ORIGINALNIK
Well-known member
היא עוד לא הבינה שרמי הוא לא הmeal ticket שלה כי אשתו לקחה חצי ויש לו 3 ילדים אז הם לקחו את השארחחחחחח מה זה מעושרות
היא עוד לא הבינה שרמי הוא לא הmeal ticket שלה כי אשתו לקחה חצי ויש לו 3 ילדים אז הם לקחו את השארחחחחחח מה זה מעושרות
שונמית תטביע אותה בבריכה.שתדעו לכם שאם באמת קארין הולכת לעשות מהלך עם יהודה (הבנתי שזה לא בטוח), באמת יכאב לי עליה כי יגמרו אותה בחוץ.
ובואו אני מחבבת את קארין (בעיקר שהיא עם גל) ומאוד מקווה שיש לה קצת שכל בקודקוד, זה יראה פאטתי, לא אמין והיא תעוף בשניה
זה באמת לא אמין.. הוריד לי ממנה ממששתדעו לכם שאם באמת קארין הולכת לעשות מהלך עם יהודה (הבנתי שזה לא בטוח), באמת יכאב לי עליה כי יגמרו אותה בחוץ.
ובואו אני מחבבת את קארין (בעיקר שהיא עם גל) ומאוד מקווה שיש לה קצת שכל בקודקוד, זה יראה פאטתי, לא אמין והיא תעוף בשניה
אני לא מאמינה לזה.. נעה המציאה ועפה על זהשתדעו לכם שאם באמת קארין הולכת לעשות מהלך עם יהודה (הבנתי שזה לא בטוח), באמת יכאב לי עליה כי יגמרו אותה בחוץ.
זה ממש מהחלומות שלך. ושל בסדר. קטע הזויpeeeeeeeeeeeeeeee.........שו מה איך?.....מתי??....קארין ויהודה??...
מהה דרור שם להם בחינה?....
פייייייייייייייייייייייייייייייקארין ויהודה?....רציני?....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.