרשור בנושא המדיני...

ישר מהכור בדימונה...

כאילו שחסר לנו מה לעשות עם החומר הרדיואקטיבי שלנו... מילא שישקרו, הבעיה היא שהם מאמינים לתעמולה שלהם בעצמם (ומי ששמע את סוהא ערפאת יודע על מה אני מדבר...)

dorrn

New member
כשאדם חוזר על שקר מספיק פעמים

הוא מתחיל להאמין בו בעצמו. תופעה פסיכולוגית ידועה.

eyalb

New member
גלי יקירתי...

לא הבנת אותי... לדעתי למדינת ישראל או לכל מדינה אחרת אין סמכות לשפוט ולחרוץ דין של פושעי מלחמה אלא רק לבין הדין הבינ לאומי מכיוון שלא יעשה לאותו אדם משפט צדק במדינה שבה הוא ישפט... לא משנה עם זה שרון פואד או ברגותי

קנבל

New member
זה לא הסמכות שלנו

אם המטרה של חטיפתו של ברגותי היתה להעמיד אותו לדין זאת לא הסמכות שלנו! שטח A הוא אוטנומיה שאסור לנו להכנס לשם ולהשליט שם סדר...! המטרה של חטיפתו היתה להשיג מידע מודיעיני...

טוב תקשיבו כולם

*נזכרת שלמדנו את זה באזרחות*דופקת את הראש בקיר*חוזרת למחשב* הייתם צרכים להעלות את הנושא הזה בחופש?* רעים! אהממ טוב ועכשיו נחזור לשפיות..המהלך שבו נקטה ישראל הוא נכון וחוקי לישראל מותר לכופף את הזכות להליך הוגן (ואני לא אסביר מה זה יאק) ברגע שזה מתנגש בעקרונות הבטחון שלה ומה גם שזה נועד להציל חיי אדם..אני לא בטוחה שאנחנו יכולים לשפוט אותו על פשעיי מלחמה מה שהוא אשם בהם אבל אפשר לתת לו כרטיס כיוון אחד להאג ולצרף אליו את ערפאת מופז פואד שרון ושות´...!!!! חג עצמאות שמח לכולם!!! ואנשים בקשה קטנה..מחר בכל האקטזה של החג והמנגלים תזכרו ש..בשר זה רצח!!!!!!!!!!!!! גלי

Deathatred

New member
תגובה

[צטט] לשפוט אותו על פשעיי מלחמה [/צטט] כמו ששפטנו את אייכמן, וכמו שבלגיה מתיימרת לשפוט את כל מנהיגי אומות עולם, אנחנו יכולים לשפוט את ברגותי. אבל קודם כל, נחקור אותו הייטב. [צטט]מופז פואד שרון [/צטט] הם לא פושעי מלחמה. הם לא הורו אף פעם על ביצוע פשע מלחמה או טבח באוכ´ אזרחית. להפך, ההוראות שלהם היא לצמצם ככל האפשר את הסבל של האוכ´ האזרחית. [צטט]ואנשים בקשה קטנה..מחר בכל האקטזה של החג והמנגלים תזכרו ש..בשר זה רצח[/צטט] גם צמחונות וטבעונות זה רצח. אבל אנחנו חייבים לאכול משהו, לא כן? ראי הודעה שלי בשרשור על ההפגנה נגד ניסויים בבע"ח.

לא אמין

אם כי אפשר לקחת ממנו קני-מידה למספרי ההרוגים, כיון שאפשר להאמין להם בערבון מוגבל (בדיוק כמו את ההודעות של דובר צה"ל). כבר קרה שתאונות דרכים נספרו כפעולות איבה, וכבר שמעתי סיפור על תביעה שהגישו מספר פלסטינאים דרך "בצלם", שמתוך 10 סעיפי אישום מזעזעים של התעללות ברברית נשארו אולי 3 שנידונים בבית משפט, כשכל השאר נחשפו כשקרים... צריך לזכור שלאירגון, כמו כל אירגון יש אינטרסים...

dorrn

New member
זה רק נדמה לי...

או שאתה באמת משווה את האמינות של צה"ל לזו של בצלם???

אני בפירוש

לא משווה. כיון שבעוד צה"ל מסתיר מידע לפעמים, הוא עושה את זה למען ביטחון המדינה, האירגון "בצלם" סתם רוצה להרוס את המדינה. דובר צה"ל מסתיר מידע, מכחיש וכו´ לעיתים קרובות (מכונית ובה בכיר טרור פלסטיני מתפוצצת לה לאור היום. כל הארץ גועשת ורועשת, כולם מדברים על זה ומה היה וכו´ וכו´...עשרות עדים פלסטינאים: מסוק ירה טיל ופוצץ אותה. דובר צה"ל: לא שמעתי על האירוע.) לא לכל מה שאומרים לי אני מאמין, צריך גם קצת שכל. אגב, מתנצל אם השוותי את האמינות של צה"ל לזו של "בצלם", בצלם יותר גרועים - בעיקר כיון שבצה"ל יש ימנים, שמלאנים, דתיים וחילונים בני כל העדות וכל הדעות. ב"בצלם" יש רק שמלאנים קיצונים מאוד וערבים - שדעותיהם מוגדרות, ידועות.

dorrn

New member
מסכים לחלוטין

נכון שבצה"ל לפעמים "משחקים" קצת עם הנתונים,אבל הם עושים זאת למען ביטחון המדינה. בבצלם,כמו שאמרת,עושים זאת כל הזמן,במטרה לפגוע ככל האפשר במדינה. בכל מקרה,באופן כללי,אני חושב ששנינו מסכימים שבאופן כללי אפשר לסמוך על דובר צה"ל. מה שאי שאפשר להגיד על האירגון המושחת המתקראבצלם.

עם

כל הכבוד לך, יהודי לא ציוני - היהודים בחו"ל חיים טוב מאוד? חוץ מגלי האנטישמיות האחרונים? כן. בטח. להזכיר לך את ההיסטוריה היהודית? את הרדיפות במדינות המוסלמיות, את ההיטלים המיוחדים, ההתיחסות של העמים האחרים ליהודים שם? את האינקווזיציה בספרד? מסעי הצלב? אכן, נהרגו יהודים רבים מאז קום המדינה. זה מצער. אבל עדיף לי למות בכבוד, כאדם חופשי, כאדם ששולט ומחליט על גורלו. בתוך העם שלו, כשהוא עובד בשביל עצמו, כשהוא אינו נתון למרותו של שום עם אחר שהוא מצוי בקרבו - מאשר לחיות כחלק מהעמים האחרים - בלא תרבות, בלא זהות לאומית אמיתית, נתון לרחמיו של השליט המזדמן, של הלאום המזדמן. וכאן מגיעה התשובה שלי אלייך, יהודי לא ציוני - תשובה על רגל אחת אמנם, (מצטער, חוסר זמן) - עדיפים החיים. תמיד עדיפים החיים - אבל חיי אמת, ולא חיים מזוייפים כמו החיים שאתה מציע. מדינת ישראל, ראשית צמחית גאולתנו, היא החיים האמיתיים. חיים של אדם שליט לגורלו שלו - לא עבד, לא אדם שמחביא את הלאום שלו ובטח שלא אדם שיושב וחולם כל היום על תחייתו של הלאום שלו אבל לא עושה מעשה כיון שהוא לא ראה אש יורדת מהשמיים. ואני חי. גאה במולדת, גאה באנשיה (ולא משנה לאיזה סקטור הם משתייכים, או מה דעותיהם) - כיון שזה מה שהמדינה היהודית הצליחה להשיג, ההישג הכי גדול שלה - שיהודים יחליטו: מתווכחים, ורבים ומפגינים ומחליטים על עתידם. הם בעצמם - לא אחרים. הם בעצמם. אז אני חי, בגלל המדינה. וככה אני מעדיף. את החיים.

אהממ. מעניין..מרתק

*למרות שאני לא חושבת שזה הערב לויכוחים פוליטים אני חייבת להגיב* קודם כל מה שהתקפת הטרור עלא רצותה ברית הוכיחה זה שאין מדינה שהיא חסינה מטרור, וכמו שמתן כתב אני לא חושבת שהיהודים מוגנים נוכח גלי האנטישמיות בעולם. השאלות שהעלת הן על סדר היום הפוליטי אני לא מנהיגה אני גם לא מתימרת להיות כזו ביום הבחירות (אם) אצביע אצביע למפלגה שאני מאמינה בדרך שלה לא רק ברובד המדיני. דבר נוסף, אני לא חושבת שמישהו יודע ויכול להגיד מה לעשות..הימין נתקף בשיתוק לאחר ששנה וחצי גילה מה לעשות? שאין פיתרון צבאי כל פעולה צבאית גוררת פיגועי טרור רצחניים השמאל מאידך גם נותר משותק נוכח תמיכתו של ערפאת בטרור ופיקודו עליו. את עמדתי כבר כתבתי פה. אני לא חושבת שיש הבחנה בין חיים למדינה זה משהו שצריך לבוא יחד אנחנו כאן כי אין לנו מקום אחר אנחנו כאן בזכות ולא בחסד אנחנו כאן כי זו המדינה שלנו . מה המחיר של פיזור היהודים בגולה? *בקשה קטנה ממי שרוצה להגיב על מה שכתבתי תגיבו רק לא היום פעם אחת בשנה..בואו ננסה להיות מאוחדים (אלוהים מה קורה לי היום?)* גלי

eyalb

New member
נתוני בצלם אמינים ביותר...

באשר לנתוני שלום עכשיו הם טיפה לא מעודכנים אך לקוחים מאתר בצלם בצלם לוקח את מספרי הפלשתינאים מעשרות זוכנויות ידיעות ומצליב

Deathatred

New member
בצלם לא אמינים

ראו גם הודעה שלי באשכול על מרואן ברגותי. בצלם נוקטת צד בסכסוך ומשתתפת בתעמולה השקרית של הפלשטינים. את הנתונים שלהם הם מקבלים גם ממערכת התעמולה הפלשטינית וידוע שיש אצלם כמה הרוגים שלכאורה מתו מאש חיילי צה"ל אבל באמת הם מתו מתאונות דרכים וסתם פציעות רגילות (כוויה בתנור, שבר רגל וכו). כמו כן, הפלשטינים מדווחים על הרוגים שלא היו ולא נבראו ובצלם מאמינים כמו תוכי לשקרים. בצלם אינו ארגון אוביקטיבי והוא מוטה בבירור לטובת הפלשטינים. מוזר מאוד שהוא אף פעם אינו טורח לדווח על הפרות זכויות אדם מצד הפלשטינים: טרור כלפי יהודים, פיגועי התאבדות, הסתה ועוד. מה עוד שבצלם מתעלם (בכוונה) מהפרת זכויות אדם של הרש"פ כלפי אזרחים פלשטינים: עושק, ביזה ודמי-חסות, נקמות דם משפחתיות ורצח, גניבת כספים, זיוף כספים, שלטון פשיסטי, דיכוי מתנגדים, לינצ´ים, שוחד ואי משפט הוגן, ניצול ורצח ילדים לצורכי תעמולה ועוד.
מסקנה: אין לסמוך על בצלם ועל הנתונים שלהם.

eyalb

New member
אתה פשוט מדבר שטויות...

בצלם מטפלת גם בהפרת זכויות אדם של פלשתנאים כנגד יהודים... אבל אל תיתן למציאות לקלקל לך את התזה

ראיתי את הטיפול הזה,

של ההפרות של הפלסטינאים כנגד יהודים. שולי מאוד. מאוד.

dorrn

New member
6,000,000

זהו מספר היהודים שנהרגו בגלל שלא הייתה מדינה. יש צורך להוסיף?

למעלה