הי, את זה גמני שמעתי עכשיו.כמה עוד נשמע שנועה לא לובשת תחתונים???
החמאר היחיד זה יהודה וגוזי לא טינף אמר עובדותאני עדיין על העיוות שעשתה נועה משיחת העידוד של רמי .
בחורה תת של התת!
וג'וזי הח'מאר ישר קפץ על ההזדמנות לטנף.
מה העובדות? ג'וזי על רמי: "הנה אני גבר מקבל נקודות" "מי שלא יכול ליישם את מה שהוא אומר כי הוא בעצמו נמצא במקום כזה" "דרך המטבח הוא אומר לך את הדברים" "הוא עושה את זה עם כולם הבנו, ככה זה עם כל הבנות פה, מכיר את הטיפוס מנסה להרוויח את הסימפטיות ואהבה דרך דברים כאלה"החמאר היחיד זה יהודה וגוזי לא טינף אמר עובדות
חחחחחאני מקווה שיהודה יטפל יפה בילד של תום
קצת אלכוהול ותהיה חגיגה לינור וקארין יחגגובא לי מסיבת ריקודים, נראה אם קארין תפלרטט אם יהודה, לא אאמין עד שאראה עוד סימן
כל עוד הם מצליחים לשמוע ולבודד את הסאונד זה לא מפריע להםתסבירו לי מדוע ההפקה נותנת יד ללחישות של קארין ולא מעירה לה ?
קארין כל הזמן לוחשת
הבחורה בקושי יודעת לחבר משפט אז עד שהיא כבר מנסה לומר משהו מפחדים שאם יעירו לה על הלחישות היא תפסיק לדברתסבירו לי מדוע ההפקה נותנת יד ללחישות של קארין ולא מעירה לה ?
קארין כל הזמן לוחשת
בסוף היא תעוףערב טוב
הנועה הזאת מהבוקר מתכננת איך להחזיר את ג'וזי לידיים שלה, נחשה כזאת, התחילה עם להגיד לקארין שתאחל לה בהצלחה (כתבתי בפורום שהיא מתכננת), ניסתה לבוא לג'וזי עם בגד ים קטנטן, הוא התפלל, אח"כ קפצה עליו במיטת שיזוף, והוא ממש אמר לה די די תלכי והיא המשיכה בחדר ארונות, חיבקה אותו ונגעה לו בתחת, מנסה לקרב אותו דרך סקס (גם ככה הוא במצב קשה,בזה אני עוד איך שהוא מבינה אותו. למרות שעוד יחסית הוא מחזיק מעמד). ואז התחילה במניפולציות ריגשיות עליו שעוד אתמול בלילה אמרה שהיא לא רוצה להיות רק איתו ועכשיו מנסה לסכסך אותו עם רמי!!!
ועוד היא גם מבלבת לקארין את המוח שתלך עם יהודה מה??? מה??? מה זה הדבר הזה
אין לי מילים להגדיר את הבחורה הזאת עם כל הכבוד היא מביישת אותי כאישה, שאומרים לה לא והיא ממשיכה וממשיכה. התעלקות שלה מגעילה אותי.
כואב לי על ג'וזי ממש ממש, אני דווקא לא מאשימה אותו, לא כועסת עליו, רק כואב לי עליו.
יש לו לב טוב והיא נוכלת אמיתית, יש המון אנשים שנופלים קורבן לנוכלים כמוה.
פשוט עצוב לי![]()
אריאלי, זה נשמע כמו התמנונה מאינסטנבול והפונפון האבוד.ערב טוב
הנועה הזאת מהבוקר מתכננת איך להחזיר את ג'וזי לידיים שלה, נחשה כזאת, התחילה עם להגיד לקארין שתאחל לה בהצלחה (כתבתי בפורום שהיא מתכננת), ניסתה לבוא לג'וזי עם בגד ים קטנטן, הוא התפלל, אח"כ קפצה עליו במיטת שיזוף, והוא ממש אמר לה די די תלכי והיא המשיכה בחדר ארונות, חיבקה אותו ונגעה לו בתחת, מנסה לקרב אותו דרך סקס (גם ככה הוא במצב קשה,בזה אני עוד איך שהוא מבינה אותו. למרות שעוד יחסית הוא מחזיק מעמד). ואז התחילה במניפולציות ריגשיות עליו שעוד אתמול בלילה אמרה שהיא לא רוצה להיות רק איתו ועכשיו מנסה לסכסך אותו עם רמי!!!
ועוד היא גם מבלבת לקארין את המוח שתלך עם יהודה מה??? מה??? מה זה הדבר הזה
אין לי מילים להגדיר את הבחורה הזאת עם כל הכבוד היא מביישת אותי כאישה, שאומרים לה לא והיא ממשיכה וממשיכה. התעלקות שלה מגעילה אותי.
כואב לי על ג'וזי ממש ממש, אני דווקא לא מאשימה אותו, לא כועסת עליו, רק כואב לי עליו.
יש לו לב טוב והיא נוכלת אמיתית, יש המון אנשים שנופלים קורבן לנוכלים כמוה.
פשוט עצוב לי![]()
אני באמת עצובה, קשה לי לראות נוכלים והיא וואחד נוכלת.אריאלי, זה נשמע כמו התמנונה מאינסטנבול והפונפון האבוד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.