ד"א מעליב שביקשת הסבר להכל בדף הראשון וכתבתי לך ואפילו לא קראתאני צריכה ללכת אבל חייבת הוכחות לקארין ויהודה, מה יהיההההההה, שנועה וקארין ידברו כבר לבד,לכו לעשןןןן
מההה איפה, הולכת עכשיו לחפשד"א מעליב שביקשת הסבר להכל בדף הראשון וכתבתי לך ואפילו לא קראת
ממש לאאאא, ושג'וזי יתרחק מיהודה, עדיף!יהודה מקרקר סביב המיטה של גוזי מת שגוזי יחזור להיות איתו כמו פעם שיהודה ילך יחפש שילך לקארין שמחפשת זמן מסך
הם כבר השלימוממש לאאאא, ושג'וזי יתרחק מיהודה, עדיף!
ומה עם זה שכמו שכתבת שאת אוהבת שהיא עם גל בסוף מתברר שקארין מקנאה לגל ומרכלת עליה ? וזה שלא מסוגלת לפרגן לגל על המסוק ? ישר לוקחת את זה ש למה גל ולא היא ?חייבת להודות שקשה לי לאכול את הסיפור של קארין עם יהודה. בגדול אני מחבבת אותה (בעיקר כשהיא עם גל), אבל ממש לא אמין לי אחרי על מה שאמרה על יהודה ואחרי שהיתה זאת שהפכה את גל ורמי עליו, תמוה מאוד שפתאום נדלקה עליו. ודווקא כשחזר מהדחה מזויפת ופתאום ולכן נתפס כחזק? וכשהיא מרגישה שהיא לא בולטת? נראה ממש חיפוש קו עלילה.
ומהצד השני גם דרור מוזר. היה צמוד לקארין ופתאום התהפך.
איזה בית הז
כולם חוץ מיהודה ואלמוג פוליטיקלי קורקט ושחקנים!!!חייבת להודות שקשה לי לאכול את הסיפור של קארין עם יהודה. בגדול אני מחבבת אותה (בעיקר כשהיא עם גל), אבל ממש לא אמין לי אחרי על מה שאמרה על יהודה ואחרי שהיתה זאת שהפכה את גל ורמי עליו, תמוה מאוד שפתאום נדלקה עליו. ודווקא כשחזר מהדחה מזויפת ופתאום ולכן נתפס כחזק? וכשהיא מרגישה שהיא לא בולטת? נראה ממש חיפוש קו עלילה.
ומהצד השני גם דרור מוזר. היה צמוד לקארין ופתאום התהפך.
איזה בית הזוי.
שג'וזי יעוף מיהודה, תודה!שיהודה הפח יתרחק מגוזי המלך בינתיים זה יהודה השחקן שמחפש צומי אפס
חחחחח ממש גוזי צריך אותו יהודה רוכב על הגב של גוזי מתחילת העונהשג'וזי יעוף מיהודה, תודה!
לא שמעת זאת מפיה, זו הנפצה מהפורוםכמה טיפשה קארין יכולה להיות כמה??? מה יהודה עכשיו מה???
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.