מיק83
Well-known member
אנרגיות חיוביות ולהסתכל רק עליו.אני באמת עצובה, קשה לי לראות נוכלים והיא וואחד נוכלת.
הוא פשוט בחור טוב וזה מעצבן מה שהיא עושה
אנרגיות חיוביות ולהסתכל רק עליו.אני באמת עצובה, קשה לי לראות נוכלים והיא וואחד נוכלת.
הוא יהיה בסדר, זכרי שזמנה קצוב ושעון החול אוזל.אני באמת עצובה, קשה לי לראות נוכלים והיא וואחד נוכלת.
אנרגיות חיוביות ולהסתכל רק עליו.
לא נראה לי שעוז ישחרר אותה כל כך מהר, ואני מודה זה קשה לי לציפייההוא יהיה בסדר, זכרי שזמנה קצוב ושעון החול אוזל.
זה נראה ונשמע כמו חיסור גורלי...אריאלי, זה נשמע כמו התמנונה מאינסטנבול והפונפון האבוד.
בנוסף לכך שהיא צרחה היום בחדר מלא גברים כשהיא עם חלוק רחצה שהיא בלי תחתוניםערב טוב
הנועה הזאת מהבוקר מתכננת איך להחזיר את ג'וזי לידיים שלה, נחשה כזאת, התחילה עם להגיד לקארין שתאחל לה בהצלחה (כתבתי בפורום שהיא מתכננת), ניסתה לבוא לג'וזי עם בגד ים קטנטן, הוא התפלל, אח"כ קפצה עליו במיטת שיזוף, והוא ממש אמר לה די די תלכי והיא המשיכה בחדר ארונות, חיבקה אותו ונגעה לו בתחת, מנסה לקרב אותו דרך סקס (גם ככה הוא במצב קשה,בזה אני עוד איך שהוא מבינה אותו. למרות שעוד יחסית הוא מחזיק מעמד). ואז התחילה במניפולציות ריגשיות עליו שעוד אתמול בלילה אמרה שהיא לא רוצה להיות רק איתו ועכשיו מנסה לסכסך אותו עם רמי!!!
ועוד היא גם מבלבת לקארין את המוח שתלך עם יהודה מה??? מה??? מה זה הדבר הזה
אין לי מילים להגדיר את הבחורה הזאת עם כל הכבוד היא מביישת אותי כאישה, שאומרים לה לא והיא ממשיכה וממשיכה. התעלקות שלה מגעילה אותי.
כואב לי על ג'וזי ממש ממש, אני דווקא לא מאשימה אותו, לא כועסת עליו, רק כואב לי עליו.
יש לו לב טוב והיא נוכלת אמיתית, יש המון אנשים שנופלים קורבן לנוכלים כמוה.
פשוט עצוב לי![]()
לא מקודם בכלללללדרור על היציאה של יהודה מהבית:
"לא סתם שזה הוא שיצא וחזר"
מי יספר לו שיהודה יצא כי הוא מקודם עד כדי בחילה?
if onlyאתמול בפרק: יהודה חולה אהבה
בפרק של שבת: קח אותי יהודה
כולן מתחרות על לבו של הרווק השרמנטי. אלמוג, קארין, לינור, גל, אופירה ודרורה.
כולן יפות(חלקן יפות בחושך), כולן חכמות(רובן רחוקות מלהיות חכמות) אבל רק אחת זוכה.
יהודה יצחקוב, איך אפשר שלא להתאהב בך?![]()
הן אפשר, הן אפשרif only
וזהבה זו שתנצח
מה אתה יותר ? מאוהב או משורר ?אתמול בפרק: יהודה חולה אהבה
כולן יפות(חלקן יפות בחושך), כולן חכמות(רובן רחוקות מלהיות חכמות) אבל רק אחת זוכה.
גם דודו אהרון היה "הרווק"אתמול בפרק: יהודה חולה אהבה
הבנות רצות אחרי ג'וזי - איזה פלייר, פלייבוי, שחקןאתמול בפרק: יהודה חולה אהבה
תרגום לחן עממי.הבנות רצות אחרי ג'וזי - איזה פלייר, פלייבוי, שחקן
קארין מחפשת עלילה ואלמוג שמה בפרנדזון - יהודה השרמנטי של הבית
יצעקו יהודה תיזהר מקאריןמחר צעקות לקארין ״ קאאארין תיזהרי מאורן, דרור אלמוג וג׳וזי״![]()
מתאים לי הלוואי!!!יצעקו יהודה תיזהר מקארין
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.