**שרשור ביניים עד התוכנית**

מצב
הנושא נעול.

שאנל777

Well-known member
אני צריכה ללכת אבל חייבת הוכחות לקארין ויהודה, מה יהיההההההה, שנועה וקארין ידברו כבר לבד,לכו לעשןןןן

לנה דל ריי

Well-known member
יהודה מקרקר סביב המיטה של גוזי מת שגוזי יחזור להיות איתו כמו פעם שיהודה ילך יחפש שילך לקארין שמחפשת זמן מסך

M o m 4 T w o

Active member
חייבת להודות שקשה לי לאכול את הסיפור של קארין עם יהודה. בגדול אני מחבבת אותה (בעיקר כשהיא עם גל), אבל ממש לא אמין לי אחרי על מה שאמרה על יהודה ואחרי שהיתה זאת שהפכה את גל ורמי עליו, תמוה מאוד שפתאום נדלקה עליו. ודווקא כשחזר מהדחה מזויפת ופתאום ולכן נתפס כחזק? וכשהיא מרגישה שהיא לא בולטת? נראה ממש חיפוש קו עלילה.
ומהצד השני גם דרור מוזר. היה צמוד לקארין ופתאום התהפך.
איזה בית הזוי.

ghost whispers

Well-known member
חייבת להודות שקשה לי לאכול את הסיפור של קארין עם יהודה. בגדול אני מחבבת אותה (בעיקר כשהיא עם גל), אבל ממש לא אמין לי אחרי על מה שאמרה על יהודה ואחרי שהיתה זאת שהפכה את גל ורמי עליו, תמוה מאוד שפתאום נדלקה עליו. ודווקא כשחזר מהדחה מזויפת ופתאום ולכן נתפס כחזק? וכשהיא מרגישה שהיא לא בולטת? נראה ממש חיפוש קו עלילה.
איזה בית הז
ומה עם זה שכמו שכתבת שאת אוהבת שהיא עם גל בסוף מתברר שקארין מקנאה לגל ומרכלת עליה ? וזה שלא מסוגלת לפרגן לגל על המסוק ? ישר לוקחת את זה ש למה גל ולא היא ?

רינה 157

Active member
איזה בית הזוי.
כולם חוץ מיהודה ואלמוג פוליטיקלי קורקט ושחקנים!!!
תום בכה היום בנסט שהוא לא בולט בבית....
איך הוא רוצה לבלוט כשגל איתו והיא תופסת גם את הנפח שלו?

בסדר555

Well-known member
18:59 נועה אמרה ליהודה "אני לא יכולה יותר מידי, היא תהרוג אותי" ובום צינזור
חזר מבולבל

Kiera

Well-known member
כל הקשקוש הקורע מצחוק הזה של קארין יהודה
שווה רק בגלל מה שזה יעשה לרמי אם רק ישמע.

איך נפלו גיבורים
לשתי בנות טיפוחיו יהודה פתאום בא בטוב, מכל סיבה שלא תהא :-P:

איך רמי אמר לפני שבוע כשהוא מנתח את הכישלון שהוא יהודה מבחינתו (לבנות טיפוחיו ותום):
הוא נכנס לתכנית, לא יפה, לא משכיל...

זה האח הגדול שאני אוהבת!

GalK22

Well-known member
יהודה וקארין??? מה מתי זה קרה?
ודרור ותום ריכלו על קארין? חח

שאנל777

Well-known member
אני פוחדת שלינור תשמע על קארין, היא גם התחילה להיצמד ליהודה, יהיה פה ריב משולש ומי שינקום יהיה רמי!

מצב
הנושא נעול.
למעלה