שרשור בובות חדשות

PrinseC

New member
הנה חדשה שלי ../images/Emo13.gif../images/Emo183.gif

טוב... אז אם לא הבנתם היא לובשת מעיל פרווה. היא נראית לי קצת סינית כזאת... לא?

מרב881

New member
אז ככה...

מתחת לשיער אין הצללה וליד היד השמאלית השתמשת ביותר מדי אפקטים. סך הכל דולי יפה.

מרב881

New member
אוקיי...

אני עובדת על הדולי הזאת כבר יומיים (הכל בצייר
...). תגיבו...

PrinseC

New member
בצייר????

ואוווו
זה מ-א-מ-ם!!!!! איזה יופי!!! את בטוחה שזה בצייר ??

Solinka

New member
בצייר? ../images/Emo4.gif

לא נראה ככה... בכל מקרה אם כן אז כל הכבוד נראה כאילו את הג´ינס עשית עם האפקט נויז ואם לא עשית עם זה אז איך עשית? עם הספריי? איך? בובה חמודה רק הצורה של הג´ינס בסוך יצאה קצת שמנמנה ומוזרה

מרב881

New member
תודה

את הג´ינס צבעתי רגיל בהתחלה ואז התחלתי עם הספריי, והפסים האלה שיש במברשת. בקשר לצורה של הג´ינס-כמה שלא ניסיתי, לא הצלחתי לשנות אותה
.

מרב881

New member
אררר.... אני לא משקרת!

בצדדים יש כאלה פסים לבנים- פלטות שנמחקו. יודעים מה? תהליך הכנת הדולי. @ שלב 1: ציור פסי המתאר של הבגדים של הדול. @ שלב 2: צביעה. ממש כמו כל בגד אחר. מהכהה לבהיר. אני אישית משתמשת בהרבה יותר מארבע צבעים בפלטה, ככה זה נראה אמיתי יותר. @ שלב 3: להתחיל לטשטש ולהעביר פיסלים למינהם על גבי הג´ינס(אם מתעמקים בג´ינס אפשר לראות פיסקלים שלא במקום. את זה- אי אפשר לראות על דוליז שנעשו בתוכנות גרפיות למינהם). הרקע שקוף כיוון שלמחשב שלי יש הפרעות וכדי לשמור דולי ב-bmp, במקום ב-ipg, אני צריכה לפתוח דולי קיימת (בדרך כלל אחת מהאתרים בטאג ליין) למחוק אותה ולעבוד עליה.

PinkBanana

New member
פיקסל פיקסל פיקסל מפגר!

שוב, הבובה התפקסלה לי (זה כזה כשיש יותר מדי פיקסלים) כששמרתי בגיף.. או וול, שמרתי בBMP.....למרות שאני שונאת לשמור ככה

מרב881

New member
יפה!!!

הבייס מוזר... אבל אהבתי! תצלילי מתחת לשיער והחולצה. דולי מהממת!

Mooa-Numi

New member
וול בייס מוזר בהחלט ../images/Emo3.gif

השיער יצא מקסים, אמיתי ואמין המכנסיים יצאו נחמדות, אבל לא ג´ינס וגם החולצה והצעיף נראות טוב. אבל הבייס...

Solinka

New member
חמוד ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שיער מאוד אהבתי גם את הצורה וגם את הצבע אבל אולי היית יכולה לעשות חלקים קצת יותר בהירים שידגישו את הצורה של השיער
חולצה+צעיף פשוט התאהבתי
ביצוע מוצלח ביותר של הקפלים והכל
ג´ינס חמוד אבל אולי קצת כהה מדי בצדדים
נעליים בסדר, צורה קצת מוזרה אבל אני יודעת איך הבסיס הזה... קצת קשה לעשות עליו נעליים הצורה של הרגליים מוזרה בריבוע
תאכלס בובה מקסימה כל הכבוד!

למעלה